Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Morris #5325 üzenetére

4 éve van benzines fűnyíróm (azóta lakom saját családi házban, előtte szüleimnél nyírtam kábelessel,később akksissal). McCulloch M53-150WRP egyébként. Eddig a 4 évből 3-ban el kellett vinnem szervízbe különböző okok miatt. Most pl. elindítom a gépet, megy kb 1 percig, leesik a nyomaték, mintha gyengülne a motor, mintha nem kapna benzint, majd leáll. Nem vagyok egy nagy szaki ezekhez a dolgokhoz, amiket tudok megcsinálok rajta (olajcsere, apróbb dolgok. De ha ehhez hasonló probléma van, mint most, az meghaladja a képességeimet). Dögnehéz a gép, feleségem is szívesen nyírna néha, de ezzel nem szívesen teszi. Az önjáró nem sokat ér, mert folyamatosan tele megy az ékszíjvédő fűvel, és emiatt alig hajtja, hiába cseréltem le. A tolókart hiába húzom meg, 1-2 használat után kilazul és kb 5-10 centis holtjátéka van, magyarul mozog. Mindezeket a szerelő sem tudta megoldani, akihez hordom. Unalmas a folyamatos karbantartás, minden évben olajcsere, folyamatosan gondoskodjak otthon a benzinről (meg most már a 100-as benzin 700 Ft :D és ki tudja mennyi lesz. Persze ez nem tétel, egy évben pár ezer Ft többlet. Csak a vicc kedvéért jegyeztem meg). Nem tudom normálisan kitakarítani, mert ugye nem lehet döntögetni a gépet. Hangos, büdös. Nagyjából ennyi.

K_Gabor: köszi. Én is jó véleménnyel vagyok az akkus gépekről. Szüleimnél van tapasztalat egy MTD LM 40-el. Kis játékszer, pozitív értelemben, nekik tökéletes a 200-250 m2-re. Nekem azért komolyabbra van szükségem, ezek a Makiták jónak tűnnek. Amit linkeltél az is komoly cucc lehet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés