Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
Lehet van benne kis sznobság is, nem tagadom. Itt a környékünkön amúgy annyira senki nem foglalkozik vele h kinek milyen lejátszója van, mert a mai átlagfiatalság megelégszik a telefonról hallható minőséggel, és a mobil zenehallgatás kb ennyit is jelent nekik. (mondjuk kb ezer éve én is kazettás walkman-t hallgattam, amikor már mindenki cd-t, mert csak később lett számomra a minőség fontosabb, minthogy valami szóljon a fejemen). Most viszont sznobság ide vagy oda, akár vállalom is hogy kicsit én is az vagyok (amennyire a pénztárcám engedi), a minőségről már útközben sem vagyok hajlandó lejjebb adni sokkal.
Egyébként valóban eltértünk a topic témájától kicsit, csak gondoltam, a kedves fórumtársnak megemlítem lejátszó terén az alábbi lehetőséget is, hamár-akkormár alapon.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- STB+külső HDD help
- További aktív témák...
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest