Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Ha a hátulján a négyzet alakú nyílást a gyűjtő felé megrakta vizes fűvel, akkor csak azt, hogy vizesen vágtad.
Ha a nyílás nagyjából szabad, akkor szerintem nincs olyan tervezési hiba vagy mulcs kés, hogy ne dobja bele. Szerintem a mulcs kés is felfele dob. Én úgy láttam egy videóban, hogy mivel nem tudja oldalra vagy hátra kidobni, ezért keringenek a szálak alul, így újra és újra elvágja, ezért lesz apró, és ahogy tolod az apró visszaesik a fű közé.Feltételezem, hogy ez egy frissebb vetésű gyenge, ritka terület volt valamilyen szinten enyhén nedvesen, és csak ezért csinálta.
Konstrukciós hibának csak olyat tudnék elképzelni, hogy alacsonyan dobja hátra, és amikor kb. félig van, akkor már nem tudja hátrább tolni, nem tud többet begyűjteni. Az olcsóbb, ismeretlenebb márkák esetén lehet ilyen probléma. Hogy szinte egyáltalán ne gyűjtsön, az szerintem fizikailag képtelenség. Ott a késen a kialakítás. Az él mögött ahol felfele hajlik a kés.
Eldugulni meg az ipari is eltud, még csak nem is kell nedvesnek lennie. Az is fizika. Ha egyszerre pl. 20-25 cm-s sűrű füves területet akarsz legyalulni 3cm-sre, valszeg a hátsó négyzet alakú nyílás egyszerűen szűk keresztmetszet lesz.
Munkahelyen van Al-ko Solo traktor. Kollégáknak azt is sikerült eldugítani. Egy másik ment utána, és szedegette ki. Ez egy 1.100.000Ft körüli gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest