Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz joysefke #23132 üzenetére
Teljesen igazad van.
Nézegettem, hogy milyenek vannak,sajnos nem túl olcsók. 60 tól felfelé. Ami nekem felesleges lenne.
Szerintem egy ideig elvagyok egy sima kis alkalmazással. Részletes infót ad annyit amennyi most nekem kell. Pulzus mérő nincs de Decathlon-ba láttam nem túl drágán csak pulzusmérőt. Azt még meggondolom.
Egyenlőre a kis távjaimat lenyomom heti 3x ahogy terveztem. Pár alkalom után fokozatosan emelem majd.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
A 90 az nagyon sok"k"
Max 10 ig gondoltam, hogy lenne ami még ajánlott.
Decathlon ba majd megnézem akkor élőben milyenek vannak. Egyenlőre valami alap elég lesz szerintem.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
És egy nem túl drága de ajánlott órát még tudnátok mondani nekem!?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz parandroid #23116 üzenetére
Ezt a nyújtást se tudtam.
Tusoltam aztán elterültem eddig
Akkor azt is megkérdezem, hogy mi a helyzet az evéssel írással előtte? Tudom nekem még ez nagyon pici táv de majd szeretném emelni.
Közben lehet vagy ajánlott inni? Vagy inkább előtte sokat?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Chuck Norris #23113 üzenetére
Minden felé tapasztalatot és tanácsot elfogadok.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Lackooo84 #23111 üzenetére
Ilyeneket olvasva, mégnagyobb kedvel és elszántsággal fogok neki az újabb távnak!
Nekem ezek erőt adnak, hogy véletlenül se hagyjam abba.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Igen most kezdtem.
Két naponta tervezem ezt a távot lefutni.
Akkor majd jobban odafigyelek a bemelegítésre.
Remélem gyorsan javul a helyzet mert nem szeretném feladni.
Sétálni így is bele kellett mert 3 alkalommal nem bírtam tovább.Ez a sok sok évnyi lustaság ára.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Megvolt a második köröm tegnap.
Ugyan azt a távot akartam lefutni. ( 4,2 km) Minden jól is ment az utolsó 200 méterig.
A jobb térdhajlatom elkezdett fájni. Egyre jobban majd anyira, hogy nem bírtam ráállni se
10 percig vergődtem ott aztán nagy nehezen haza sétáltam.
Meghúzódott vagy mi lett vele? Azóta is fáj és alig bírok menni.
Nem igazán melegítettem be, nem tudom ez miatt lehetett e. Mert, hogy a végén jött elő. Addig semmi baj nem volt.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz mukibuci #23086 üzenetére
Remélem nem fáztam meg.
Nem fáztam csak a beszívott hideg levegőtől félek, nehogy baj legyen. Igaz igyekeztem csak az orromon venni a levegőt.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz kk831228 #23083 üzenetére
Gondolom nem annyi volt de nem is tudom mérni.
Csodálkoztam, hogy ennyit is bírok.
40 évesen úgy, hogy előtte soha nem sportoltam rendszeresen semmit.
Most érzem, hogy ez nagy hiba volt.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Végre eljött az idő, hogy elkezdjem
Kíváncsi vagyok, hogy a sarkon már újra kell e éleszteniSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz #78687232 #23000 üzenetére
Jövőhéten már itt is + lesz napközben. Utána szépen lassan melegszik.
10 - 15 fokban gondolom még ezeket a ruhákat lehet ( kell ) hordani. ?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Nem lenne rossz ha egy hónap múlva tavasz lenne
Én ahogy nézem elég sokáig lesz még hideg.
Szeretném végre elkezdeni, nem akarok még további egy két hónapot várni.
Ez az első ilyen cuccom.
Ha túl élem az első pár alkalmat akkor nem fogom bánni ha akár egy hónap múlva vennem kell tavaszi szettet is[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Köszönöm a korábban adott tippet. Decathlon-ba sikerült bevásárolni.
Egyenlőre Kalenji cuccokat vettem.
Thermo nadrág, póló, pulóver és dzseki. Még a zokni és a cipő is az.
Minden "gyanúsan" olcsó volt Jók ezek a cuccok egyáltalán?
Felpróbálva minden nagyon kényelmesnek tűnt és egyben szokatlannak. Még soha nem volt rajtam ilyen ruha.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Ez szerencsére kimaradt.
Csak az akvarisztika van mint hobbi. De ez is kevés mozgással jár, viszont annál több pénzbe kerül ( de ez már más kérdés)[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz kk831228 #22775 üzenetére
PC után lett egy ps4 mondom majd azzal ritkábban játszok. Ahan. Ugyan úgy ott ültem előtte ( Fifa, COD )
Egy hónapja nincs meg de nagyon nem bánom. Amit játékkal töltöttem időnek csak a felét mozgásra használom már sokkal előrébb leszek.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Oké értem.
Írok majd beszámolót ha túl élem
Soprtmúltam : 10 év pc és ps
De most eladtam őket. Azt hiszem ez volt az első nagyobb lépés abban, hogy változtassak és kicsit odafigyeljek az egészségemre.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz Vertigo18 #22769 üzenetére
Ahan
Inkább az jön, hogy túl éljem az első pár alkalmat
Távolságot gondolom majd érzem mi lenne a jó így első alkalmakkor de egy héten hányszor ajánlott nekivágni?
Csupán csak mint mozgás lenne nekem ez és 3-4kg mínusz se ártana.
Ha izomláz van akkor ajánlott a futás vagy nem?[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Akkor az lesz, hogy amúgy is megyek cipőt próbálni és ott a ruhát is megnézem és fel is tudom próbálni . De így legalább már tudom mit keressek és nem tukmálnak rám minden sz@rt
Mindenkinek köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Akkor ez így elég lenne ha nem mínuszba futnék:
+ sapka-sál és cipő természetesen,de azt inkább személyesen veszem meg.
Még nem volt rajtam soha ilyen ruha és ezért csodálkozom,hogy ennyi elég és nem kell jobban felöltözniSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Külföldön vagyok,tehát az otthoni boltok nekem nem lesznek jók.Csak márciusban megyek haza de én már most szeretném kezdeni.
Egyenlőre túl sokat ha lehet nem szeretnék költeni.Lehet nem jön be a dolog vagy a bokám nem bírja ami most is be van dagadva.Persze nem így kell neki indulni és elszánt is vagyok de bármi közbe jöhet.
Amit eddig kinéztem az a
nadrág: [link]
póló: [link]
pulóver: [link]
Ezek egyáltalán jók ?
Ha igen akkor felülre kellene még egy dzseki?Vagy a póló és thermo pulóver elég?
Alulra elég a thermo nadrág?Vagy arra egy melegítő nadrágot felhúzok?
Most itt is -5 és -10 is van éjszaka de jövőhéttől 1-5 fok lesz.Akkor kezdeném.Addigra a ruha is meglenne és a bokám is rendbe jön.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Nagyon köszönöm!
Tehát egy jól megválasztott cipő kell,aztán egy alá-öltözet alsó felső ha lehet polár nadrág és egy dzseki amin nem fúj át a szél.Egy sál valamint sapka és rengeteg akarat-erő
Azt hiszem ezeket beszerezni lesz a legkönnyebb ebben a dologban a neheze utána jön.
Tudom,hogy ez még nem lenne annyira fontos de a telómat azt vinném magammal.Na nem azért mert a mért eredményt meg akarom osztani ( ez amúgy is nagyon távol áll tőlem ) hanem csak kíváncsiságból mérném és egy kis zene nem ártana.Ehhez tudtok ajánlani valami tartót!?Nem baj ha olcsóbb akár kínai,csak stabiul legyen,ne essen ki belőle véletlen se a készülék ( Huawei P9 ).Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Rávettem magam így erősen 40 felé,hogy kellene egy kicsit mozognom.A futás mellett döntöttem vagy inkább kocogás főleg ha azt nézem,hogy az elmúlt pár évben semmit nem sportoltam. ( Előtte is csak elvétve kis foci) Bocs,ha hülyeségeket mondanék,kérdeznék!Tényleg teljesen kezdő vagyok.
Cipőválasztásról olvastam milyen fontos és van is lehetőségem itt egy szakboltba vásárolni ahol láttam,hogy van is egy pad amire rá kell állni és úgy ajánlanak cipőt.
Ruha választásban kérnék segítséget!
Nyáron annyira nem probléma ( gondolom Én ) viszont,hogy én a napokban szeretném kezdeni így kicsit tartok tőle,hogy megfázok.
Néztem,hogy vannak ezek a thermo pólók nadrágok.Ezek jók?Vagy csak elég a sima alá-öltözet és kész.
Amitől még tartok,hogy a belélegzett hideg levegőtől ( amit egészen biztos kapkodni fogok ) nem lesz tüdőgyulladásom?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest