- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Hát ő már évekkel ezelőtt írta. Én mondjuk még nem hallottam erről az alap sípolásról, csak olyan kontextusban, hogy a csigáknál, ha belehallgatsz, akkor nem a tengert hallod, hanem ahogy a füledben áramlik a vér, azt erősíti fel. Én annak idején hangfal mellett voltam koncerten, aztán azóta sípol, azt mondják ilyenkor egy héten belül infúziózni kell, az helyrehozza. Engem sem zavar már, megszoktam. Olyanom volt még pár éve, hogy fülkürt hurut miatt nem folyt el úgy a víz a belső fülemből, és emiatt sípolt egy pár hónapig. Utána nagyjából elmúlt, nagyon ritkán jön csak elő, gondolom maradhatott valami kicsi gyulladás. Egy csomó gyógyszer amúgy károsíthatja a fület és fülzúgást okozhat, nem nagyon figyelnek erre oda az orvosok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tesla topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest