- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdem a végéről a megválaszolást. Egy lapon nem említeném az általad említett gépekkel. Ér/érték arányt nem tudok, nem is nagyon szoktam nézni, mivel McCulloch van nekünk is, Al-Ko-t vett egy ismerős, én üzemeltem be neki, és számomra elég gyenge minőséget képvisel. Mulcsozást tud, bár ahhoz kicsit nagyobb lökettérfogatú motor kellene, és persze nagyobb anyagi keret.
-
Espla
aktív tag
ilyesmibe ürítheted a fűgyűjtőt: [link]
én vettem egy 272 litereset is: [link]
csak azzal már az a gond, ha telerakod levágott fűvel akkor olyan a tömege, hogy már nem tudod megemelni egyedül
de a 150 literes nagyon praktikus, ha nem zsákba gyűjtöd utána hanem komposztra szórodkis területre + árokba tuti villanyt vennék, párszor végignyomod és kialakul és nem zavar a kábel, ellenben könnyű manőverezni a géppel
most van egy ilyen akció: Bosch Rotak 37 ErgoFlex elektromos fűnyíró + MultiMulch 44 990 Ft és a mulcsozást is kipróbálhatod
-
Mivel elég kis helyen is el kell boldogulni vele, ezért 46-51cm vágószélességű géptől nagyobbat nem hiszem hogy pozitívan értékelnél. Motorból pedig 125-140ccm elég lesz ahhoz a mérethez. Ha esetleg a McCulloch M46-125R belefér az árba, azzal nem lehet nagy probléma.
"mulcsozás , önjáró -> ezekből pontosan milyen előnyöm származik ?" - ha rákeresel ezekre a szavakra, a google-ban vagy a topikban, már elég sok információ tárul eléd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest