- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMind
tag
Üdv, úgy néz ki, hogy ráfáztam a gr07be újrakábeleztetéssel. A jobb fele nem úgy adja a mélyet, ahogy kéne és az egész hangkép enyhén torz. Ezt már a szervizben észrevettem, de mondom hazafele letesztelem, hátha csak velem van a baj. Sajnos nem.
Elkövettem azt a hibát, hogy nem ástam bele magam a technikai háttérbe, hozzá nem értőként naivan elhittem, hogy ez egy sima kábelcsere lesz. Most utólag kapkodva találtam egy kommentet a head-fin:
"Recabling a dynamic driver IEM is not the same as recabling a BA IEM. You have to pay very close attention to the amount of cable inside the housing, among other things. The dynamic driver inside the GR07 uses it's housing as an enclosure for the driver, so if you change the volume inside the housing, you will affect it's sound output!"Azontúl, hogy nagyjából felfogtam amit ír, technikailag továbbra is zavaros és az is benne van a pakliban gondolom, hogy esetleg sérült valami, aminek nem kellet volna. A lényeg nem is ez, jóval inkább az, hogy mi lehet a megoldás? Van köztetek valaki, aki megtudná csinálni rendesen? Gondolkodtam, hogy megcsinálom magam, de mivel életemben nem forrasztottam össze semmit, ez valószínűleg nem jó ötlet. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Használt PS5 (Flat) (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest