- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
Fűkaszát keresek dzsindzsáshoz.
Patak parton szoktam kb. havonta, két havonta nyírni a fél méteres - méteres sűrű füvet, párszáz négyzetméter lehet az egész, egy délután alatt letolható. Eddig egy kétütemű MTD-vel csináltam, ami bár baromi hangos volt (sípolt tőle a fülem), de mégis szépen vitte. Sajnos idén megadta magát. Ma kipróbáltam egy McCulloch-ot, de gyenge a témához. Csak úgy tudtam megcsinálni vele, hogy levágtam egy darabot a damilból, és kétszer annyi időt szántam rá. Egyébként hosszabb damillal simán lefulladt a fűtől. Így is figyelni kellett, hogy ne adjak neki túl sokat egyszerre. Így gyakorlatilag kétszer annyi ideig tartott vele a vágás, mint az MTD-vel szokott. Az anyaghasználata sem igazán jött be, ilyen szétesős műanyagnak tűnik az egész, viszont gyakorlatilag pöccre indult, ami pozitívum, mert az MTD-vel hidegen elég sokat szoktam kínlódni. (Konkrét típusokat tudok írni kicsit később, fejből most nem tudom.)
Tudtok ajánlani valamit 50 körül, ami ötvözi a kettő előnyeit, tehát erős, könnyen indul, és szépen lehet vágni vele ilyen méretű füvet is?
Egyébiránt szívesen meghallgatok bármilyen tapasztalatot különböző márkákról, modellekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Air 5 64GB,Használt,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest