- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
4 éve van benzines fűnyíróm (azóta lakom saját családi házban, előtte szüleimnél nyírtam kábelessel,később akksissal). McCulloch M53-150WRP egyébként. Eddig a 4 évből 3-ban el kellett vinnem szervízbe különböző okok miatt. Most pl. elindítom a gépet, megy kb 1 percig, leesik a nyomaték, mintha gyengülne a motor, mintha nem kapna benzint, majd leáll. Nem vagyok egy nagy szaki ezekhez a dolgokhoz, amiket tudok megcsinálok rajta (olajcsere, apróbb dolgok. De ha ehhez hasonló probléma van, mint most, az meghaladja a képességeimet). Dögnehéz a gép, feleségem is szívesen nyírna néha, de ezzel nem szívesen teszi. Az önjáró nem sokat ér, mert folyamatosan tele megy az ékszíjvédő fűvel, és emiatt alig hajtja, hiába cseréltem le. A tolókart hiába húzom meg, 1-2 használat után kilazul és kb 5-10 centis holtjátéka van, magyarul mozog. Mindezeket a szerelő sem tudta megoldani, akihez hordom. Unalmas a folyamatos karbantartás, minden évben olajcsere, folyamatosan gondoskodjak otthon a benzinről (meg most már a 100-as benzin 700 Ft
és ki tudja mennyi lesz. Persze ez nem tétel, egy évben pár ezer Ft többlet. Csak a vicc kedvéért jegyeztem meg). Nem tudom normálisan kitakarítani, mert ugye nem lehet döntögetni a gépet. Hangos, büdös. Nagyjából ennyi.
K_Gabor: köszi. Én is jó véleménnyel vagyok az akkus gépekről. Szüleimnél van tapasztalat egy MTD LM 40-el. Kis játékszer, pozitív értelemben, nekik tökéletes a 200-250 m2-re. Nekem azért komolyabbra van szükségem, ezek a Makiták jónak tűnnek. Amit linkeltél az is komoly cucc lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Rust - a Garry's Mod fejlesztőjének új játéka
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest