- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Peterhappy #69350 üzenetére
A másfél hónap még nem kirívó, lehet akár két hónap is mire megjön. Az Aweit szerintem is ragaszd meg, ahogyan előttem is javasolták, de metalra az nem lesz a legjobb amúgy sem, ahhoz túl lágy. Rock Y1, UiiSii HM7 és Plextone X41M cserélt illesztékkel (5mm-es belsővel) olcsóbban, vagy Einsear T2 kicsit drágábban, futáshoz meg olyat célszerű ami fül feletti elvezetésű, a KZ ATR ilyen pl. 4000-ből a fentiek közül akár kettő is kijöhet Kínából, de ha jobbat szeretnél akkor Einsear + ATR is teljesen jó kombó, futáshoz bőven elegendő az ATR szerintem. A Blitzwolf pedig jó füles, azt is rajta tartanám a listán, rögtön az Einsear után a második legjobb, csak azért nem írtam külön mert az szerintem még úton van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Doctor Who (2005)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch 2
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged