- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán

Annyira azert nem veszes....Bar ez a graffo mar 2eves szint. -
konas
senior tag
Jo a jatek jatszhato..
Nagyon rosszak a hangok ,benne ..A jarmu hangok.. -
törölt tag
Az én FUEL-em így néz ki maxon! Élsimítást is felnyomtam maxra... Nem akadozik a játék!
[link]Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor már megcsináltam pár versenyt, hogy tudok menteni? mert a menüben a "save"-re nem lehet rákattintatni, próbáltam a LIVE-ra kattintani, de nem csinál semmit! Valaki help!
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Andrew_31
üzenetére
Ha szerintem ez lenne a probléma, akkor a Far Cry 2-nél is ugyanezt kellett volna csinálnia, hiszen az rendesen megerőlteti a számítógépet, a Grid ugyancsak. Ezeknél a játékoknál nem volt semmilyen problémám. Itt meg olyan, mintha a gépem 10x lassabb lenne, mint a valós teljesítménye. Próbálkoztam már több mindennel, de lehet a gyári hűtésem kellene lecserélni.(Kérdés: a gyári hűtés jelenthet ekkora hátrányt?)
Egyébként tudtam vele menni egy futamot, sajnos az irányítást találtam egy kissé gyengének, de lehet, hogy hozzászokás kérdése lenne az egész(amit most sajnos nem tehetek meg
). -
-
Ekkora szemetet regen lattam, 30 sec es uninstall.

-
LA_COSTE
senior tag
Nekem az a bajom, hogy a játék hirtelen el kezd szaggatni. HD 4670-em van, és nem értem mi a probléma. Egyedül a Flatout: Ultimate Carnage játéknál tapasztaltam ezt, ott is elkezdett 10 perc után szaggatni. Tudna valaki javaslatot tenni? Drivert frissítettem, korábbival is próbáltam, más játéknál nincs ilyen problémám.
-
Andrew_31
Modder
Na még egy szinvonalas arcade játék a codemasterstöl.
A Toca 3 óta esik a színvonal rendesen.
Grafika javul ,játékélmény romlik. -
-
Enton
addikt
Valaki nem vágja mi az a Doppler Trucks és mit kell velük csinálni, illetve hol is vannak ezek?
-
Sonja
nagyúr
Online-t próbálta valaki? Én igen, de még a versenyig se jutok el, mert tele vannak hülyékkel és nem okézzák le, hogy legyen verseny.
Össze kéne jönni és úgy játszani! Vegyetek fel a Friends listába Live-on! Csokis666 a Live-os accountom. 
-
Enton
addikt
válasz
bognar110
üzenetére
Én is próbáltam már másik játék Live-os bejelentkezése után de eddig semmi siker ugyanúgy nem jó.
Erre a legújjabb Live-os vacak, ami ott van a lemezén a játéknak, meg nem enged regisztrálni, mivel akármilyen írányítószámot adok meg neki semelyik nem jó.
Próbáltam már külföldi ként is regisztrálni az sem volt jó.
Bejelentkezésnél meg a meglévő fiókomra azt mondja:"Singing error:
There is a problem with your account that you need to resolve before singing in.Click here to resolve
Code:80154017"
És akármit csinálok a kattintott linken nem jó, nem írja mit kéne eldönteni.

-
Viktor77
titán
Töröltem 3 hsz-t warez miatt. Remélem a jövőben nem kell semmi ilyet (vagy komolyabb szankciót) meglpnem.
-
Sonja
nagyúr
Jó lesz ez. Arra viszont nem jöttem rá, hogyan lehetne multizni. Hiába nyomkodok a Live feliratra, nem csinál rá semmit. Mindig azt írja, hogy lépjek be a live-ba! Ellenben hiába nyomkodom a Home gombot, a játék alól nem jön be a Games for Windows Live. Ha a játék előtt elindítom és belépek, majd utána indítom a játékot, akkor is ugyan ezt írja. Szóval, nem tudom. Ha valaki tudja, akkor ne tartsa magában.

-
Sonja
nagyúr
Kijött.

-
Sonja
nagyúr
Elkezdtem kutakodni a hivatalos fórumon is, de sehol nem láttam erre vonatkozó hozzászólást a Codemasters részéről. Megnézve a hivatalos helyeket, ahol kapni lehet majd (pl. Play.com, Amazon), mindehol Július 2. szerepel. Hmm... Ha ez lesz az igaz, akkor kibírjuk.

-
konas
senior tag
Asszta rohadt....Aug eleje??

-
Sonja
nagyúr
Gamekapocs oldalon ezt írják, mint hivatalos Codemasters indok: "A Codemasters a FUEL PC-re való megjelenésérõl azt nyilatkozta az E309-en, hogy a Windows Vista indítópultja nem kompatibilis a FUEL WHQ DirectX 9.0c indítórendszerével, amit a fejlesztõcsapat érthetetlenül tapasztalt, hiszen a tesztek során 100% kompatibilitást mért a rendszer a Vista-val. A Codemasters azonban kijelentette, hogy legkésöbb augusztus 10-én megérkezik a FUEL várva-várt PC-s verziója."
Szomorú, ha ez tényleg igaz.

-
Sonja
nagyúr
Nincs persze, mert Július 2-re tolták a megjelenést!

-
konas
senior tag
Csuszik szerintem 1-2 hetet..Nem jon ez ma..

-
törölt tag
Lehet csak délután vagy este dobják fel, általában úgy szokták!
-
törölt tag
Na eljött a nagy nap amire minden FUEL rajongó várt! Remélem hamar feldobják torrentre :Ö
-
Xirtam
veterán
Én majd jelentkeznék multizni a free ride-ra
Nekem az nagyon bejövös!
Cask jöhetne már! -
mad1
veterán
Allitolag a het elejen mar elerheto lesz.

-
Máté94
addikt
Elvileg 19.-én jön

Európába.
23. az USA megjelenési dátuma
-
Gyusz
őstag
Amíg várunk, addig itt egy Gametrailers videoteszt, csak hogy tudjuk mire lehet számítani.
-
konas
senior tag
A fracba,csak 23. an jon...

-
alanwake
tag
már én is rohadtul várom már,az a baj hogy én csak hétvégére érek haza,valahogy azért csak kibírom.

-
törölt tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Efelől semmi kétségem, biztos tuti játék ez, csak már annyira várom minden egyes pillanatban, hogy abba hülyülök bele
Remélem jövőhéten tényleg felrakják a netre! -
tomee007007
addikt
érdemes rá várni, nekem, nagyon bejött!
-
törölt tag
Már én is várom! Elvileg 5-én kellett volna idehaza megjelennie hivatalosan, de sehol nem láttam még a polcokon PC-n! Mivel Amcsiba biztos megjelent már, még a torrent oldalakon sincs fent.... Írjatok ha megtudtok valamit!
-
bognar110
őstag
Ennek a játéknak nem kikellett volna jönnie már ?
-
Enton
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
A GTA-nál tudható volt előre hogy a Xboxos után jóval később fog jönni. De pl itthon meg megint sokkal rosszab a helyzet.

-
Enton
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
-
tomee007007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja!
A grafika nagyon szép, bár volt egy páya, ott valmiért nem volt egy nagy durranás, szavtosságra nincs panasz, még pályaszerkesztő is van benne, a hangulat óriási! -
Sirandrish
legenda
válasz
tomee007007
üzenetére
gondolom Xboxon...vagy nem?

-
tomee007007
addikt
Már 2 óráj nyomom! Nagyon ott van!
-
tomee007007
addikt
Most olvastam ez első értékeléseket, 50-55% ot kapott....szomorú...
-
tomee007007
addikt
Nem igazán hosszú a listája azoknak a boltoknak, ahol előrendelhető/megvehető lesz a game....
-
Gyusz
őstag
Kicsit tolódik a megjelenés link.
-
Gyusz
őstag
Gépigény:
Minimum Specifications
• Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
• DirectX 9.0c
• Pentium D @ 3.0GHz or equivalent Athlon 64 X2 CPU
• 1GB RAM
• Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 with 256 MB of VRAM
• DirectX Compatible Sound Card
• Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
• 6 GB Hard Drive SpaceRecommended Specifications
• Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
• DirectX 9.0c
• Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or Athlon 64 X2 4200+ or better
• 1.5GB RAM.
• Graphics Card: GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series with 512 MB of VRAM or better
• Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
• Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
• 7 GB Hard Drive SpaceOther Requirements:
Initial activation requires internet connection for Multiplayer; Online play requires log-in to Games for Windows - LIVE; requires disc in drive to play (unlimited installations); software installations required including Sony DADC SecuROM, Games for Windows - LIVE.
TCP/IP mode (2-16 players) Requirements
• Broadband internet connection required (512kbps+ recommended)
• TCP/IP NetworkSupported Graphics Cards
ATI Radeon x1800, x1900, x1950, HD2600, HD2900, HD3450, HD3650, HD3850, HD3870. HD4850, HD4870, HD4870X2
NVIDIA Geforce 7800, 7900, 7950, 8500, 8600, 8800, 9600, 9800, 9800GX2, GTX260, GTX280, GTX285, GTX295
Supported Controllers
FUEL™ can be configured to use almost any PC controller, however we recommend the following controllers for the best game play experience:
• Xbox 360 Controller for Windows
-
-
-
Gyusz
őstag
Majd ha megjelenik a játék, akkor nagyobb lesz a tolongás, néhány felkapott játékon kívül mindig elég nagy pangás van a topikokban. Én is várom már, hogy kipróbálhassam, de addig nincs nagyon miről írni.
-
Enton
addikt

Fuel
Fejlesztő: Codemasters
Típus: Verseny
Megjelenés: 2009. 05. 30.
Platform: PC/Xbox360/PS3
Hivatalos oldal: http://www.fuel-game.com/
Fejlesztőii oldal: http://www.codemasters.com/games/?gameid=2845&format=PC-DVDHivatalos Trailer:
HD - http://www.gametrailers.com/video/cgi-trailer-fuel/44470
SD - http://www.gametrailers.com/video/cgi-trailer-fuel/44471
Az Asobo Studios fejlesztésében és a Codemasters kiadásában valami nagyon brutális és földbedöngölő projekt formálódik. Végre el lehet felejteni a versenypályák nyomvonala jelentette korlátokat, hiszen 14.000 négyzetkilométernyi földterület(Magyarország területének közel egyheted része) áll majd a szabad száguldás szerelmeseinek rendelkezésére.
A FUEL meglepő módon háttértörténetet is kapott, miszerint évtizedek globális mértékű környezetszennyezése igencsak hazavágta planétánkat, s földünk jó része elsivatagosodott. Az olajárak a csillagos egekben járnak (ez sem újdonság), ám ennek ellenére versenyőrült extrémsportolók új generációja létrehozta saját, a pusztaságban tartott versenysorozatát.
Saját maguk által barkácsolt járművekben mérik össze tudásukat, a győztesnek járó jutalom pedig a hőn áhított üzemanyag. A versenyek helyszínéül a természeti csapások sújtotta Nyugat-, és Közép-Amerika szolgál. A hurrikánok és szökőárak által feldúl csendes-óceáni partvidék, Nevada sivatagja, s a Grand Canyon mellett hófedte hegycsúcsok, sűrű erdőségek is színesítik a palettát.Dinamikusan változó időjárás kelti életre a "pályákat", amit a napszakok váltakozása tesz még hangulatosabbá. Olykor tornádó, homokvihar, hóvihar, mennydörgéssel és villámlással kisért zivatar emeli még magasabbra adrenalinszintünket. A megjelenés valamikor 2009. folyamán esedékes, a platformok között pedig megtaláljuk a PC-t, a PS 3-at és az X360-at.
A Fuel egy egyedi autóversenyzős alkotásnak igérkezik, melyen két vagy négy keréken, úton vagy nagy sivatagos területeken kell átszáguldanunk. A játékot az autós játékok terén már eléggé tapasztalt Codemasters felügyeli.
Multiplayer:
-Online Free Ride, melyben adott a hatalmas terület, s mi azt csináljuk rajta, amihez kedvünk szottyan, azzal a járművel, amelyik épp megtetszik. Nincs cél, csak mehetünk a vakvilágba, esetleg ismerkedhetünk, kitalálhatunk rögtönzött versenyeket, a kreativitásunkon múlik.
-A másikban 16 játékos mérheti össze erejét több versenyben, értelemszerűen az győz, aki az első helyen végez. A pályák változatosak, tehát unni biztos nem fogjuk a versenyeket. A harmadikban saját versenyeket készíthetünk, amikhez bárki csatlakozhat.Multiplayer Trailer:
HD - Trailer
SD - Trailer
További videók a GameTrailers.com-ról:
Megjelent Írások topikjai a Gamepod-on:

Új hozzászólás Aktív témák
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NIOH 3
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Svájci jellegű bicska eladó
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

Össze kéne jönni és úgy játszani! Vegyetek fel a Friends listába Live-on! Csokis666 a Live-os accountom. 

Belépni meg sehogy nem tudok. 
Addig reméljük, hogy 2-3. körül jön.