Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipi700
tag
válasz
dabgergo #59626 üzenetére
Óvatosan és alacsony pulzuson. Gondolom minket sem fog elkerülni
Nekem az a terv, ha már pár napja jól vagyok és tünetmentes, óvatosan kezdek terhelni (lassú görgőzés, séta) és 2-3 hét után egy troponint mindenképp nézetek. Egyelőre vannak időpontok magánlaborban.
Delta utáni szívproblémáról tudok ismerősnél, de ott pulzus is jelezte, hogy baj van. Sajnos nem hallgatott ránk, kórház lett a vége. Már jól van, fut.
Tavaly reggeli torokkaparással futottam délután pulzus teljes ok volt, majd estére lettem igazán szarul (hőemelkedés, magas pulzus). Érdekes, hogy tünetek vannak már (nem gondoltam, hogy covid) és mégsem hulladék a pulzus rögtön. -
Peterhappy
őstag
válasz
Jelen.
En alacsonyabb tartomanyban kocogok, 150, 155 ill. 160 hrm max, ott erdemi idoromlas nem volt a par hettel korabbiakhoz kepest, ami jelkepes akad, ha akad egyaltalan, inkabb az idojarashoz kotheto.
Viszont kohecseles az van. Hol jobb, hol rosszabb, de foleg mozgas utan.
Ket oraja ertem haza bringazasbol, de meg mindig fuldoklok, szerintem ki is marad a delre tervezett kocogasom.A temposabb 5kili meg egy darabig kimarad, 170+ hrm kornyeken most nem mernek futni, fogalmam sincs, mivel jarna, inkabb nem kockaztatok...
-
LanyUs
senior tag
válasz
Örülök, hogy bevált a cipő
A piros időszakban voltam deltás, utána kb. így jött vissza a levegő is futás közben [link] Az elején még annyira nem éreztem a teljesítmény csökkenést, inkább 4-5 nap múlva. Aztán lecsapta a 160 feletti zónát, amit még azóta sem szereztem vissza rendesen, de ez már az én tunyaságom.
Két ismerősöm is beteg most. Mindkettő 90-100-as pulzussal eszi a bundás kenyeret reggel ( ugyanúgy, mint 3 hónapja én ).
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Honda topik
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest