- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
mulcsozhatsz nyugodtan, mert van értelme, ha van 2000 nm telked, amit a felhők locsolnak, és olyan fűvel borított, amit a természet oda szánt, amúgy se gyűjtenéd össze.
de ilyen kis frankó díszgyephez szerintem ne. ha jó sűrű, egyenletes, tömött a gyeped, akkor még gyűjtés mellett is szellőztetned kell sokat, mert rengeteg elhalt fű képződik. példa: kb 200 m2 fűfelület, októberben volt szellőztetve, most a márciusi szellőztetéssel kb fél m3 elhalt füvet szedett ki belőle a gyepszellőztető (igen, 4 db 150 literes zsák lett tele!) úgy, hogy szerintem legalább a harmada még benne is maradt. most képzeld hozzá a mulcsot a tetejére.
és még valami, okoskodás nélkül: 300 m2-re minek benzines? ha lejtős a terület, megértem. ha sokat kell kerülgetni, akkor viszont csak szívni fog a nehéz géppel, igaz, ott az elektromossal is. én is amúgy benzinest akartam, de örülök, hogy nem azt vettem. így is meg kell állnom 3-6x üríteni, a szélességek miatt biztos, hogy kb 1-2 sorral kellene kevesebbet mennem a 46-ossal (most 38-as van), a vezeték elrendezését kb 2 alkalom után megszoktam (észre sem veszem már), cserébe halkabb, nincs pöcsölés, és könnyebb mozgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest