Új hozzászólás Aktív témák

• Tetv88

tag

Üdv Mcculloch-oknál tipus függő az alváz rohadás probléma vagy általános? Az m53-150ARP-vel szemezek tapasztalat erről a gépről, eddig egy halálból visszarángatott Husi Royal 48s-t használtam önjáró nélkül de szét hullot a kasztni, és a motor is kapott már eleget, bár még megy... illetve pont emiatt az utóbbi időben egy Honda gx35-ös kaszával birkóztam, de az is feladni látszik a harcot, hidegen szépen indul de ahogy melegszik a legkisebb fű is megfogja és lefullad erre esetleg tipp valakinek? Melegen csak szivatóval tudom újra indítani...
    A kinézett Culloch mennyire lehet megfelelő egy gazos nagyjából 1500nm-s hepehupás terepre amit hetente nyírnék, szeretnék mulcsozni is egyrészt mert nincs zöld hulladék szállítás, másreszt hátha sikerül az egy hét alatt husz centisre növő ecetfa fiókákat megritkítani és elöcsalogatni a már csak nyomokban látszó füvet, előbb utóbb rendbe lesz téve a kert is de most a ház fontosabb, voszont addig is nyírni kell... a Cullochot már 110 környékén látni... ez lenne a keret is, esetleg más nekem való gépre is kiváncsi lennék.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés