Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • contaxg

    veterán

    válasz Eugene Roe #85593 üzenetére

    Ez a sztori meglepően hasonlít egy sajnos már eltávozott hifi kereskedő kommunikációjára. Megjegyzem anno Ő volt az egyik legsikeresebb.
    Nála a vásárlás szertartás ahol Ő volt ceremónia mester. Végig kellett menni a stációkon, ahhoz hogy kiérdemelj információkat. Ha jó játékos voltál, kaphattál a mannából és Tied volt a mennyek országa . Természetesen innentől beszippantott a rendszer mert semmi más nem volt elfogadható csak is az Ő általa kínált megoldások.
    Szerintem jó embert volt, de nagyon megosztó személyiséggel. Betegsége vége előtt felhívott (ez nem kis dolog) és bemondott egy árat arra a szépséges és hatalmas Quad sztatikus hangszórókra amit kinéztem nála pár hónappal ezelőtt, csak én nem voltam ehhez akkor játékos. Nem is fogtam akkor miért és hogyan történt ez a hívás. Visszagondolva éreztem, hogy akar még valamit mondani de én megköszöntem a hívást és elköszöntem. Egy jó hónap múlva értettem meg az egészet lényegét, de sajnos már akkor nem volt kit visszahívni... :(((

    A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák