- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
AL-KO BC4125-ös gépet 10 évig használtam, gyertyát kellett benne cserélni, semmi más baja nem volt neki. Nem tekintek úgy rá 10 év távlatából hogy szívtam volna vele. Pedig vágtam vele krumpliszártól kezdve, 1 méter magas gazt is.
Írta hogy 50-ig mehet el árba, nem fogok Husqvarna 545RX-et ajánlani, mert az 4-5x annyiba kerül.JohnyBlue
Olajcsere nem kell a fűkaszába, keversz be 1:50-es benzint vagy ami a használatijába van aztán kész. Persze te döntésed, de egy benzines sokkal erősebb mint az általad kinézett elektromos, szóval haladósabb is lenne. Mindenesetre merésznek kell lenned hozzá egy ilyen elektromossal nekiállj.
De persze te döntésed, én a helyedbe nagyon átgondolnám ezt az elektromos dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Exkluzív órák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asztalos klub
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest