Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
pár napig volt nálam kölcsönbe egy apple fülhallgató [link] , droidos telóval használtam.
mivel sétálás közben ez a típus maradt meg eddig legjobban a fülemben, a kérdésem az lenne, hogy ilyen kialakítású fülesekből melyiket ajánlanátok, ami kicsit jobban szól ennél + androidon is működnek a vezérlőgombok? -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
egy jobb minőségű vezetékes fülest szeretnék venni magamnak, főleg telefonról hallgatom a zenéket (mindenféle stílust). ezt a kettőt néztem ki:
soundmagic e11c
rha ma650
kíváncsi lennék a tapasztalataitokra/javaslataitokra. -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
kaptam kölcsön egy soundmagic e10bt-t próbára. teszteltem két telefonnal (p20lite,xiaomi a1), a hozzá adott illesztékek közül párral és az a problémám, hogy borzasztó halk. kb 90%-nál kezd el évezhető lenni a hangerő.
(az a1-en a vezetékes fülesem 50%-on nagyobbat szól, mint ez maxon)
aki használt már ilyet azoktól kérdezem, hogy ez normális jelenség? -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
tudtok e ajánlani valami jobb fajta és olcsó comply "hasonmást"?
kipróbálnám, hogy milyen érzés ez a fajta anyag a fülemnek mielőtt beruháznék egy drágább megoldásba.köszi.
-
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
főként utcai használatra, elektronikus/pop vonalra szeretnék valami nem túl drága fülest. ezt a kettőt néztem ki:
BlitzWolf BW-ES2
Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HDesteleg valamelyikőtöknek van tapasztalata mindkettővel? melyiket lenne érdemesebb?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest