Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
kantor
tag
/*
Jaigen, hidegvíz központi melegvíz, a víz iható és finom, télen is jóidő van, az elektromos hálózat kifogástalan, 3 éve volt az utolsó kimaradás fél órára, azóta tudtommal nem szakadt meg a szolgáltatás egyszer sem.
*/
gondoltam hogy innen fuj a szel... attol hogy a rokonod vajoghazban lekik es a kert vegen van a budi nem altalanos kerteshazak eseten. a panel egy szuksegmegoldas. szukos budos zajos a fingik a szomszed azt is hallod. stb.
itt olyan 10 eve nem volt aramszunet... nem kell engedely, ha ki akaork rakni egy legkondit, ha kell meg egy szoba akkor nem kell lakast cserelnem nem az utcan all a kocsi hanem futott garazsban, zold ovezet, kulturalt emberek stb. -
Cardinella
aktív tag
Akkor Te még sosem ültél ki egy nyugis nyári éjszakán a hintaágyba a kertben...
Tücsökciripelés, telihold, kellemes idő, jó levegő...Jobb, mint bármi más; totális relax...
(Ezért szeretek, többek között, hazamenni szüleimhez.)
[Füvet vágni, kertészkedni is szoktam ilyenkor; az kötelező, de kellemes formagyakorlat.]
§21.''jó kis panel'' na, ne; éltem abban is, elég volt...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Metal topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest