Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz Peterhappy #79309 üzenetére
Bármi is a gond kizárt, hogy ez esetben a nyújtás segítene....sőt, nagyobb az esély rá, hogy inkább ártana. Pihentesd meg kenegesd ilyen húzódás elleni krémmel (diclac doló, stb)...ebből nagyobb baj nem lehet
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
félisten
válasz Peterhappy #79306 üzenetére
Hat pihenj, esetleg mozgasd lazan. A nyujtas eleg fura otlet huzodas eseten.
while (!sleep) sheep++;
-
stefyY
őstag
válasz Peterhappy #79304 üzenetére
Ezzel egyetértek, az olajosok góljánál ki is kapcsoltam a csába.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
titán
válasz Peterhappy #79280 üzenetére
#79280Peterhappy, #79281parandroid
Olvasgattam erről és például ebben a cikkben írtak alapján nekem neutrális cipő való. Olyasmi a lábam, mint az első képeken látható futónak. Megrendelem akkor a cumulust, aztán 'lesz ahogy lesz'.
Hétköznapi használat esetén egyébként van ennek jelentősége? Amiatt kérdezem, hogy ha olyan cipő tetszik, ami alátámasztásos (például a kayano 29), akkor okozhat ez valami problémát a lábaknak? Hogy kényelmes lehet-e ilyen cipőt hordani azt nem tudtam kipróbálni, mert kicsi lett a 46-os kayano. Gondolkodom azonban a 46,5-es méreten, viszont ha ez a későbbiekben nem tenne jót a lábamnak, akkor le kellene fújnom a dolgot. Gondolom a hordásakor úgy is érzi az ember, ha valami nem stimmel...
-
stefyY
őstag
válasz Peterhappy #79254 üzenetére
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, eltartom a kisujjam és ne legyek kemény?"
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
HKorn
veterán
válasz Peterhappy #79242 üzenetére
Puhakullancs mellé minek a puha pohár? Kulacsból kiöntöd a pohárba és úgy iszod? Mondjuk aki úr, az futás közben is legyen úr.
Run&Ride
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #79152 üzenetére
Aaa,meghallana,hogy csak 84km-ig birja mar dobna is
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
törölt tag
válasz Peterhappy #79114 üzenetére
Na végre valaki komolyan vesz a dédelgetett álmomat. A 400 menni fog, a Dél-afrikai srác meg sírni. Az az idő nem fog csak úgy ottmaradni. 2016-óta sok víz lefolyt a homlokomon.
Komolyan veszem, naponta nyomom, nem tudom mit tudnék még hozzátenni.
Nincs gond a mozgással, csak felesleges mozdulatokat nem teszek, mert az is viszi az energiát. Gyorsaknál nálam is feljebb kerül a térd, meg a sarok nem erről van szó.
A mozgásom jó, mert a karmunka is a helyére került, kevesebbet lóbálok és befelé mozognak az alkarok. Régen síkban mozogtak, mint a gőzmozdonynál a kapcsoló rudak.
100km-ig örülnék, ha el tudnék gyalogolni, nemhogy tempót kitartani.
A 400 viszont szent, arról nem beszélünk az étkező asztalnál, nem hozakodunk elő vele a hitvesi ágyban, a templomban említjük meg maximum.
A cél egy akkora gyorsulás elérése, hogy a szőr megpörkölődjön a lábakon. -
tisn
addikt
válasz Peterhappy #79108 üzenetére
hat mindenhol ugyanabban a cipoben futok, ez most egy hoka bondi es egy csajos nimbus asicsektol. a nike vomero most pihiben van, az a 3. aktiv cipom. (hogy a raktaron meg mennyi van, nem is tudom mar )
szoval csillapitas megvan
-
norby_42
aktív tag
válasz Peterhappy #79113 üzenetére
Ha errefelé lesztek egy szintes futásra mindenképp elviszlek!
Eat pasta, run fasta
-
törölt tag
válasz Peterhappy #79109 üzenetére
Jó, én is emelem, tehát nem séta szintjén tartom őket. A klasszikus maratoni futómozgást viszont nem hozom le, csak nagy sebességnél. Hogy néz már ki, hogy megyek lassan és rugdosom a térdeimmel az állkapcsomat.
-
norby_42
aktív tag
-
norby_42
aktív tag
válasz Peterhappy #79097 üzenetére
Tényleg szép helyeken futsz.
Ha még szint is lenneA 3. képen az alagút szuper. Olyan faboglyát meg már láttam nálunk is, de nem jöttem rá, ki csinálja, és miért
Eat pasta, run fasta
-
ígyvanferi
addikt
Szép és jól futható ösvények. Némelyik fotó azért a Blair Witch Projectet idézi, pláne így mobilos mosottan, beégett éggel, már-már szürreális látványt nyújtva.
-
törölt tag
Ó, milyen szép!
Szerintem beköltözöm hozzátok.
Felém a kopárság már--már trágár méreteket ölt. Parányi erdősáv, egy kicsi park... -
tisn
addikt
kiraly, tenyleg szep hely, ilyen helyen a legjobb futni
nem tudom kerdeztem e mar, vagy csak akartam (alzheimer )
hogy ugyan iden meg nem, de altalaban ilyenkor ezek az erdei utak felenk az alfoldon kiszaradnak es kemenyek.
ilyenkor is puhabb mint az aszfalt, vagy inkabb hanyagoljam es kizarolag rekortan?
-
dom1n0
senior tag
válasz Peterhappy #79087 üzenetére
Ritkán mennék (szerintem legalábbis ), most van egy Asics GT-1000 stabil cípőm, és egy New Balance W860 v12 stabil cípőm, ezekben szerinted mehetek nyugodtan ki a terepre is?
-
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #79056 üzenetére
Én tavaly december közepe óta csinálom ezt az edzést, amit Tom javasolt 80%-85%-87%-90% futott 70-80 perc, minden más laza 70-75%. Mindegyik szintre beletettem kb. 4-6 hetet az erdőben. Viszont Tom azt mondta, hogy ez a hr-t fejleszti, de a terep miatt a tempó érthetően lassabb, ezért célszerű lenne a rekortánon is pörgetni, hogy a gyorsabb tempón is gazdaságos legyen a mozgás.
Ekkor döbbentem rá, hogy hiába edzek sokat 05:30-on terepen a pulzus egyezőség ellenére mégsem lesz ez egyenlő a 04:40 rekortán mozgással. Viszont ott nincs akadály és avar + a mozgás nem esik már szét -> ezért jönnek a 1-2-3. hely idők az eddigi magamhoz képest edzésen.
Ahogy írta a mester, ez a mai nem volt vicces, megcsináltam edzés kész, jólesett, de ahogy írni szokta munka vóóót vele -
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #79057 üzenetére
Anyagcsere szempontbol impulzust ad a testnek,hogy tartalekoljon a szenhidrattal es egessen minel hatekonyabban a zsirbol is. Ugye teljes zsiregetes nem letezik,de van arany.
Ezt egy gyors futo rogton megerzi,ha pl rovidebb tavokrol probal atnyargalni mondjuk felmaratonra.Olyan az anyagcsereje,hogy brutalis mennyisegu pazarlassal halad (persze egy darabig jo gyorsan). Amikor 40-50percnel elkezd durvan leurulni azt veszi eszre,hogy vegig se tudja futni a felmaratont,talan ha nagyon lelassit safety modra akkor becsurog.
A leurites a hosszutavhoz szukseges anyagcserenek agyaz meg.Tudj rola,hogy csak egyik eleme a hosszutavfutasnak,minden mas is kell hozza,szoval nem kell az egig magasztlani
Havonta egyszer aranyat er,de nem kell hetente csinalni.Hasonloan a bojthoz elindit bizonyos folyamatokat,amik csak kesobb lesznek hasznodra.
Nagyon ugyelni kell a lemeritos nap utani napokra,vissza kell tolteni feherje es szenhidrat gazdag egeszseges uzemanyaggal (az alkohol,feldoglozott kaja,edesseg NEM az!).
Izomrost szempontbol egy 2ora+ futas soran a lassu izomrostok elfaradnak,ezt neha erzi is az ember,inkabb menne mar gyorsabban csak tortenjen valami.Ilyenkor aerob modon edzodnek a gyors (oxidativ fajta gyors,nem a sprinter) rostok,amit fel tudsz majd hasznalni 5km feletti tavoknal.Egyszeruen nem fognak olyan gyorsan faradni es annyit pazarolni a glikogenbol hosszu temponal.
Ez agyaz meg annak majd,hogy egyszer 10-30km kozotti tavokon 90-93%os pulzussal szinte temposebesseg vesztese nelkul tudj futni.Ez meg lassabb futoknal is brutalis ossz atlagot dob = PB = kimaxolas.
Persze ez melle kell a kuszobtempo,amit turelmes epitkezesnel a lassabb felerol kozelitunk meg (lasd LanyUs 80%-85%-87%-90% futott mindegyiken 70percet mar jo sokat,de ccsak akkor lepett fel,amikor mar stabil volt vegig.Igy mar nem annyira lehetetlen neki kimenni es 90%on futni 15km-t...ami verseny nelkul felig faradtan v hajnalban igen komoly dolog am ).
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #79047 üzenetére
Te mennyire merültél le a 31k tempóval? Én még érzem a tegnapelőtti 3 órás menetet. Lehet laza nap mellett kellett volna dönteni, mégis rámentem ma a minőségre. Elég nehezen pörögtem fel, fáradt volt még a combom+idegrendszer és nagyon enyhén izomlázas még a szinttől.
Tomnak leírom, mert Ő nem látja: 40 perc 162 hrm - 30 perc 168 hrm benne 6x100/300 fáradt lábra - 20 perc laza haza.
162bpm az nekem 87% körüli pályán 04:40-et ad jelenleg és a futás második felében is annyi, de akkor 168 ( 91% ), jobban örülnék Jimpo 91% melletti 03:50-es tempójának -
haiduo82
aktív tag
válasz Peterhappy #79047 üzenetére
Tényleg egész jó kis akciók vannak itt, ugyanakkor - tudom, hogy az én hülyeségem, amin változtatni kellene - a Salomon számomra elsősorban terepcipő gyártó. Mondom ezt úgy, hogy a Speedcross 5-öt imádom, viszont a nem terep Salomonokkal semmi tapasztalatom nincs.
"Együtt vagyunk senkik"
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #78961 üzenetére
Igen HR alapon is lehet,es jo ahogy irtad
-
xy.zsolt
őstag
válasz Peterhappy #78974 üzenetére
Emellett még tünet lehet, hogy fényesedik, kivilágosodik a világ...de lehet ezt már írtam. Van mikor hiába eszel utána és érzésre helyre jössz, de a hatása 1-2 napig teljesítményromlásban jelentkezhet.
Respect
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz Peterhappy #78969 üzenetére
Szép dolog a motiváltság, meg az ellentmondást nem tűrés. De csak óvatosan, ésszel.
Az eléhezés tud full lekapcsot is hozni: kicsit érzed, hogy nem perfekt az orientáció, beszűkül a kép, esetleg megbotlasz, mész tovább. Aztán egyik pillanatról a másikra blank screen, aztán ha a rendszer össze tudja szedni magát, akkor ébredsz valahol, jó esetben vérfoltok, törés nélkül. Nem tréfa, ha szűkül a látótér, érzed, hogy koordinációs problémák vannak, akkor szerintem egyből séta. Én ilyen hosszú edzésekre mindig tolok a zsebembe +1 zselét, és figyelek, hogy 2-3 deci víz maradjon nálam. Csodákra képes az emberi szervezet, de akaraterővel le lehet győzni... -
xy.zsolt
őstag
-
xy.zsolt
őstag
válasz Peterhappy #78961 üzenetére
Az a sz@r az eléhezésbe, hogy te megszokott éhséget nem érzel inkább az van amit írtál....jön a kalapácsos ember, vasmacskát kidobod
[ Szerkesztve ]
-
Never79
tag
válasz Peterhappy #78868 üzenetére
Az én mércémmel te nem vagy normális . Azért gratu . A lemerítés amúgy szerintem nem azt jelenti, hogy minden hónapban próbálunk egy maratont futni . Jön a meleg, így szétcseszheted magad. Stravan láttam a pulzus értékeket, akartam is kérdezni, mi az a k@rva nagy ugrás, de már értem.
[ Szerkesztve ]
-
Peetta14
tag
Te aztán durva vagy! Eléhezve neki menni egy PB maratonnak! Az tuti, hogy a célok visznek előre.
Aug 6-án lesz a keresztúri erdőben egy családias verseny maratonig bezárólag elég sokszínű frissítéssel. 30km-re neveztem. -
törölt tag
Ez szép volt és jó hosszú. Micsoda erdős rész, itt igazán fantörpikus lehet futni.
-
HKorn
veterán
Szép-szép, de ha jól értem azon csodálkozol, hogy éhgyomorra, rendes frissítés nélkül nem jött össze a maraton 5:10-es átlaggal? Ez számomra is érthetelen
Run&Ride
-
xy.zsolt
őstag
26k-tól már eléggé csúcsra járattad a motort. Nem fehéredett ki a táj a végén? (eléhezés jele) Szerintem egy ekkora távhoz nem ajánlott a totál üres gyomor.
Szép volt, jó tempó....mindentől függetlenül[ Szerkesztve ]
-
norby_42
aktív tag
Gratulálok, és főleg a meglátásaid miatt.
Azért ez nem gyenge tempó, ehhez már kell kakaó. Vagy 17 sör, ahogy a Strava mondja.
De nagyon szép helyen futszEat pasta, run fasta
-
tomcica
Topikgazda
Jo ez
Merem ajanlani a kovetkezot 100-120perc hosszu hetvegen,megpedig:
30perc joleso lazarol-lenduletesig,majd 60perc lenduletes tempocska,es a maradek 10-30perc extra laza joleso
Ez kiepiti majd azt,hogy meglegyen az ossz allokepesseg,es idovel majd a tempocska is hozza.
Nem kell leuritosen,ehetsz is kicsit elotte,de kozben csak viz + asvanyi anyagok mehetnek...szenhidrat NEM.
-
norby_42
aktív tag
-
törölt tag
válasz Peterhappy #78671 üzenetére
Szerinted lesznek ott akik tehetségeket keresnek, vagy hozzáértő figurák?
Van egy tervem a 400-on. -
Studi
veterán
Ezt nem teljesen értem. Az egész futás ott lesz a pályán, vagy csak a rajt és a cél? Mert a futamonként 800 fő az kicsit durva lenne egy 400-as pályán...
-
ígyvanferi
addikt
Ezek a távok végig a 400-as pályán mennek? 800 ember a limit a futamokon, hol fér el annyi?
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #78675 üzenetére
csaladi futas lesz, ilyeneken meg en sem szoktam utolso lenni. te 3x lekorozod az atlagfutot, nyugi
tomcica: azert megneznelek eloben, szerintem meg a belgradi videonal is poenosabb lenne
-
LanyUs
senior tag
Ha már ott vagy a kiírás sorrendjében csináld végig
2,3 kilométer futás
4,5 kilométer futás
100 méteres síkfutás
távolugrás
Utána elégedetten szisszenhet fel a sör -
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #78497 üzenetére
Nagyon ügyes és szorgalmas 10 éve abbahagytam a squasht. Heti kétszer mentem 60 percet nagy pályára. A kicsi pálya túl pörgős volt. A kék kezdő labda szintén. Majd beszereztem egy dupla sárga pöttyös feketét. Na azzal élvezet volt minden perc. Sajnos bezárt a pálya. Ping-pongnál is ha felmegy a pumpa, akkor nálam is sok a hiba Futásnál ilyen nem fordul elő, légszomj esetében nincs időm ideges lenni már
-
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #78483 üzenetére
Holnap a gyerek homokozó kerítésre kell játéktartót szerelni lambériából, majd a jönnek még a további ötletek. Ehhez a szintezéshez is le kellett vágnom 8 m hosszan egy betonszegély tetejét ( mázli, hogy van egy Metabo flexem jó koronggal ). Feleségemnek mondtam, hogy ide 3. gyermek vagy esetleg egy kutyus már nem fér bele...
