- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
Még régebben xbox360 nyomtam ki de k. nehéz volt. Botok(AI) 99% csalnak így nincs igazi élmény vele játszani, inkább dühítő.
Pc-n meg van az a előny hogy hozzáférhető a filek így aki nem akar szenvedni annak itt van Easy mod.
http://data.hu/get/8748744/Easy_time_attack_and_easy_ai.rarHozzáteszem az összes verseny könnyebb így megcsinálni, Csillagos versenynél "Legend" szintet érdemes választani, mert az is könnyű, a többi meg annyira könnyű hogy részegen is megtudod nyerni.
És nem kell aggódni trainer szembe NEM sérül a mentés, achievement is működik vele. -
törölt tag
Én még csak a Raid, ill. Endurance futamok között találkoztam ilyen hosszú távval, ott nem lehet gépet válaszani. Nem tudom később a karrierben is lesznek-e ekkora versenyek, ott eddig 10 km körüli volt a leghosszabb. De még csak a játék felénél leszek. Jó hosszú, ha az ember begyűjti az extrákat is.
-
creed13
tag
Nekem az tetszik benne, h a sprint pályák jó hosszúak, anno a régi Colin McRae játékokban is tetszett ha jó hosszú volt egy pálya, itt meg már ott tartok, h néha unom.
Bár az tény, h annyira nem lehet elhúzni a mezőnytől és figyelni kell ne hogy beelőzzenek. -
TommyX_
őstag
Nekem sikerült minden versenyt elsőre megcsinálnom, jó párat nem előszörre
, de ettől függetlenül nekem nem volt unalmas, azt is hozzáteszem, hogy nem folyamatosan játszottam vele sokat, mindig egy keveset 
-
törölt tag
CDGalaxisban szintén, tegnapelőtt jól be is szereztem.

Az első campben mindent végigvittem (versenyek, challenge, bónuszok), a másodikat félig. Sokan írták, hogy unalmas lesz, nos, én az eddigiek alapján ettől egyáltalán nem félek.
Legendary szinten azért keményen kell tolni neki, kevés hibát enged a gép. Viszont nem szivatós a játék, ha jól megy az ember, akkor lehet nyerni. Tetszik.Egyébként itt visszaolvasva írtatok olyat, hogy a jutalomautókat a Vista Point járművek adják. Pedig nem, azok - meglepő módon
- csak a Vista Pointok helyét fedik fel. A gépekhez a Maverickeket kell becserkészni. -
creed13
tag
Media Markt-ban 1k a game...

-
toni99
csendes tag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Nekem miert irja azt ki a FUEL-be hogy hianyzik a dll peddig be masoltam...tudja valaki a megoldast?????

-
CsiguszMaxim
senior tag
Közben meglett de engem sajnos nem győzött meg a játék uh. ez most kimarad.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali! Letöltöttem steam-en a demo-t, hogy megnézzem milyen de sajnos az options-ban semmiféle beállítást nem találok. Még a felbontást sem. Ez csak a demo miatt van vagy én vagyok balf*sz?

-
Źşë'
addikt
eleinte nekem sem volt valami frankó a képminőség, de aztán sokat tolt rajta az aa és az af, vagy csak szimplán a max elérhető felbontás
mindenesetre elég pofás kis játék. Az az igazság h nem volt valami nagy hype-ja és lehet h pont ezért kötött ki ott ahol. Pár pecs azért jöhetett volna ki, pl ezt az audió problémát orvosolhatták volna.
Elég kellemes a vakvilágba kocsikázni) irgalmatlan nagy a terep még most sem hiszem el h ezt így megtudták csinálni) és ha az ember elképzeli h egy fps-t csinálnak meg erre a terepre, nem semmi!
-
szacsee
nagyúr
Na lejött a játék, gondolom a single részt végig kell tolnom, hogy kötetlenül tudjak multizni..
Idáig tetszik, bár most jobban leköt a Dirt2... aztán majd alábbhagy a lelkesedésem, mivel ott csak a single-t zongorázom hamar végig... Multin sok az IQ light.
Viszont nálam minden játék frankó, viszont a FUEL-ben akadnak texturahibák, mintha driver lenne... vagy túl későn rajzolja ki a texturákat. Ezen lehet változtatni, vagy a látótávot valahol állítani?
-
StormLine
senior tag
nm ql
lement egy ezresre a játék ára
mostmár tényleg jöjjön mindenki játszani neten^^ -
Źşë'
addikt
picit lehalt a topik! mind1 hátha tud vki segíteni a bajomon. Az adalapomon lévő konfiggal pattog/recseg a hang, néha szépen hallom a motorhangot, de csak nagyon ritkán!. Volt már hangkari driver update is, és az sem segített. Patchet meg ha jól tudom nem adtak ki hozzá. Lehet ez is volt a kevésbé sikeres pályafutásának az oka. Kevés fogyott és inkább hanyagolták. Pedig elég jó. csak ne recsegne a hang :/
mind1 esetleg ha valaki tud rá megoldást az írhatna pm-et mert amennyire pörög ez a topik sztem nem mostanában fogok ide visszanézni. Előre is köszi!
-
csuccso
tag
Ezt senki nem nyomja már online vagy mi?
2 fő vevő lenne rá!
-
StormLine
senior tag
-
bonat
senior tag
hát srácok nekem ez a játék nem jön be...csalódtam benne
ennél még a FlatOut 2 is sokkal jobb
-
Enton
addikt
Ha a Win LIVE műxik akkor kell csinálnia metést, ha ezt a mentést mindig behozza mikor elindítod akkor műxik a win LIVE jól.
Egy verseny 3 lehet max megnyeri egy USER-nek, 3 nehézségi szinten.
Bronz ezüst ill arany csillagért versenyzel plusz a az érmeknek megfelelő mennyiségű olajért (FUEL).
Tehát kb valahogy így:
BRONZ : 1 csillag 500 FUEL
EZÜST : 2 csillag 1000FUEL
ARANY : 3 csillag 1500FUELA csillagokat a következő helyszínekért, a FUEL-t pedig a járművek miatt gyüjtöd.
Célszerű minden versenyt legnehezebb szinten végigvinni, mert az utolsó pályarészhez max 3-4 versenyen kivül az összesnek 3 csillagot nyertnek kell lennie hogy megszerezd. -
kpal
nagyúr
Eszt a win live-os témat nem értem, mikor elsőnek beleléptem kirta a Grides nevem akkor ez most müködik?? Ja és van hogy többször megyek ugyanazon a pályán én ugy vettem észre minta több nehézségi fok lenne és aszt mindet végig kell vinni ugyan auon a pályán..?? Akkor hogy is van ez..? Angolt nem vagom annyira
. -
Departed
őstag
-
Norti7
csendes tag
Halihó, single módban is el lehet mókázni a játékkal, de egy idő után uncsi és úgy gondoltuk páran, hogy LAN-ban viszont biztos, hogy nagy móka. A kérdésem az, hogy lehet e LAN-ban játszani és ha igen hogyan, mert én nem jöttem rá. (nem eredeti game)
-
feka007
veterán
Ez a játék egy fos. Minek szedtem le

-
DerStauner
senior tag
ok, elmondom, hogy én hogy csinálom:
1. átváltok arra a camp-ra, ahol van olyan kihívás, amihez bónusz autó kell
2. free ride-ba csak úgy lehet belemenni, ha előtte elkezdek egy karrier-t, vagy kihívást, és escape-t nyomok
3. nálam nincs semmi mozgó háromszög, nemhogy 2, még egy sem.
4. térképen bejelölni? mivel? a játék közben az egér nem használható, vagy igen?mit csinálok rosszul? képet nem tudnál esetleg küldeni?
-
joey04
titán
ez most az aktuális kedvenc. a pure számomra játszhatatlan volt, nagyon nem jött be. ez annál inkább, pedig sokan rossz véleménnyel voltak róla. Nagyon jó játék, egyáltalán nem unalmas.
-
Enton
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Freeride-ban vagy belemész a térképre az adott helyszínen ha kiprögetted a karrier versenyeket akkor már láthatónak kell lennie két háromszögnek amik mozognak, ez a két kamion, az egyik a vistpoint-os a másiknak nem tom a nevét de az mindegy is.
Ekkor szépen bejelölöd az egyik háomszöget a térképen és szépen közelítesz hozzá(itt említeném meg mégegyszer hogy mozog és a bejelölt gps pont nem fogja követni), mindaddig ismétled ezt amíg a kis térképeden is rajta nem lesz után szépen el kell kapni(hozzáérni), majd ezután sokkal több kis ikon lesz az adott térképen(persze csak akkor ha a jó kaiomt fogtad meg a kettő közül), amik pedig bonusz autó, challange, bodypaint pontok.
Mindez arra jó hogy ne kelljen végigkolbászolnod az összen területen ezek után kutatva.
-
DerStauner
senior tag
én ezt nem értem. mi az, hogy kétfajta kamion van minden helyszínen? útszéli kamionok, vagy mi? hogy kell ezt elképzelni? meg a vistapoint-ról nekem a Vista jut eszembe. mi az a vistapoint?
én eddig a játékkal úgy játszottam, hogy camp váltás, karrier mód, versenyek nyerése, majd kihívások, és következő camp. a free ride jó ha van 5 km.
-
mattpaksi
tag
Ez a játék odabax, rég játszottam már ilyen jó játékkal!
-
Enton
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Kétfajta kamion van minden helyszínen, az egyik a vistapont-os a másik egy nemtommi.
A Vistapontos az tartalmazza az összes helikopterpontot meg challange-t meg paint pontokat.
A bonuszverdákat is tartalmazza a vistapontos ha minden igaz ebben nem vagyok biztos de az is minden helyszínen van 1-2 db. -
Enton
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Bónusz verdát az adott terület vista pontos autója tudja neked megmutatni majd utána tudod levadászni.
Tehát először egy visztapontos kamiont kell keresned, utána egy bonusz verdát, mindkettő háromszög alaku mint te csak más a színük. -
Enton
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Bónusz verdát az adott terület vista pontos autója tudja neked megmutatni majd utána tudod levadászni.
Tehát először egy visztapontos kamiont kell keresned, utána egy bonusz verdát, mindkettő háromszög alaku mint te csak más a színük. -
Enton
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Egy idővel úgyis megkell venni mindent. Plusz semmi másra nem jó a pénz benne.
De a garázsban ot lesz mind lefeljebb nem own-olod még. -
DerStauner
senior tag
-
Enton
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
JA nagyon sok a felfedeznivaló kocsi, festés, és challlange.
Neked így most mennyi verda van a garázsban?
Elvileg 75-nek kéne lennie, de nem tom ebben benne van-e a bonuszokért járó verdák. -
DerStauner
senior tag
-
Enton
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Én most az uccsó camp-ért küzdök. De mostanában megint Cod-ozok, így nem sok időm jut rá.

-
Enton
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
19 Camp van összesen. De ezt a térképen is megtudtad volna nézni.

-
DerStauner
senior tag
mennyi camp van? jelenleg most annyim van, hogy az első oldal betelt, és a másodikon van 3. egyébként a futamokat jó (és a megfelelő) járgánnyal könnyen meg lehet nyerni.
-
mad1
veterán
Azt honnan lehet megallapitani hogy melyik versenyt nyomtam mar?Sokszor belefutok olyan versenyekbe,amit mar megcsinalltam.

-
tomee007007
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
szerintem egész jól be van lőve a nehézségi fokozat, a talajról meg annyit, minnél nagyobb az offroad fokozat, annél jobban megy terepen is
-
DerStauner
senior tag
úgy látszik, nem sokan játszanak ezzel a játékkal.
szerintem a játék egy csöppet fusztráló, főleg legend fokozaton. pl. egyszer megyek 150-el, majd hirtelen lecsökken 100 alá. és mindez azért, mert más talajon megyek. ez egy kicsit igazságtalan. és így egy-egy futamot többször is újra kell kezdeni.
-
mad1
veterán
A szel effektet ki lehet venni valahol?
-
Enton
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
De ha nagyon nincs pénzed akkor érdemes kajtatni mindenfele, mert az egész mapon vannak hordók "elrejtve" (puszta közepén, pajták tetején, fák tövében), darabonként 100 Fuel-t adnak, de elég sok a négyes pack belőle.
Én már vagy két 30000-res járgányra is összeszedtem belőlük, és még mindig van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ha nem akarsz kolbászolni, akkor a Challenges menüpont a te menüd. Itt tudsz szimpla versenyeket vagy időfutamokat menni Fuel-ért, ha kevesled őket van általában több is belőlük, akkor el kell kapni a Vista Point Truck-ot ami az összes Challenge-et feloldja menüből.
-
Enton
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Ez így nem igaz. Ha egy versenyt legend-en csinálsz akkor megkapod érte a kisebb nehézségi szinű versenyért járó Fuel-t is. Nézd csak meg, ha megnersz egy versenyt, akkor a végén összeadogatja a Fuel-t, és annyit is kapsz pluszba.
Tehát minden egyes verseny 500 Fuel akkor a Legenden megnyerve 1500-at eredményez. -
DerStauner
senior tag
tegnap este én is feltettem.
a grafika max-ra húzva is nem szép, a játéknak nincs hangulata. az az érzésem, hogy a zene csak úgy odavan téve a játék mellé.
irányítással nincs gondom, bár azért oda kell figyelni az élesebb kanyarokban.
az pedig érdekes, hogy ha karrier módban megyek, akkor rendszerint nincs elég pénzem az új járgányra, és ha előtte pl egy futamot legend-en megcsinálok, akkor ugrottak ugyanezen futam könnyebb nehézségű meneteiért járó pénzek.
-
Eagle16
addikt
Nálam két perc után kékhalált dob a gép...az nVidia driver a legújabb.
Amúgy tényleg elég ronda, 1680x1050-ben is. -
Chrys_
addikt
Jó ez a játék BF2 hentelés után levezetésnek
Bár a Devastator-os time run felb...ta az agyam, kb. csak az 5. felfutás sikerült. -
konas
senior tag
Azt mondja meg valaki hogy lehet menteni,mert meg a beallitasaimat sem menti el.?
Az elejen belepesnel azt irja k:Auto save disabled..
-
Szuperboci
senior tag
felrak,indit, 2 verseny, töröl.Nekem ennyi volt,pedig vártam ezt a játékot

-
Dj Sügi
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Jah az, én is csak véletlenül találtam meg.
Idegesített, hogy space a gáz és fogalmam sincs mi a fék, mondom így nem lehet játszani. Aztán elkezdtem nyomkodni a gombokat és megláttam ott felül, hogy változnak a szövegek ,aztán sikerült rátalálnom mindenre szerencsére!
De abban nem tudok segíteni, hogy a kormány működik-e benne... -
Skizz
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
hát ez iszonyat nagy égés a kódmesternek... én komolyan megbékélnék a gyengébb grafikával meg környezettel, de hogy ótósjáték létére egy kormányt nem képes elviselni... uninstall.

Dj Sügi: köszi, akkro elhalsztom az uninstallt...
-
Dr. Romano
veterán
Nincs egyáltalán sehol controlls menü
Én a gamepadomat is csak egy külső programmal (XBOX 360 controller emu.) sikerült beállítsam, kb 30 perc szenvedés után (kellemes ini fájl szerkesztésből állt)
LoL így visszagondolva, többet töltöttem a controller konfogurálásával, mint magával a játékkal
Ennyit erről a játékról.Azért egy Codemasters logoval ellátott gammától többet vártam....

-
Skizz
addikt
bakker nem is lehet kormánnyal menni? vagy egyáltalán hol van a controls menü?
-
Dr. Romano
veterán
Basszus.
Indításkor írja hogy virtuális memória nélkül nem fog indulni,e z a f*s-t
Na persze, majd nem elég neki 4GB ram
Nem tud valaki valami trükköt, hogy ne ellenőrizze le a pagefile meglétét. (Ilyen baromságot még nem láttam
) -
jagada
addikt
ennél a gaménál nem lehet konfigurálni az irányítást? nem találok olyan opciót, gamepaddal nyomnán.
-
mad1
veterán

Annyira azert nem veszes....Bar ez a graffo mar 2eves szint. -
konas
senior tag
Jo a jatek jatszhato..
Nagyon rosszak a hangok ,benne ..A jarmu hangok.. -
törölt tag
Az én FUEL-em így néz ki maxon! Élsimítást is felnyomtam maxra... Nem akadozik a játék!
[link]Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor már megcsináltam pár versenyt, hogy tudok menteni? mert a menüben a "save"-re nem lehet rákattintatni, próbáltam a LIVE-ra kattintani, de nem csinál semmit! Valaki help!
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Andrew_31
üzenetére
Ha szerintem ez lenne a probléma, akkor a Far Cry 2-nél is ugyanezt kellett volna csinálnia, hiszen az rendesen megerőlteti a számítógépet, a Grid ugyancsak. Ezeknél a játékoknál nem volt semmilyen problémám. Itt meg olyan, mintha a gépem 10x lassabb lenne, mint a valós teljesítménye. Próbálkoztam már több mindennel, de lehet a gyári hűtésem kellene lecserélni.(Kérdés: a gyári hűtés jelenthet ekkora hátrányt?)
Egyébként tudtam vele menni egy futamot, sajnos az irányítást találtam egy kissé gyengének, de lehet, hogy hozzászokás kérdése lenne az egész(amit most sajnos nem tehetek meg
). -
-
Ekkora szemetet regen lattam, 30 sec es uninstall.

-
LA_COSTE
senior tag
Nekem az a bajom, hogy a játék hirtelen el kezd szaggatni. HD 4670-em van, és nem értem mi a probléma. Egyedül a Flatout: Ultimate Carnage játéknál tapasztaltam ezt, ott is elkezdett 10 perc után szaggatni. Tudna valaki javaslatot tenni? Drivert frissítettem, korábbival is próbáltam, más játéknál nincs ilyen problémám.
-
Andrew_31
Modder
Na még egy szinvonalas arcade játék a codemasterstöl.
A Toca 3 óta esik a színvonal rendesen.
Grafika javul ,játékélmény romlik. -
-
Enton
addikt
Valaki nem vágja mi az a Doppler Trucks és mit kell velük csinálni, illetve hol is vannak ezek?
-
Sonja
nagyúr
Online-t próbálta valaki? Én igen, de még a versenyig se jutok el, mert tele vannak hülyékkel és nem okézzák le, hogy legyen verseny.
Össze kéne jönni és úgy játszani! Vegyetek fel a Friends listába Live-on! Csokis666 a Live-os accountom. 
-
Enton
addikt
válasz
bognar110
üzenetére
Én is próbáltam már másik játék Live-os bejelentkezése után de eddig semmi siker ugyanúgy nem jó.
Erre a legújjabb Live-os vacak, ami ott van a lemezén a játéknak, meg nem enged regisztrálni, mivel akármilyen írányítószámot adok meg neki semelyik nem jó.
Próbáltam már külföldi ként is regisztrálni az sem volt jó.
Bejelentkezésnél meg a meglévő fiókomra azt mondja:"Singing error:
There is a problem with your account that you need to resolve before singing in.Click here to resolve
Code:80154017"
És akármit csinálok a kattintott linken nem jó, nem írja mit kéne eldönteni.

-
Viktor77
titán
Töröltem 3 hsz-t warez miatt. Remélem a jövőben nem kell semmi ilyet (vagy komolyabb szankciót) meglpnem.
-
Sonja
nagyúr
Jó lesz ez. Arra viszont nem jöttem rá, hogyan lehetne multizni. Hiába nyomkodok a Live feliratra, nem csinál rá semmit. Mindig azt írja, hogy lépjek be a live-ba! Ellenben hiába nyomkodom a Home gombot, a játék alól nem jön be a Games for Windows Live. Ha a játék előtt elindítom és belépek, majd utána indítom a játékot, akkor is ugyan ezt írja. Szóval, nem tudom. Ha valaki tudja, akkor ne tartsa magában.

-
Sonja
nagyúr
Kijött.

-
Sonja
nagyúr
Elkezdtem kutakodni a hivatalos fórumon is, de sehol nem láttam erre vonatkozó hozzászólást a Codemasters részéről. Megnézve a hivatalos helyeket, ahol kapni lehet majd (pl. Play.com, Amazon), mindehol Július 2. szerepel. Hmm... Ha ez lesz az igaz, akkor kibírjuk.

-
konas
senior tag
Asszta rohadt....Aug eleje??

-
Sonja
nagyúr
Gamekapocs oldalon ezt írják, mint hivatalos Codemasters indok: "A Codemasters a FUEL PC-re való megjelenésérõl azt nyilatkozta az E309-en, hogy a Windows Vista indítópultja nem kompatibilis a FUEL WHQ DirectX 9.0c indítórendszerével, amit a fejlesztõcsapat érthetetlenül tapasztalt, hiszen a tesztek során 100% kompatibilitást mért a rendszer a Vista-val. A Codemasters azonban kijelentette, hogy legkésöbb augusztus 10-én megérkezik a FUEL várva-várt PC-s verziója."
Szomorú, ha ez tényleg igaz.

-
Sonja
nagyúr
Nincs persze, mert Július 2-re tolták a megjelenést!

-
konas
senior tag
Csuszik szerintem 1-2 hetet..Nem jon ez ma..

-
törölt tag
Lehet csak délután vagy este dobják fel, általában úgy szokták!
-
törölt tag
Na eljött a nagy nap amire minden FUEL rajongó várt! Remélem hamar feldobják torrentre :Ö
-
Xirtam
veterán
Én majd jelentkeznék multizni a free ride-ra
Nekem az nagyon bejövös!
Cask jöhetne már! -
mad1
veterán
Allitolag a het elejen mar elerheto lesz.

-
Máté94
addikt
Elvileg 19.-én jön

Európába.
23. az USA megjelenési dátuma
-
Gyusz
őstag
Amíg várunk, addig itt egy Gametrailers videoteszt, csak hogy tudjuk mire lehet számítani.
-
konas
senior tag
A fracba,csak 23. an jon...

-
alanwake
tag
már én is rohadtul várom már,az a baj hogy én csak hétvégére érek haza,valahogy azért csak kibírom.

-
törölt tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Efelől semmi kétségem, biztos tuti játék ez, csak már annyira várom minden egyes pillanatban, hogy abba hülyülök bele
Remélem jövőhéten tényleg felrakják a netre! -
tomee007007
addikt
érdemes rá várni, nekem, nagyon bejött!
-
törölt tag
Már én is várom! Elvileg 5-én kellett volna idehaza megjelennie hivatalosan, de sehol nem láttam még a polcokon PC-n! Mivel Amcsiba biztos megjelent már, még a torrent oldalakon sincs fent.... Írjatok ha megtudtok valamit!
-
bognar110
őstag
Ennek a játéknak nem kikellett volna jönnie már ?
-
Enton
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
A GTA-nál tudható volt előre hogy a Xboxos után jóval később fog jönni. De pl itthon meg megint sokkal rosszab a helyzet.

-
Enton
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
-
tomee007007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja!
A grafika nagyon szép, bár volt egy páya, ott valmiért nem volt egy nagy durranás, szavtosságra nincs panasz, még pályaszerkesztő is van benne, a hangulat óriási! -
Sirandrish
legenda
válasz
tomee007007
üzenetére
gondolom Xboxon...vagy nem?

-
tomee007007
addikt
Már 2 óráj nyomom! Nagyon ott van!
-
tomee007007
addikt
Most olvastam ez első értékeléseket, 50-55% ot kapott....szomorú...
-
tomee007007
addikt
Nem igazán hosszú a listája azoknak a boltoknak, ahol előrendelhető/megvehető lesz a game....
-
Gyusz
őstag
Kicsit tolódik a megjelenés link.
-
Gyusz
őstag
Gépigény:
Minimum Specifications
• Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
• DirectX 9.0c
• Pentium D @ 3.0GHz or equivalent Athlon 64 X2 CPU
• 1GB RAM
• Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 with 256 MB of VRAM
• DirectX Compatible Sound Card
• Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
• 6 GB Hard Drive SpaceRecommended Specifications
• Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
• DirectX 9.0c
• Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or Athlon 64 X2 4200+ or better
• 1.5GB RAM.
• Graphics Card: GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series with 512 MB of VRAM or better
• Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
• Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
• 7 GB Hard Drive SpaceOther Requirements:
Initial activation requires internet connection for Multiplayer; Online play requires log-in to Games for Windows - LIVE; requires disc in drive to play (unlimited installations); software installations required including Sony DADC SecuROM, Games for Windows - LIVE.
TCP/IP mode (2-16 players) Requirements
• Broadband internet connection required (512kbps+ recommended)
• TCP/IP NetworkSupported Graphics Cards
ATI Radeon x1800, x1900, x1950, HD2600, HD2900, HD3450, HD3650, HD3850, HD3870. HD4850, HD4870, HD4870X2
NVIDIA Geforce 7800, 7900, 7950, 8500, 8600, 8800, 9600, 9800, 9800GX2, GTX260, GTX280, GTX285, GTX295
Supported Controllers
FUEL™ can be configured to use almost any PC controller, however we recommend the following controllers for the best game play experience:
• Xbox 360 Controller for Windows
-
-
-
Gyusz
őstag
Majd ha megjelenik a játék, akkor nagyobb lesz a tolongás, néhány felkapott játékon kívül mindig elég nagy pangás van a topikokban. Én is várom már, hogy kipróbálhassam, de addig nincs nagyon miről írni.
-
Enton
addikt

Fuel
Fejlesztő: Codemasters
Típus: Verseny
Megjelenés: 2009. 05. 30.
Platform: PC/Xbox360/PS3
Hivatalos oldal: http://www.fuel-game.com/
Fejlesztőii oldal: http://www.codemasters.com/games/?gameid=2845&format=PC-DVDHivatalos Trailer:
HD - http://www.gametrailers.com/video/cgi-trailer-fuel/44470
SD - http://www.gametrailers.com/video/cgi-trailer-fuel/44471
Az Asobo Studios fejlesztésében és a Codemasters kiadásában valami nagyon brutális és földbedöngölő projekt formálódik. Végre el lehet felejteni a versenypályák nyomvonala jelentette korlátokat, hiszen 14.000 négyzetkilométernyi földterület(Magyarország területének közel egyheted része) áll majd a szabad száguldás szerelmeseinek rendelkezésére.
A FUEL meglepő módon háttértörténetet is kapott, miszerint évtizedek globális mértékű környezetszennyezése igencsak hazavágta planétánkat, s földünk jó része elsivatagosodott. Az olajárak a csillagos egekben járnak (ez sem újdonság), ám ennek ellenére versenyőrült extrémsportolók új generációja létrehozta saját, a pusztaságban tartott versenysorozatát.
Saját maguk által barkácsolt járművekben mérik össze tudásukat, a győztesnek járó jutalom pedig a hőn áhított üzemanyag. A versenyek helyszínéül a természeti csapások sújtotta Nyugat-, és Közép-Amerika szolgál. A hurrikánok és szökőárak által feldúl csendes-óceáni partvidék, Nevada sivatagja, s a Grand Canyon mellett hófedte hegycsúcsok, sűrű erdőségek is színesítik a palettát.Dinamikusan változó időjárás kelti életre a "pályákat", amit a napszakok váltakozása tesz még hangulatosabbá. Olykor tornádó, homokvihar, hóvihar, mennydörgéssel és villámlással kisért zivatar emeli még magasabbra adrenalinszintünket. A megjelenés valamikor 2009. folyamán esedékes, a platformok között pedig megtaláljuk a PC-t, a PS 3-at és az X360-at.
A Fuel egy egyedi autóversenyzős alkotásnak igérkezik, melyen két vagy négy keréken, úton vagy nagy sivatagos területeken kell átszáguldanunk. A játékot az autós játékok terén már eléggé tapasztalt Codemasters felügyeli.
Multiplayer:
-Online Free Ride, melyben adott a hatalmas terület, s mi azt csináljuk rajta, amihez kedvünk szottyan, azzal a járművel, amelyik épp megtetszik. Nincs cél, csak mehetünk a vakvilágba, esetleg ismerkedhetünk, kitalálhatunk rögtönzött versenyeket, a kreativitásunkon múlik.
-A másikban 16 játékos mérheti össze erejét több versenyben, értelemszerűen az győz, aki az első helyen végez. A pályák változatosak, tehát unni biztos nem fogjuk a versenyeket. A harmadikban saját versenyeket készíthetünk, amikhez bárki csatlakozhat.Multiplayer Trailer:
HD - Trailer
SD - Trailer
További videók a GameTrailers.com-ról:
Megjelent Írások topikjai a Gamepod-on:

Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Milyen routert?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Hobby rádiós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Ray-Ban Meta Headliner (Gen 2) - 1 hónapos
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár az tény, h annyira nem lehet elhúzni a mezőnytől és figyelni kell ne hogy beelőzzenek.
, de ettől függetlenül nekem nem volt unalmas, azt is hozzáteszem, hogy nem folyamatosan játszottam vele sokat, mindig egy keveset 

- csak a Vista Pointok helyét fedik fel. A gépekhez a Maverickeket kell becserkészni.

mindenesetre elég pofás kis játék. Az az igazság h nem volt valami nagy hype-ja és lehet h pont ezért kötött ki ott ahol. Pár pecs azért jöhetett volna ki, pl ezt az audió problémát orvosolhatták volna.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mostmár tényleg jöjjön mindenki játszani neten^^