Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz #16820480 #33404 üzenetére
Jelenleg egy Sony HPM-77 fülest használok Sony C510-zel és azt kell mondjam, szerintem nagyon szépen boldogul az ilyen és ehhez hasonló zenékkel, nem tudom egy M4 vagy M5 mire lenne képes.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
válasz #16820480 #33406 üzenetére
Szerintem inkább csak az akkori viszonylatban volt basszusnehéz, nem szeretem, ha a dübögéstől nem hallok semmit, viszont a telefonon a Basszus eq-t használom, mert így szól a legjobban szerintem.
Jaj de csúnya ez az R1. Milyen árban mozog az R1 nagyjából? Látom fi:zi'k-nek van Brainwavz bazárja, viszont szünetel és csak két típust árul.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
válasz #16820480 #33410 üzenetére
Ebből is látszik, hogy mennyire nem értek a dolgokhoz, csak józan paraszti ésszel próbálok valami logikát keresni az egészben.
-
Bjørgersson
félisten
-
-
hobbyone
aktív tag
válasz #16820480 #33426 üzenetére
sheratan
"szerintem a 215 jobbabn szól"
Aszerint pedig, aki 300+ fülhallgatót tesztelt már, a Vsonic egy picivel.
Ezt nehéz megemészteni, vagy mi van? Örülj, hogy neked jobban tetszik.
De egy éves "szakértői pályafutással" a hátad mögött, megkérdőjelezni egy tapasztalt tesztelő (Ljokerl) munkáját?contaxg
A te véleményed is igen mérvadó. Ha jó emlékszem Shure termékeket is árulsz, tehát semmi elfogódottság sincs a részedről..
A lényeg, hogy a Shure fülhallgató fanok visszavehetnének már az arcukból itt a fórumon.
Ui.: http://theheadphonelist.com/articles/earphone-buyers-guide/ - made by Ljokerl
Ide is bekerült az SE 215, mégpedig képpel.
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
-
Ati1979
veterán
válasz #16820480 #33494 üzenetére
Igen valószínűleg igazad van.
Szerintem a Puskin meg az Uránia nem a legjobb. Túl zajos meg el sem férnénk rendesen.
Ami a Puskin mellett van, a sarkon az viszont jó lehet. Abban van egy hátsó beülős elkülönült rész. Nem tudom most a nevét. Csak nem emlékszem, hányan férnek be oda. Meg kéne nézni valakinek aki amúgy is jár arra...Szerintem az alakalmas lenne, de a biztosnság kedvéére le kellene foglalni. Ha jól tudom több asztal is van ott.
(#33495) Blackhole13
Az jó lehet szerintem... Most néztem képeket róla.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ggeleven
őstag
válasz #16820480 #33574 üzenetére
Sztem az lenne legjobb, hogy ha a Próba topicban összeraknák egy leendő összefoglalót és ha egy verzió többünknek is tetszik, akkor arra megváltoztatjuk (megváltoztattatjuk egy moderátorral).
agoka07
Mindenképpen innen szeretnél rendelni? Sajnos nem találok náluk olyan fülest (ésszerű keretek között maradva), amit tudnék ajánlani.
Ahogy nézem kb 6-7000 Ft körül lenne ez a két Thomson. Ezekről sajnos kevés a tapasztalatunk. Más külföldi webshop ne jöhet szóba?KoPy89
Az M5 most akciós amúgy, 27,5$!
Viszont teljesen más a hangképe, mint az M9-nek!
Az M9 kiemeli a mélyet, az M5 pedig elég kiegyensúlyozott. Az M9-nek amúgy szép hangja van, én szerettem! Már nincs meg a füles, megváltam tőle és nem titok, hogy pont a kábel miatt. Ne ijedj meg, nem azért mert kezdte megadni magát!
Én a puhább, kevésbé merev kábeleket szeretem, ennek viszont pont nem az van. Nekem egy-egy fejfordításnál könnyen elmozdult a füles sajnos (több haranggal is próbáltam). A vastagsága miatt viszont egy cseppet sem féltem azt a kábelt, szerintem évekig is bírhatja (remek hordozótáskát is adnak hozzá). Egyébként 5 hónapig használtam.
Pár hete jött ki a második generációja (megtévesztenek minket, mert az első generációban is volt ráncfelvarrás és egy ideig azt hívták második generációsnak), az is igencsak tetszetős és szerintem ennek a kábele már tetszene. Ennek viszont nem ismerjük még a hangját.
Mondasz pár példazenét? Most van M5-öm, meg tudom Neked hallgatni. Egyébként ZTE Grand X In-ről hallgatom PowerAMP-vel (tudom, tudom a Neutron az ajánlott, de a azzal a fejszével készített felülettel nem tudtam megbarátkozni, ezt pedig már vagy 3 évvel ezelőtt megvettem még teljes áron).trueblue11
Shure SE215-höz mit szólnál?kemcso
Szerintem Neked hangban nem lenne rossz a Bw M5. Futáshoz persze jobb lenne valami ilyen: Meelec S6, de hangban nem biztos, hogy jó lenne. Egy vélemény: (#30839) baluka26Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Ati1979
veterán
válasz #16820480 #33585 üzenetére
Tökéletes elképzelés!
A logout-os bejegyzéses dolog sem lenne rossz. Csak meg kéne győzni, néhány embert, hogy írjon oda néhány sort a füleséről.
(#33586) hobbyone
Hát igen, ennek fennáll a veszélye. Ezért kéne, hogy minél többen részt vegyünk a kidolgozásban. Legalább véleményezés szinten.
Ha 10-15 ember közreműködne, és leírná a javaslatait akkor ez már nem fordulhatna elő olyan könnyen. -
Bodor
veterán
válasz #16820480 #33580 üzenetére
ggeleven-nek is!
Nem kell másolgatni semmit sem. Modkerben kérni kell egy moderátortól , egy szerkeszthető változatot a mostani összefoglalóból, és utána logout-ban bemásolni az egészet egy személyes bejegyzésbe, ahol annyi ideig lehet módosítgatni, ameddig akarjátok. Mivel a személyes bejegyzés azonnal megjelenik, mindenki olvashatja, és kommentálhatja , tehát a hozzászólások alapján szépen kialakulhat a végleges változat, melyet ezután ténylegesen be lehet tenni a próba topikba, onnan meg kerül a helyére ha minden OK.
Nekem ez volt a legpraktikusabb módja annak, hogy közösen összejöjjön egy jó , és új összefoglaló.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz #16820480 #33616 üzenetére
Melyik legyen akkor szerinted?
Én oda megyek egy kicsit 4 óra előtt.
Holnap megpróbálom bevinni a márka képviselethez. Hátha tudnak vele valamit csinálni. Gondoltam, otthagyom nekik, aztán majd postázzák ha kész.
De lehet, hogy csak álmodik a nyomor.
(#33617) matyi012345
Holnapután lesz. Gyere nyugodtan.
-
-
Luissimo
veterán
válasz #16820480 #33743 üzenetére
a CXvalami az mennyi ?
500-ig kell számolni ??egyébiránt ezt ugy kellene ám, hogy a tesztalanynak bekötitek a szemét , és valaki a fölébe helyezi a bogyókat, hogy fogalma sem legyen, hogy éppen abban a pillanatban min hallgat mit, és utána a statisztéria feljegyzi a pontozását illetve a sorrendjét.
mert ha tisztában van azzal mi van a fülében, a többi innentől már csupa szubjektívum, még akaratlanul is.
-
ggeleven
őstag
válasz #16820480 #33750 üzenetére
Na meg akkor más SE215-ét is!
Talán akkor fi:zi'k is el tud jönni és akkor lesz...Amúgy nehéz ezt szavakba önteni, hogy miért tettük előrébb, de igazából az összkép döntött. Az pedig némileg jobb volt a 215-tel. Persze ez nem kőbe vésett dolog, van akinek ez, van akinek az lesz a jobb...
(#33751) Luissimo
Sony-ból csak MDR-EX0300 volt nálunk és nem is volt rossz amúgy...[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
filózoli
senior tag
válasz #16820480 #33758 üzenetére
Éééértem, szóval az ár-érték arányról beszéltél... Hallanátok az én IE80-amat... Az egyetlen füles az itteni felhozatalból, ami igazából veri az IE8-at...
Amúgy lehet, hogy nem voltam ott, de most olvasom az okosságaitokat...ggeleven: Csak mert azt adták a Walkmanhez, szóval volt hozzá szerencsém... Az IE80-hoz képest ritka pocsékul szólt, még egy haveromnak is feltűnt, pedig nem ért ehhő...
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest