Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zoolee19: Egy Biztonsági őr kalandos útja 3
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
pár napig volt nálam kölcsönbe egy apple fülhallgató [link] , droidos telóval használtam.
mivel sétálás közben ez a típus maradt meg eddig legjobban a fülemben, a kérdésem az lenne, hogy ilyen kialakítású fülesekből melyiket ajánlanátok, ami kicsit jobban szól ennél + androidon is működnek a vezérlőgombok? -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
egy jobb minőségű vezetékes fülest szeretnék venni magamnak, főleg telefonról hallgatom a zenéket (mindenféle stílust). ezt a kettőt néztem ki:
soundmagic e11c
rha ma650
kíváncsi lennék a tapasztalataitokra/javaslataitokra. -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
kaptam kölcsön egy soundmagic e10bt-t próbára. teszteltem két telefonnal (p20lite,xiaomi a1), a hozzá adott illesztékek közül párral és az a problémám, hogy borzasztó halk. kb 90%-nál kezd el évezhető lenni a hangerő.
(az a1-en a vezetékes fülesem 50%-on nagyobbat szól, mint ez maxon)
aki használt már ilyet azoktól kérdezem, hogy ez normális jelenség? -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
tudtok e ajánlani valami jobb fajta és olcsó comply "hasonmást"?
kipróbálnám, hogy milyen érzés ez a fajta anyag a fülemnek mielőtt beruháznék egy drágább megoldásba.köszi.
-
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
főként utcai használatra, elektronikus/pop vonalra szeretnék valami nem túl drága fülest. ezt a kettőt néztem ki:
BlitzWolf BW-ES2
Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HDesteleg valamelyikőtöknek van tapasztalata mindkettővel? melyiket lenne érdemesebb?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dark Souls sorozat
- Politika
- Kerékpársportok
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB NVMe magyarított vbill ujjolv gar
- BenQ PB2250 hordozható DLP projektor
- Epson H543B típusú projektor
- Predator Helios 300 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS,i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó gar
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest