Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

X-E5 tulajdonosok olvassák el: [link]
💸Cashback objektívekre : 2026.04.01 - 2026.05.31.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Az emberek nagy része azt hiszi, tud utómunkázni. Tízből nyolc fotósnál nem ezt látni, hatványozottan igaz ez olyan gépeknél, amelyeknél elve pocsék a színkezelése és még ahhoz sem tud (vissza)nyúlni, hogy a briketté húzott, feleslegesen szétcsúszkázott saját eredménye után jöjjön az önrevízió, hogy bakker, a kevesebb több lett volna.
Épp ezt látom amúgy a külsős Fujis receptekben is, fölöslegesen túltolják a legtöbben, de annyira, hogy tízből két helyzetben b@szó, ahogy kinéz, de a maradék 80% borzalom.
Szeretném azt hinni, hogy van annyi önkritikám, hogy tudjam magamról, hogy semmivel sem vagyok jobb az átlagnál, ezért szeretem az olyan mankót (gyárilag szép, finom beállítások), ami kisegít abban, hogy ne legyen az az érzésem, mikor két nap múlva visszanézek egy anyagot, hogy hát ezt meg hogy hozhattam össze?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.27
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

X-E5 tulajdonosok olvassák el:
hemaka