Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
SPOILER
Francis azért elég stabil és megbízható mellékszereplő volt... és lesz is még, ha jól sejtem.
Egyszerűen csak csipázom az ilyen "kőegyszerű-megbízható-a-hős-támasza-vagyok" karaktereket. 
Az X-aktákos easter egg szvsz zseniális poén volt. Az a bizonyíték nekem egy kicsit kevésnek tűnik, de ki tudja? Walter pedig leginkább nem akarja tudomásul venni, hogy a fia, amelyik a másik dimenzióból lett áthozva, nem szereti a pudingot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SPOILER OFF
Újragondolva, kicsit összecsapott volt az új évad első epizódja, ezt jobban is meg lehetett volna csinálni. De ígéretes kezdet, van miből elindulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszerűen csak csipázom az ilyen "kőegyszerű-megbízható-a-hős-támasza-vagyok" karaktereket.