De sebaj a hajnal az enyém!!!!![ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz Peterhappy #78491 üzenetére
ne add fel....napi gyakorlással biztosan eléred a 2percet....onnan meg már mégtöbb önbizalommal a 3at, stb És csak pár percet vett el a napodból így is. Bónuszként ha egyszer Pesten járok agyonverhetsz squash-ban
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz Peterhappy #78481 üzenetére
Én is csak egy lazát tekertem, amire biztos ami biztos alapon órát sem vittem, nehogy elkapjon a küzdőszellem. Ehhez még 3x15p nyújtás és a 6perces plank jött. Kellet a lazulás mára mint anno falura a villany
[ Szerkesztve ]
-
norby_42
aktív tag
-
jimpo
senior tag
válasz Peterhappy #78437 üzenetére
A Stryd félmaraton edzésterv szerint a következő 2 hétben 20 perc all out lesz, persze nem full kreténbe. Megnézem a ~340 Wattot, ha nem lesz szél akkor az 5K PB gyanús. De még ha kevesebb teljesítményén megyek akkor is. Csak tényleg ne legyen szél, mert az haza vágja a tempót.
Rá 2 vagy 3 napra szintén All out 3 percig, na ott pörgök majd amennyire lehet. Hátha lesz 1K PB is.
Addig visszapakolom a szénhidrátot a hajába, ami egy hétig összesen 120g alatt volt. Meg napi 700-1000 kcal mínuszban, a pulzus azért szárnyal. Volt már hogy kevesebb volt a CH, nálam megdobja a pulzust rendesen.Jelenleg nekem a heti ~70+ km az átlagos, persze volt egyszer 90+ km is egy előrébb hozott hosszúnak köszönhetően.
[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #78428 üzenetére
56-58mp a 40+ korosztalynak felenk mar OB dobogora eleg szokott lenni...csakmondom....a gyors rostok tunnek el leghamarabb a korral
21eves sprinternel attol fugg miota tapossa rendesen,ott azert kevesen tudnak format tartani 25+ korban (van ra pelda,de nem jellemzo).
Nagyon jo,hogy van ilyen versenyzo egy budapesti Vb-n,jot tesz a HU atletikanak[ Szerkesztve ]
-
jimpo
senior tag
válasz Peterhappy #78428 üzenetére
Reméljük Attilában van még bőven fejlődés. 21 évesen még fiatalnak számít.
Úgy legyen.
Viszont én azt is remélem itt mindenki fejlődik. Ugyanis ma fiatalabbak vagyunk, mint holnap leszünk.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #78421 üzenetére
Kalap le,az mar sebesseg
Nalunk a klubcsucs 47kozepe,eloben lattam egy olyat,a palya mellett melegitettem...amikor elzuznak melletted,mint valami versenylovak
44-45 meg brutalisabb lehetThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Peterhappy #78415 üzenetére
Nálunk a garázsban van marha sok, igaz csak fekete
Ma végigfutottam a lakótelep összes utcáján: [link] -
bandus
veterán
válasz Peterhappy #78415 üzenetére
ezert is orulok a koltozesnek, multkor lattunk egyet kozelrol Alg-gal, es azota mar parszor a kertben is kiszurtam
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
parandroid
félisten
válasz Peterhappy #78332 üzenetére
Én futásban mindig tökutolsó voltam az osztályban, általánosban, meg gimiben is. Konkrétan a túlsúlyos lánycsapat után sikerült mindig beérnem. Utána 20 évig egy métert nem futottam. Gondolhatod, hogy meg voltam döbbenve, amikor 38 évesen felzavartak a futópadra, hogy erőedzés előtt 15 perc bemelegítés, aztán ott ragadtam, és rá kellett jönnöm, hogy jobban tetszik, hogy 1,5 órát futok, mint a gyúrás.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
válasz Peterhappy #78297 üzenetére
Köszönöm.
Esetleg, ha kell tudok neked szerezni gyorsító karkötőt.
Javasasszonyok ánusz körüli szőréből fonták, ványadt testű, odvas fa tövében székelő manók. Ezt messzibe tekintő, tekintetes, tekintélyes, galvanizált szegecselt tangában, hóesésben tántorgó, ősi koreai kovácsok nótáit kántáló trinidadi vénemberek
forrasztották össze. A "messze még a távol" feliratért extra pénzt kell viszont fizetni.
-
tisn
addikt
gg
lehet en is elhivtam volna a fiam, de meccse volt kozvetlenul utana, es igy is szar a bokaja.
(bokagyogyito csodareceptek johetnek)
-
stefyY
őstag
Nem hiszem, hogy bárki is alkalmatlan lenne a sportra, úgyhogy sok sikert 8 évesen 7k, 10 évesen 10? Szerintem én belepusztultam volna annyi idősen..
comegetsome1: Kinézetre bejövős, kicsit olyan Saucony/Brooks hibrid. A Hoka vonalról én is le fogok válni már másodszor szerintem.
-
stefyY
őstag
válasz Peterhappy #78315 üzenetére
Passzív dohányos voltam azóta, mióta megszülettem. Nem akarok megbántani senkit, de nekem újra kellene születnem, hogy rászokjak arra a sz*rra. Sok dolga lesz velem, de nem a kábítószerekkel kapcsolatban.
#78318 Hi!King: Hasonló eredményeim voltam középiskolásként nekem is. Ha abba belegondolunk, hogy ehhez közel 4:30-ban kell teperni... A 3100 méterhez meg gratula, szerintem bőven tökéletes."Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #78315 üzenetére
Legjobb lesz,ha irok en a Maraz "edzo neninek" egy listat a forumtagok neveivel,es melle egy megfelelo motivacios strategiat...hoagyaszondja Zsuzsi-neni baxxon bele a "kolkokbe" mer' cudarul elkurvultak az utobbi 10-20evben
Elso edzes -> teljes faradasig viz,ecigi,kirantott hus/lohere stb. nelkul ... jelszo a regi: "aki tuleli az elso hetet,az vagy nem csinalta eleg jol,vagy nem ide valo"There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
nepszter1
addikt
válasz Peterhappy #66675 üzenetére
aaaaa nagyon köszönöm
-
norby_42
aktív tag
válasz Peterhappy #78223 üzenetére
Akkor jobb vagy értő olvasásból, én kétszer futottam neki
Eat pasta, run fasta
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #78237 üzenetére
Nem kell mondani, a fiam 15, focizik, 0 futoedzessel sokkal sokkal gyorsabb mint en. Lanycsoportba beferne. Mindig meselek neki rolatok, oregfater videojat, a 84km feladast, lanyust a babakocsival, csaknorris kocogasait, meg ilyeneket
-
stefyY
őstag
válasz Peterhappy #78237 üzenetére
...itt mindannyian futunk könnyedén 3:xx-ben, csak a kérdés az, hogy hány méterig..
-
stefyY
őstag
válasz Peterhappy #78235 üzenetére
...csak ne járjunk úgy, mint az a sporttárs szombaton.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #78231 üzenetére
akkor latod, ez a titok a gyorsulashoz, nagypalyas foci.
-
stefyY
őstag
válasz Peterhappy #78231 üzenetére
Mi az a brutál magas? Neki ugye még 200 közeli a max...
-
stefyY
őstag
válasz Peterhappy #78228 üzenetére
Ja tudom mire gondoltál, csak nekem ez nem futott át a buksimon...pláne, mert nem is futok annyira "okosan", mint ti itt a fórumon. Csak lötyögök.
Piszkosul kedvelem magam is, nagyon szeretem a stílusát. Képtelen vagyok bárkire is hallgatni, de ha valaki képes betörni engem, akkor az Ő.
#78230 tisn: Elképesztő, mert tényleg elvétve találni csak KD800/900-asokat.[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz Peterhappy #78223 üzenetére
Hát a kardiológiai vizsgálatok eredményei nem elhanyagolhatóak, az az első most.
Blogírás?
-
törölt tag
válasz Peterhappy #78219 üzenetére
Hogy is van ez? [link]
-
norby_42
aktív tag
-
törölt tag
válasz Peterhappy #78217 üzenetére
Furcsa dolgok ezek. Sorokin is 100kg volt, mint én, 75 alá fogyott, mint én. Én mégsem tudok 3.40-es ezreket nyomni 100km-en keresztül.
Mi ebből a tanulság?
Nem futok eleget, puha vagyok? -
Hi!King
őstag
válasz Peterhappy #78001 üzenetére
Tegnap a piros KD 500-ból vettem egy párat, mert amúgy is ott jártam, ennyiért nagyon megéri, és ma reggeli futás után is elmondhatom, pont ugyanolyan, mint a KD Plus, valószínűleg jó lesz ez is 2000 km-re. A soroksári dekában tényleg sok van ebből, de 46-osból már nincs ott több, mert megvettem az utolsót. Itt is gondolom a szín volt népszerűtlen, amúgy nem vészes ez a szín a valóságban, nem mintha érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz Peterhappy #77999 üzenetére
Engem biza' ne másszon meg senki.
-
norby_42
aktív tag
-
törölt tag
válasz Peterhappy #77904 üzenetére
Sőt ennél is tovább megyek és többször fogok enni egy nap, mivel a rostokat is szét fogom osztani, mivel azok bevitelét is növelem lassan. Nem szeretném egyszerre bevinni. Gyümölcsből is többet fogyasztok. Mindent növelni fogok, mert szeretnék építkezni.
Savanyúság, csíra, gyümölcs, nem klappol egyszerre. Most az elosztásukat törpölöm ki. -
törölt tag
válasz Peterhappy #77904 üzenetére
Nem vált be, mert leesett az energia szintem, muszáj visszatöltenem másnapra. Főleg, ha a közeljövőben szeretném emelni a távot. Jó, úgy, hogy egy nap nem futok még elmegy, de napi futások mellet kizárt. Kell az energia, fehérje, vitamin, szénhidrát. Nem kockáztatok.
-
norby_42
aktív tag
válasz Peterhappy #77902 üzenetére
A definíciód szerint én éhgyomorral csak reggelizek
Eat pasta, run fasta
-
törölt tag
válasz Peterhappy #77902 üzenetére
Akkor az nálam nem játszik. Este 8 kor vacsora, majd másnap délután 14 óra körül futás.
Ki is purcannék.
Nem akartam túlnyomni, mert holnap is futok, minden nap. Nem bírnám a terhelést.
Te egyszerre futsz nagyokat, mint itt sokan, én meg több közepesen nagyot, vagy kicsit.
Úgy, mint Tom sorjázva a 21-et nem bírnám. Ahhoz még kell valamennyi év. Tervezem majd az átállást a nagyok utáni kisebbekre. Két hosszú, majd egy rövid és így tovább.
Hú tegnap volt minden, bank, NAV, rendőrség, bolt. Még egy olyan napot nem szeretnék. Ja, nem én nem fizettem, hanem nekem nem fizettek. Aztán talpalhattam egész nap, a haszontalan kópék miatt. Gyalog unalmas, inkább futottam, jó volt stresszhajtónak is.
Néha nehéz belekezdeni, aztán beindul az ember. Talán ezt hívják itt darálónak, vagy én csak pancsikázok?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Peterhappy #77899 üzenetére
Nálam ma nem lett sok, csak 15.7, de én is nagyon élveztem. Kicsit féltem, hogy a nagy párában el fog szálni valami, pl. a pulzus, de nem következett be, gyors voltam végig. Még a párát is élveztem, úgy néztem ki, mint aki megázott, annyit izzadtam.
Az a táv már neked sem sok, amennyit le tudsz menni egyhuzamban.
Evés után eltelik kb. 5 óra hossza az már éhgyomornak számít? Kb. 5-6 óra evés után szoktam futni. -
ígyvanferi
addikt
válasz Peterhappy #77873 üzenetére
Sanasport visszaküldés a kérdésed?
1390 Ft-ot vonnak le érte a visszatérítendő összegből. Miután a honlapon bejelented a visszaküldési igényt, a becsomagolt cipőt elviszed bármelyik Packeta csomagpontra és kész is. 30 napod van jelezni, hogy visszaküldenéd, ezután még van 5 napod elvinni a csomagot.
Ha jó áron találsz náluk valamit, akkor ennyi talán még elfogadható.[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #77854 üzenetére
Jol van,de neked ez elmegy...a tempo amin fusz ugyis csajos
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #77861 üzenetére
eloben eleg csajos, de nem erdekel
-
zzola
titán
válasz Peterhappy #77861 üzenetére
sanasporton jobb árak vannak és most ott is van pluszban -25%.
-
tisn
addikt
nekem ez most a masodlagos cipomnoi nimbus 24
-
zzola
titán
Hát ez egy női cipő.
-
t3tv3s
tag
válasz Peterhappy #77767 üzenetére
Egy ideig valóban megvagyok a cipőkkel, várom már, hogy megjöjjenek és taposhassam őket. Lesz rendesen munka az alapozással, mert bpm-em magas futás közben, de ez alakulni fog ahogy kondim rendben lesz. Mindenképpen jelentkezem ha van érdemi fejlődés.
-
SirRasor
addikt
-
stefyY
őstag
válasz Peterhappy #77812 üzenetére
Trololoooooo
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #77753 üzenetére
Havonta egyszer szabad kicsit mereszebben...na nem azt mondom h pusztitsd le magad teljesen,de kicsit billenj ki a megszokott komfortzonabol..ha eddig FM akkor +2-5km eleg,ha idovel mar az se akkora sokk,akkor fel 30-32km stb.
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #77725 üzenetére
Egy nagy impulzust ad az anyagcserenek az,ha uresen (vagy epp csak minimalis bevitelre) futsz egy ilyen hosszut sokan csinaltak regen,most is.
Japanban bizonyos cukorbetegeknel is hasznaltak,a reszleges bojttel egyutt.
Na most aki tudja magarol,hogy ez gyenge pont,annak havonta egyszer mehet egy ilyen ehgyomros hosszu edzes.Edzes kozben vizet ihatsz,mehet a frissites,csak kaloriat ne vigyel be.
Havonta egyszer eleg,nem szukseges ezt hetente csinalniThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
titán
válasz Peterhappy #77686 üzenetére
#77686Peterhappy, #77691parandroid
Szuper! Köszönöm szépen a tanácsokat!
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #77701 üzenetére
Hetente 1x le kellene igy uritened a tested ez a hosszu futas ja, a jelszo a regi:
"Isten hozott a daraloban"There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #77687 üzenetére
-
Hi!King
őstag
válasz Peterhappy #77703 üzenetére
Most van igazán szezonja a kis dögöknek, nyáron már kevésbé szokott lenni. Idén egyébként késett a szezonjuk, volt év mikor az elsővel februárban találkoztam, de márciusban már sok szokott lenni, idén március, áprilisban valószínűleg a fagyok miatt volt kevés, de most a sok eső miatt egyre többen lehetnek.
-
stefyY
őstag
válasz Peterhappy #77687 üzenetére
...ez jó volt, de annyira nem örültem neki...
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #77644 üzenetére
beleferne a futas is melle, heti 5-7x, csak ugye a szokasos
-
ígyvanferi
addikt
válasz Peterhappy #77547 üzenetére
De várjál, ez nem úgy van, hogy a nap legutolsó étkezése a vacsora? Tehát bármennyiszer is eszik, vacsorázni csak egyszer fog (szívesen LanyUs! ).
-
törölt tag
válasz Peterhappy #77547 üzenetére
Napi háromszor vacsora, ezen most jót nevettem.
Nagy test, nagy fogyasztás.
Told a kolbit, ne hallgass rájuk. Időnként én is eszek.
Viszont te a súlyodnál fogva tudsz edzeni a szembeszélben is, Tomot meg elfújja jó messzire. Hívd egyszer ki a rekin egy jó kis szembeszeles 400m-re. -
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #77538 üzenetére
Varjaaa' meg a vegen este sem ehet,meg majd lassan mar emberes iramon is kell futni a tempokat...hat mi folyik itt kerem?!
Nem ugy volt hogy kolbaszbol van a kerites IS...habzsi-dozsi 90eves korig...melle spartai kondi,mindez konnyeden erofeszites nelkul...nem ez volt?!
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #77538 üzenetére
a kerdes az, hogy 18:00 kornyeken vacsizott e valamit illetve bevitte e a minimum feherjemennyiseget.
(vizes proteinportol hizni nem fog)
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #77483 üzenetére
ugyan-ugyan
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #77337 üzenetére
-
törölt tag
válasz Peterhappy #77337 üzenetére
Az igen, jó gyors voltál végig, majdnem mindenhol 4:30 alatt tudtad tartani.
Szép volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest