- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
HagaNRG #3733 üzenetére
Jelentem, én akkus gyepszellőztetőt használok, 2db akkumulátorral.
Mind a késes, mind a rugós szellőztetés nagyon jól működik.
Második éve csinálom még csak a szellőztetést (megjelenésekor vettem a gépet), de láthatóan csodát tesz a fűvel.
Az akku olyan, amilyen. A 2 db BLi 20-szal kb. 300, max. 400 m2-t lehet vele szellőztetni (egy irányból, merőlegesen nem is szoktam).
Ezen kívül nem éreztem más hátrányát a gépnek. Nyilván a benzinesek erősebbek, gyorsabbak, alaposabbak, stb., de engem az eredmény meggyőzött.
Hozzáteszem, ha nem lennének más akkus Hsq gépeim, akkor biztos nem vettem volna meg külön, a 2 db akkuval... -
válasz
HagaNRG #3733 üzenetére
Érdemi gyepszellőztetést csak komolyabb elektromossal vagy benzinessel lehet csinálni. Itt találsz példát mindegyikre:
[link]
Az alapgépek maximum a drótos szerszámmal a gyep átfésüléséhez jók. A mohát felszedi, meg az elhalt fűszálak egy részét, de a csomókat nem vágja át és a talajt sem lazítja.
Nem nagyzolásból mondom, de a késes szellőztetéshez profi, erős gép kell. Tapasztalataim szerint független a kert méretétől. Jópár gépet kipróbáltam az elmúlt években, nekem ez a tapasztalatom.
Évente 1x, ha lelkes vagy akkor 2x kell megcsinálni. Ha egy kertre kell, akkor megbízható helyről bérelsz egy profi gépet évente egy napra pár ezresért és boldog leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest