- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
válasz
hzsolee #9034 üzenetére
Hogy én mennyire megutáltam ezt a fejet jó 5 év kinlódás elég volt vele már. Remélem aki megtervezte élete végéig ezzel fog kinlódni. Következő projekt bemegyek az ellenséghez és veszek rá valami hagyományos X csapágyas koppintós fejet ha kiderül milyen a menet rajta. Menetfésűvel meg kell még lesni...
-
zsiz
őstag
válasz
hzsolee #9034 üzenetére
Rendeltem én is. Ez a fajta bejött nekem [kép]. Ez a másik, négy szálas viszont nem [kép]. Ahogy a tiéd is, ez is nagyon rázta a gépet, úgyhogy vissza is küldtem.
De kíváncsiságból rendeltem még pár cuccot, amik még kipróbálásra várnak. Pl. 2.4-es csillag damilt, elvileg még fémszálas is, hasonlót használtam eddig is, az se volt márkás és nem volt bajom vele. A következő vágásnál majd kiderül ez milyen. A 200 méter volt 6000 Ft. Aztán vannak még ezek, amikben annyira nem bízom...Van ilyen drótkefe cucc, járdalap fugákhoz vettem, meg van ilyen késes, gyomláló akármi.. hátha kiváltaná a saraboló kapát, mert kapálni, azt utálok. Ezeken kívül még vettem berántó kötelet fogantyúval, meg üzemanyagszűrő+benzincső+tanktömítés kombót párszáz forintokért több darabos csomagban. Ja, meg mivel untam már a zsírzáshoz a fecskendő töltést, ezért beruháztam egy karos zsírzóra és hozzá zsírzógombra is. Ez mondjuk annyira nem volt olcsó, de megéri, hogy nem leszek csupa gépzsír minden zsírzáskor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó KTM női kerékpár!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged