Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz assemble #51144 üzenetére
Megirtam nekik a dolog kiszamithatlan termeszetet, megadtak a cimet Hong Kong-ban, ahova visszakuldhetem...
Azt mondjak sima airmail-el ajanlott kuldeni, de persze alapbol nincs ra biztositas, azt kulon kell kotni ra ha akar az ember. Valaki csinalt mar ilyet, kuldott mar csomagot Hong Kong-ba, hogy erdemes csinalni szerintetek? Sima postarol tudok ilyen airmail-t kuldeni?
Kicsit kockazatosnak tunik a dolog (sok ido, elveszhet, esetleg meg vamon is fennakadhat - ami amugy szerintem nonszensz hiszen sima javitasrol van szo de sajat tapasztalatbol ez nem szokta erdekelni oket, ha oda-vissza kuldesz valamit javitani akkor is nyugodt szivvel megvamoljak minden egyes alkalommal...), ha eleg ritkan fordul elo (azota, mostanaban pl pedig nem nagyon csinalta egyaltalan), akkor lehet, hogy nem is kene eroltetni az egeszet...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest