- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
Topikgazda
válasz
Graphics #9014 üzenetére
Ne csináld! Sok értelme nincs. Ha van előírt csereperiódusa a motornak, azaz kell cserélni benne az olajat, akkor évente lecseréled és kész.
Az én Briggs 675EXi-mbe például gyártói utasítás szerint nem kell soha olajat cserélni. Persze cseréltem már kétszer, de másodikra ugyanolyan színe volt az olajnak mint amikor beleöntöttem. Ennek ellenére évente lecserélem én is, mert a szintetikus olaj is elhasználódik 1-2 év alatt, nem hogy az SAE30. Ugye a benne lévő adalékok idővel molekula szinten szétesnek, csökken a kenő képesség stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Trollok komolyan
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Google Pixel topik
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged