- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetv88
tag
Üdv Mcculloch-oknál tipus függő az alváz rohadás probléma vagy általános? Az m53-150ARP-vel szemezek tapasztalat erről a gépről, eddig egy halálból visszarángatott Husi Royal 48s-t használtam önjáró nélkül de szét hullot a kasztni, és a motor is kapott már eleget, bár még megy... illetve pont emiatt az utóbbi időben egy Honda gx35-ös kaszával birkóztam, de az is feladni látszik a harcot, hidegen szépen indul de ahogy melegszik a legkisebb fű is megfogja és lefullad erre esetleg tipp valakinek? Melegen csak szivatóval tudom újra indítani...
A kinézett Culloch mennyire lehet megfelelő egy gazos nagyjából 1500nm-s hepehupás terepre amit hetente nyírnék, szeretnék mulcsozni is egyrészt mert nincs zöld hulladék szállítás, másreszt hátha sikerül az egy hét alatt husz centisre növő ecetfa fiókákat megritkítani és elöcsalogatni a már csak nyomokban látszó füvet, előbb utóbb rendbe lesz téve a kert is de most a ház fontosabb, voszont addig is nyírni kell... a Cullochot már 110 környékén látni... ez lenne a keret is, esetleg más nekem való gépre is kiváncsi lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Kugoo Kirin G1
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest