Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Hack3er #41967 üzenetére
Úgy érted, hogy összehasonlító tapasztalat híján nem bízol a saját ítéletedben, és ezért mérvadóbb, tapasztaltabb embert keresel? Gondolom, Budapesten? contaxg, Ati1979, Ear001, fi:zi'k, Bodz (Nyíregyháza), Sheratan (Hongkong)... stb.
(No persze én is szívesen tesztelgetném a magam örömére... - de armatúrásokkal, hibridekkel nekem sincs tapasztalatom.)
-
Ati1979
veterán
válasz Hack3er #41967 üzenetére
Ígéretes darab lehet.
Szerintem úgy lehetne a legjobban "letesztelni" ha ugyanabból az árkategóriából választott fülhallgatókkal lenne összehasonlítva.
Magától értetődik, hogy a lejátszó és a zenék is ugyanazok lennének.Szóval elsősorban olyat keress akinek van / vannak ilyen fülesei.
Pl. B2, gr07, re 400, vc1000, r50 stb.
-
kemcso
Ármester
válasz Hack3er #42003 üzenetére
Azok armatúrások, szvsz nem azokal érdemes összehasonlítani. Ahogy sheratan írta, a dualdinamikus valszeg basszussal teli. De pl az R3 is dual, azt többeknek volt itt, de a GR07 jobbnak ítéltetett.
Jah és hogy mennyi a hivatalos ára az kb semmit se jelent, ha kevesebb, mint a negyedéért is meg lehet kapni...
[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
válasz Hack3er #42005 üzenetére
Idézet az összefoglalóból:
- Armatúra (BA, balanced armature): Egyes fülhallgatók meghajtója, ahol nem maga a mágneses tekercs mozog, hanem a tekercsbe bújtatott fém tű. Általában precízebb és kiegyensúlyozottabb hangzás biztosít, bár egy armatúrával nehezebb a megfelelő hangzás elérése, ezért a drágább fülesekben egyszerre több BA drivert alkalmaznak oldalanként.
-
Ati1979
veterán
válasz Hack3er #42001 üzenetére
Írtam privátot.
Amúgy szerintem a 846-tal nem nagyon érdemes összehasonlítani. (szerintem ott óriási különbségek lennének minden téren) A 425-tel inkább.
Én azért továbbra is azt ajánlanám, (ahogy privben is írtam) hogy a gr07, és társai legyenek az elsődleges célpontok!
Persze, ha nincs más megoldás akkor valahogy megoldjuk az összehasonlítást a 425-tel.
-
assemble
addikt
-
Alg
veterán
válasz Hack3er #54058 üzenetére
Oldalanként 12 driver
gyulank
10ért vegyél Soundmagic E30-at, 20-ig Vsonic VSD3S-t (esetleg volt itt egy eladó AN16...), felette meg valami 2BA-sat, szerintem ezzel rövidre zárható a téma, nem hiszem hogy bármelyikben csalódnál.[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Ati1979
veterán
válasz Hack3er #54072 üzenetére
Kissé elírtam.
Az a baj, hogy az átlag ember fülébe nem fér bele. A 846 egy átlag nő fülébe nem fér bele. Ez meg másfélszer akkora legalább.
Jude a head-fi alapító is mondta az egyik riportjában, hogy ebben a formában ez a füles szinte senkinek sem kényelmes. Legfeljebb egy 210 es kosarasnak akinek jó nagy füle van.
Akkor meg tök fölösleges megvenni, ha mindig kiesik a füledből. Ha bele sem megy akkor meg pláne. És erre elég jó esély is van.
-
törölt tag
válasz Hack3er #54069 üzenetére
Azért jobb a több BA, mert finomabban lehet hangolni a hangképet, jobban lefedik a hallható tartományt. Nézd meg az 1964ears oldalán, ott egész szemléletesen leírják, hogy milyen a hangképe az egyes modelleknek, és melyik armatúra melyik tartományért felelős.
Egyszer ki kellene próbálni egy ilyen CIEM-et, de marha drágák sajna... Pedig az az 1964ears V6-S a leírás alapján bejönne
-
xmaas
őstag
válasz Hack3er #54350 üzenetére
Szerintem neked tul erzekeny a fuled/agyad bizonyos frekvenciakra es mivel ez a fulles eleg jol elohoza hangokat van kozottuk ami neked tul sok es nem birja a buksid hoszabb ideig , masra nemtudok gondolni mint magyarazat a jelensegre de az is lehet hogy nagy baromsagot mondtam
Esetleg ha varialsz kicsit a harangokkal hogy ne legyen annyira izolalva a hang es egy resze szurodjon ki valamennyire ha nem fog segiteni rajta mast nemtudok mit mondani(#54365) Tamy Piston 3 as vagy osszefoglaloban az ajanlottak kinezet/tetszes szerint
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
válasz Hack3er #54364 üzenetére
Nem úgy gondoltam hogy túl sok a mélye, vagy magasa. Pont hogy azért mert egy jobbféle füles meg tud szólaltatni olyan frekvenciákat is, amik már túl szélsőségesek lehetnek. Persze nem harsányan, csak úgy "sunyin" hogy pont nem veszed észre.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
gianni85
veterán
válasz Hack3er #84449 üzenetére
MMCX trükkös csatlakozó, sokszor láttam itt a topikban is, hogy ez meg az nem jó ezzel meg azzal a kábellel. Mivel nekem pont volt cserélhetős GR07-em, annyit tudok mondani, hogy a Venture Electronics kábel működött, és olcsó is. Olyan 10$ körül lehet kapni... személy szerint többet nem is költenék kábelra a GR07-hez
-
-NoVa-
addikt
válasz Hack3er #89974 üzenetére
Jobb, mint? Univerzális válasz nincs, csak X fülessel X fülformában X méretben jobban működik, jobban bevált, stb.
Ízlés szerint nekem beváltak:
Spinfit CP145, AZLA SednaEarfit Crystal, SoftEARS Ultra Clear, Acoustune AET08, Periodic Audio Hydrogen, meg persze a Comply szivacsok. -
-NoVa-
addikt
válasz Hack3er #89994 üzenetére
Szálakról, kábelekről általános okosságot annyit tudok mondani, hogy a több vezetékből álló fonott cuccok általában puhábbak és hajlékonyabbak, mint a kevesebb. Akad itthon pár 24 magos KBear és NiceHCK, finom, rugalmasan puha mindkettő. Cserébe annyi tartásuk nincs, hogy gubancolódásállóak legyenek, csomóra kötik magukat könnyedén zsebrevágásnál.
A 16 magos olcsó KBear is tökéletesen teszi a dolgát, viszont. lejjebb már nagy a szórás. Sok 8 magos kábel túl kemény és nehéz, kényelmetlenül, az enyémek közül üdítő kivétel a Kinera Leyding. 4 magosból jobb a választék, fonott, vagy csavart, cserébe drágábbak, és akkor a jó 2 magost különösen meg kell becsülni, azt csillagászati árakon mérik Kínából is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Háztartási gépek
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Óvodások homokozója
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
Állásajánlatok