- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
#71562240 #87401 üzenetére
vicze1@
nyilván teljesen igazad van részben ugye.
Még az is valószínű, hogy vakteszten egy nagyfülű is bebukná, nemhogy én, a félig süket.
Meg, hogy füleseken ennek semmi értelme (erről végképp se tapasztalatom, se hozzáértésem, én fix nem adnék egy centet sem a hi-res matricáért egy fülhallgatón), azt is készséggel elfogadom.
Nincs vita abban sem, hogy az adott fájl minősége alapvetően befolyásolja, mit lehetne objektíve (nincs olyan, mert nem egy gép hallgat, hanem én) hallani és mi az, ami több, mint valószínű placebó. Mármint, megmagyarázhatom magamnak, a 44/16 CD forma mit tartalmaz egy eredetileg nagyfelbontáson rögzített anyagból, csak feltehetően bizonyíthatatlan a szubjektum pro és kontra.
Kérdés nekem csak annyi marad; ha a felvétel megfelelő, a lánc megfelelő, akkor vajon mennyit ad a szupertvíter? Ad-e (és itt leszarom a vaktesztet) valamit, vagy bekamuzom hosszú távon, az árcetlire gondolva? Nyilván szerintem ad, úgy értem ez a szubjektív véleményem, de ezen tuti nem veszünk össze <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest