- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
válasz
ígyvanferi #83252 üzenetére
Szabó Nórán Vaporfly 2 volt:
De jó szemed van, mert Garami Katalinon pedig Endorphin PRO3:
-
stefyY
őstag
válasz
Érdekelne, hogy melyik picsogós kisgyerek sírta ki ezt. Rohadtul nem lesz meleg. Aki nem bír lefutni 10k-t 35 fokban, az maradjon a medencében.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Sajnos lekestem. Igy is epp csak odaertem a rajtszam atvetelre. A sors azonban karpotolt, epp akkor vette at a szamot Lubics Szilvi es Maraz Zsuzsi, ugyhogy mint egy szegyenlos oteves, megszeppenve kertem toluk kozos fotot
ennek fel oraja, azota is vigyorgok, mint egy hulye gyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest