Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én még csak a Raid, ill. Endurance futamok között találkoztam ilyen hosszú távval, ott nem lehet gépet válaszani. Nem tudom később a karrierben is lesznek-e ekkora versenyek, ott eddig 10 km körüli volt a leghosszabb. De még csak a játék felénél leszek. Jó hosszú, ha az ember begyűjti az extrákat is.
-
DerStauner
senior tag
ok, elmondom, hogy én hogy csinálom:
1. átváltok arra a camp-ra, ahol van olyan kihívás, amihez bónusz autó kell
2. free ride-ba csak úgy lehet belemenni, ha előtte elkezdek egy karrier-t, vagy kihívást, és escape-t nyomok
3. nálam nincs semmi mozgó háromszög, nemhogy 2, még egy sem.
4. térképen bejelölni? mivel? a játék közben az egér nem használható, vagy igen?mit csinálok rosszul? képet nem tudnál esetleg küldeni?
-
DerStauner
senior tag
én ezt nem értem. mi az, hogy kétfajta kamion van minden helyszínen? útszéli kamionok, vagy mi? hogy kell ezt elképzelni? meg a vistapoint-ról nekem a Vista jut eszembe. mi az a vistapoint?
én eddig a játékkal úgy játszottam, hogy camp váltás, karrier mód, versenyek nyerése, majd kihívások, és következő camp. a free ride jó ha van 5 km.
-
DerStauner
senior tag
-
DerStauner
senior tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most már kicsit tisztább a kép,és még szerztem honositást is igy sokkal könnyebb. De azt nem értem még ,hogy honnan vette a játék a GRIDE-s nick nevem?? 

.