- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- bitpork: Nagy dilema
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
válasz
tomcica #3054 üzenetére
Ellenkezőleg, bíztatást vártam jó volt az első HSZ.
Már túl vagyok rajta, jó volt, végén már durván szakadt az eső. Olyan 5km jött össze, telefont nem mertem vinni, pulzusmérő volt rajtam, az kb a szokásos. Ami feltűnt, hogy egyre jobban visszaesik a pihenők alatt.
Sebességet nem tudom, eddig 5.30-6 perc/km volt most érzésre egy kicsit gyorsabb. Ha nem voltam elég gyors, bepárásodott a szemüvegem, és nem láttam semmit
Jubiláltam is ma, pont egy hónapja kezdtem el, eddig minden a terv szerint halad
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest