- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egy friss-ropogós felirat: [link]

-
attisx
addikt
A 8. rész ütött, de nagyot...
Szerintem idáig a legjobb rész az évadban. -
LLKobe
veterán
Jövök nekem egy sörrel, pedig utálom

-
LLKobe
veterán
Aki elmondja mi a szám címe ami a s02e06 elején megy az vendégem egy sörre

-
1010
őstag
ez mostani resz mar kelloen durva hogy ne csak egy deluatni matine szinvonalanak megfeleo,sorozat legyen,foleg a vege
kezd normalis lenni a sorozat,de a x aktak szinvonalat csak a elgerosebb reszekkel surolja
-
1010
őstag
letezik valahol felirat ehhez
mert neha nagyon szakami nyelven magyaraznak -
Snowy_owl
őstag
Most le vannak kicsit állva, már egy hete minimum. Nem lehet tudni mikor jön a 6. rész? Már eléggé izgatott vagyok.

-
LLKobe
veterán
Kint van a 4. rész! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááá nagyon ütős, a legjobb rész eddig!! Gyorsan nézzétek meg!!!! Überdurva!!
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Csináltam egy háttérkép-pakkot a Fringe rajongóknak

Különösen ajánlott akinek win7-je van, tegye be egy mappába a képeket, és állítsa be hogy váltogassa a képeket

ITT letölthető.
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem sem volt egy erős rész, de még mindig jobb volt mint az első évadban az a rész amikor ilyen elektromos volt a srác

(...éééés igen X-aktákban ilyen is volt
)De legalább 1-et léptünk előre a történetben. Érdekes lehet, hogy Francis-t akkor most kiírják végleg, vagy esetleg átjön egy másik (a másik?) univerzumból. Mert most nem tiszta hogy két adott univerumból ugrálgatnak, vagy már egy sokadikból? Pl hogy Walter fia ugyanabból a világból való e amiben Olivia járt, és az írógépes banda is onnan valóak e vagy sem.
Vagy csak én bonyolítom túl, de Walter akkor is azt mondta hogy végtelen számú univerzum van.
-
Tim82
félisten
Második rész összegezve: Nyákos Gollam alulról támad.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehetett volna jobb is, tiszta X-akták-feeling - a gyengébb részek közül.

-
attisx
addikt
Ahogy látom a második részhez is csak holnapra lesz "hivatalos" fordítás. Úgyhogy engedelmetekkel megosztanám veletek a saját készítésű ferdítményemet:

(Az esetleges kritikák megfogalmazása előtt kéretik figyelembe venni, hogy ez életem második felirat fordítása, és egyben az első, amit publikálok.)
-
Tim82
félisten
SPOILER
Francis azért elég stabil és megbízható mellékszereplő volt... és lesz is még, ha jól sejtem.
Egyszerűen csak csipázom az ilyen "kőegyszerű-megbízható-a-hős-támasza-vagyok" karaktereket. 
Az X-aktákos easter egg szvsz zseniális poén volt. Az a bizonyíték nekem egy kicsit kevésnek tűnik, de ki tudja? Walter pedig leginkább nem akarja tudomásul venni, hogy a fia, amelyik a másik dimenzióból lett áthozva, nem szereti a pudingot.
SPOILER OFF
Újragondolva, kicsit összecsapott volt az új évad első epizódja, ezt jobban is meg lehetett volna csinálni. De ígéretes kezdet, van miből elindulni.
-
Apollyon
Korrektor
SPOILER
Ebben az Observeres dologban lehet valami, de nekem meg az tűnik fel hogy úgy viselkedik Walter mintha mindig előtte lebegne hogy valójában ez nem az ő fia, hanem akit áthozott onnan... Francis meg nem volt egy nagy szereplő, mármint elég keveset volt benne a többiekhez képest. Ez a tárgyi bizonyíték meg akkor elég lesz ahhoz hogy ne zárják be az osztályukat?
Hja és vicces volt az az X-aktás rész

-
Tim82
félisten
Most néztem meg. Nem rossz, de lehetett volna kicsivel izgalmasabb is.
SPOILER!
Kinyírták az egyik kedvenc szereplőmet - igaz, sejthető volt - behoztak egy új arcot, aki valószínűleg szintén az ügyosztály tagja lesz és mintha Walter lelépése az Observer-rel meg sem történt volna. Úgy éreztem, mintha nem egészen ugyanabba a világba került volna vissza Olivia, mint ahonnan elindult a William Bell-el való találkozóra.
SPOILER OFF
-
attisx
addikt
17 september 2009: S02 E01 - A New Day in the Old Town
Oh, yeah!!! It's coming...

-
brownus
veterán
következő héten adják ki, hogy tetszik a borítója?
-
brownus
veterán
azt biztos vmi hozzánemértőbuzi írta...
a hangulat persze, hogy más, ez 99% scifi, és amit az utolsó pár részben összehoztak az nem volt semmi.
meg szarni rá ki mit írt... meg kell nézni az első évadot, azt ha nem tetszett a másodikat már ignorálni kell.
http://www.sorozatjunkie.hu/2009/08/02/fringe-az-elso-evad/ nálam simán 10/10
-
Integra
titán
láttam belőle pár részt eddig. ez az a sorozat amit az x-files méltó utódaként kikiáltottak?!
-
Tim82
félisten
Nekem tetszett. Lehetett volna ütősebb is, de így több patron marad a második évadra.
SPOILER
Ha New York a helyszín, azt, hogy alternatív világban vagy, a legjobban valamilyen drasztikus különbséggel tudod érzékeltetni a városképben. A legkézenfekvőbb a WTC, szóval, oké, hogy hatásvadász, de nagyon logikus megoldás is. (Esetleg még ajánlanék egy lerombolt Szabadság-szobrot is.
)Peter nem csak hogy egy alternatív világból került át, hanem volt egy korábbi részben hint arról, hogy Walter-ék rajta is kísérleteztek (esetleg szintén Kortexifan-nal?). Kíváncsi vagyok, ezt a szálat folytatják-e...
Khm, tuti, hogy Mr. Jones meghalt? Értsd, egy emberkének, akinek a teste kilöki a belelőtt golyókat, az sem okozhat túl nagy sokkot, hogy egy interdimenzionális kapu bezáródása által okozott testfelezésből regenerálódjon...
(Barátnőm szárazon hozzátette, hogy ha így van, akkor tulajdonképpen Jones átjutott, sőt, most már kettő lesz belőle.
)Különben meg attól még, mert Bell nem tűnik jelenleg gonosznak (és ezt mondjuk lehetett tudni, amikor egy-két résszel korábban Walter annak a kéziratnak az "etikai fejezetét" kereste), később még lehet ellenfél. Jones sem volt egyértelműen gonosz a korábbi részek folyamán, csak céljai elérése érdekében eléggé szabadon bánt a humán erőforrásokkal...
Az még mindig homályos egyébként, hogy a szervezett ellenség kicsoda, mit akar elérni és honnan tör a mi valóságunkra. De maradjon valami az elkövetkezendő évadokra.

-
Apollyon
Korrektor
Spoiler
Pedig sztem a WTC-es jelenettel azt is akarták sugározni hogy az egy jobb világ.
Amúgy nyújtani sztem nem nagyon lehet, mert csak van egy alap sztori hogy úgy egyben legyen de mégis különálló részek. Mondjuk sokkal összefüggőbb mint mondjuk az X-akták, de sztem kevés olyan komolyabb témájú sorozat van amibe ennél jobban bele lehetne kötni.
-
PazsitZ
addikt
Én személy szerint csalódott vagyok.
Többet/mást vártam.
Feltételezem azért is ilyen, mert sikere van és így elkezdték nyújtani...
spoiler
Először nem értettem miért mutatják annyira az újságot, aztán rájöttem. Szerintem ez a world trade center-es téma meg tipikus amerikai klisé és kissé gagyi volt.
-
Apollyon
Korrektor
Na látom nem csak én nézem szerencsére, elég "ritkás" a topik

Sztem is jó lezárás volt, de csak hogy írtátok meg néztem előbb a fringehungary.hu-t tudtam meg hogy évadzáró rész volt. (TTSCC-ből kiindulva 22 részre számítottam.)
SPOILER
Amikor Walter mesélt vmit Peter-nek a kocsiban és mondta h "..amikor haldokoltál" és kérdezte Petertől hogy emlékszel-e, de ő nem emlékszik ilyenre aztán a rész vége felé Walt ott áll a 7 éves Peter sírjánál, akkor ez azt jelenti hogy a Peter egy klón?
-
Bibby
addikt
Spoiler
Végignéztük, megmondom őszintén kicsit többet vártam.
Tulajdonképpen az összes rejtélyt Jones nyakába varrták, aki meg is halt. Ami megmaradt kérdésnek az az Observer figurája meg Bell, de ugye róla is kiderült hogy nem gonosz. Majd kiderül milyen csavarral folyatják.
Ettől függetlenül még mindig a legjobb sorozat amit láttam.

-
Apollyon
Korrektor
Látta valaki a 20. részt? Odavágott, Star Trek rajongók előnyben és igen, World Trade Center

-
Tim82
félisten
A 17-eset aláírom, az nekem is tetszett (végre továbbment a fő szál), de a 18-as gyenge, ahogy a 16. is az volt. Barátnőmmel néztük tegnap este egyébként, ő orvostanhallgató és ott fogta a fejét, hogy miért nem képesek ügyelni arra, hogy legalább ne nagy baromságokat mondjanak orvosi szempontból...

Na jó, lefelejtettem a kötelező "szerintem" szócskát.

-
ladybug
őstag
Érdekes fordulatot vett a történet, de ezt valahogy előre sejteni lehetett.
-
plus44
veterán
Üdv!!
Csatlakoznék én is A rejtély "rajongói klub"-hoz. Az eddigi részek az 1.-t kivéve nagyon izgalmasak voltak, és várom a többit is nagyon!

-
keIdor
titán
Én is elkezdtem nézni, nagyon jó kis sorozat lett. 1×03-at néztem meg az előbb.
-
brownus
veterán
jaja, mindig a határon "táncol", figyelmeztet, mert elvárják tőle, de aztán kéjes vigyorral dobja bele a tartályba a nőt
hogy egy példát említsek. nem beszélve az lsd kísérleteiről, tényleg azt honnan a francból szerzi be?:dnem elmebeteg, de morálisan és mentálisan is gáz egy picit az öreg, de szeretjük természetesen. főleg a finom humora miatt

-
Tim82
félisten
Bocs, de pontosan tudom, mit akartam írni. Szerintem ugyanis Walter egyáltalán nem elmebeteg, csak excentrikus, viszont a hozzáállása az emberekhez és a tudományhoz alaposan megkérdőjelezhető, ezért használtam a "morális" szót. Arra kérlek, hogy javítsd vissza, örülnék, ha utólag nem bírálnák felül, amit mondani akartam. Köszönöm.
Mod: jeleztem a modkerben is ezt.
-
brownus
veterán
ma folyt.köv.!!
-
Bubee82
őstag
Nem kéne kiforgatni a szavaim, csak úgy közlöm

A végigfutás erősen idézőjelben értendő, de nekem8 h ki hogyan értelmezi

És a véleményem továbbra se változik. Akkor is néhol nevetséges eszközöket használ ahhoz, h egy olyan vizsgálatot végezzen ami a létező és nem valóságos dolgok határait feszegeti / vizsgálja. Pont.
Részemről a téma le van csukva

-
brownus
veterán
akkor nem végigfutni kéne rajta...;t
azért olyan a labor, mert a doki pszichikai beteg és a régi megszokott környezete /a tehén is ide tartozik/ kell neki, hogy az agya működésbe lépjen, hogy egyáltalán eszébe jussanak a régi dolgok... huszonpár év elmegyógy után ez nem is csoda...(#33) Kalandor, jogos, javítani is kellene...
-
Bibby
addikt
Még nem tudsz végigfutni, mert a záró részek csak most jönnek jövő héttől.

A labor direkt ilyen, Walter ott csinálta a kísérleteket 20 évvel ezelőtt is tehát szerintem belefér hogy ugyanazokat a dolgokat szintén meg tudja oldani, modernebb eszközökkel.
Gene meg vicceeeeees!
Nincs túlerőltetve, belefér. -
eziskamu
addikt
Nem tudom itt hányan nézik magyar szinkronnal, de az öreg doki magyar hangja nekem nagyon tetszik, pláne, hogy a Futurama-ban is ő a szinkronhang. Így (viselkedésben legalább) nagyon hasonlítanak egymásra
. -
Bubee82
őstag
Csatlakozom a sorba. Lassan végigfutok az első évadon
Tetszik. Egy dolog viszont elég gáz, mégpedig a labor
Nem azért, de egy kicsit komolyabban is megoldhatták volna a készítők. Így kb. középkorinak tekinthető a laboratórium, pláne ha azt veszem h milyen módszereket alkalmaz Walter
Hápeee...
Szal a lényeg h gagyi a labor, és így kissé hitelét veszti a nagy "tudományosság", meg egy kicsit nevetségessé teszi az egészet.Gene-ről meg ne is beszéljünk

Amúgy jó sorozat

-
Eagle16
addikt
A bevezető epizódot láttam angolul, de még nem tudtam belőle eldönteni hogy érdekel-e.
Megnézek még pár részt, szerintem tetszeni fog, szeretem az ilyen rejtélyes dolgokat
-
Bibby
addikt
A "pattern" szót profilnak fordították... a jól bevált minta helyett. Ez szerintem nagyon gyenge.
Meg az angol után jóval gyengébbek a magyar hangok is, de aki először látta biztos jól mulatott. 
-
Bibby
addikt
Pénteken este az RTL klubon nyitóepizód.
Aki angolul nézte eddig az kerülje el inkább (
), akinek viszont új annak ajánlott, mert baromi jó sorozat. Kíváncsi vagyok mennyire pörög fel a topik majd. -
brownus
veterán
igen, de arra gondolhatott, hogy ha a jövőben itthon is vetítik majd a sorozatot akkor a később ide látogatók ne fussanak bele.
ha nem felejtem el én kiszoktam írni azt is, hogy melyik évad melyik epizódja a sp.sp:
az viszont durva, hogy beadták neki is gyerekkorában azt a szert :y -
-
ladybug
őstag
Most akkor tisztázzuk. A topik azért nyílt, hogy a sorozatról beszéljünk, vagy csak a sorozat időpontjáról, meg, hogy ki mikor nézte meg, és milyen benyomást tett rá? Ha meg a sorozatról szeretnék diskurálni, akkor mindig írjam oda, hogy spoiler? Mert akkor simán a címbe is mehetett volna.

-
The DJ
addikt
Na hát nekem is sikerült végre megnéznem az 14-es epizódot és hát a vége az tényleg ütött. Alig várom a következő részeket.
Spoiler
Először nem esett le mit akar Walter az írógéppel és miért pötyögte be, hogy Ability, de aztán megvilágosodtam. A kéziratban minden "Y" egy kicsit feljebb van, mint a többi betű, aztán gondolom bevillant neki valami és megnézte a saját gépén is és minő meglepetés...ott is feljebb van, tehát valószínű ő írta. Nem semmi

-
Bibby
addikt
Azt valaki elárulja miért van szünet? Ráadásul ilyen baromi hosszú és nem sokkal a téli után.

Spoiler:
az utolsó részben nekem teljesen egyértelmű lett volna, hogy ha összenőtt a szája, akkor vágunk fel újra. Ehelyett Olivia inkább csinált egy komplett gégemetszést.
Végülis ő tudja, úgyse jött be az sem. 
-
ladybug
őstag
Nem ágáltam én ellened, csupán csak egyetértettem. Az pedig már részletkérdés szerintem, hogy éppen kivel. Ne vedd a szívedre.

Ez a nő fantasztikus. Egyszerűen csinos. Nincs agyonsminkelve, nincsenek mutatós kivágott ruhái, nincs neki folyton más frizurája. A színészi alakítása is dícséretes, bár a filmben az összes színésszel elégedett vagyok.
-
brownus
veterán
a dollhouse-ra én is nagyon kíváncsi vagyok

kis sp:
ami tetszik még a fringe-ben; mindenki múltjából mutattak pár fontosabb eseményt, visszautaltak egy-két dologra, de nem pazaroltak el rá külön részeket. nem bonyolódtak bele, csak amennyire szükséges volt, pl. peter ex-e, akihez még egy picit kötődik érzelmileg. vagy walter laboros tűzvésze, dunham viszonya scottal, igaz ez benne van a főszálban is.walter beszólásain jókat lehet nevetni

(#3) Tim82, jaja. ahogy kihozták a dokit a német börtönből nem volt semmi! az előzmények sem! az a két rész lehengerlő volt, csak lestem

-
Tim82
félisten
Az S14 vége nem volt cliffhanger, inkább beraktak egy olyan jelenetet, ami a feje tetejére állítja az eddigi véleményünket a főszállal kapcsolatban. Van min gondolkodni április 8-ig...
Bevallom, én Half-Life első részével játszottam csak és pont akkoriban untam rá az FPS-ekre, így nem emlékszem a G-man-re... viszont pontosan ilyenek az UFO-legendárium részeként feltűnt ún. "men in black" - igaz, ők be is avatkoznak, általában valamilyen formában meg is fenyegetik az UFO-látogatások szemtanúit.
-
The DJ
addikt
Az S14 nekem még várat magára, de most már még nagyobb izgalommal várom.
Viszont most olvasom, hogy a következő rész csak április 8.-án fog megjelenni.
Ráadásul nem is egy sorozatnál vannak ilyen kaliberű szünetek. De nem szeretem én ezeket, és persze az is természetes, hogy egy óriási cliffhangerrel fejezik be, hogy halálra izgulhasd magad a következő részig. Szemetek 
Spoilerszerűség:
Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy az Observer (megfigyelő) karaktere kinézetben és úgy kb. szinte mindenben hasonlít a Half-Life első és második részében fel-feltűnő G-manhez? Az ő szerepe is a megfigyelés és nem szabad beavatkoznia, ellenben rejtélyes módon mindig ott van és les bennünket
-
Tim82
félisten
Igazából ma néztem az S14-et, a vége számomra elég meredek volt, de valahogy nem meglepő.

Érzésem szerint az első tíz részen belül feltűnt az összes fontos szereplő, aki az évadban labdába rúg.
-
RexpecT
addikt
Szintén zenész.Az idei újoncok közül ez és a Mentalista jött be legjobban.

-
The DJ
addikt
Itt a helyem nekem is. Sok sorozatot nézek, sokat szeretek, de a Dollhouse-on kívül ez volt az, amit a legjobban vártam és nem is csalódtam benne, az első 10 részt egyben húztam le, és alig bírtam kivárni, hogy érkezzen a többi.

Tetszik maga az alaptörténet (bár azt hiszem, hogy a jelenleg ismert "fő"-nek mondható szál nagyban fog még komplikálódni). Viszont ami igazán üt azok a karakterek. A dilis doki szerintem hihetetlen jól játssza a szerepét, valamint olyan beszólásai vannak, hogy néha szabályosan kitört belőlem a nevetés a monitor előtt 1-2 kijelentésén.
A különálló részek kis sztorijai is jól el lettek találva, egyenként is kellően izgalmasak, olykor ijesztőek és kellően fantáziadúsak, ugyanakkor ha egy kicsit nyitottabb vagy az ilyesmikre talán még hihetőek is.Lényeg a lényeg: Akinek tetszett anno az X-Akták és szereti a kicsit fantasztikusabb hangvételű és összeesküvés elméletektől sem mentes sorozatokat, akkor a Fringe kihagyhatatlan számukra

-
Tim82
félisten
Mivel a PH!-n nem láttam eddig neki topikot, hát itt az ideje nyitni egyet.

Szerintem az utóbbi idők egyik legjobb sorozata, jelen pillanatban az első évad 14. részénél tart, a népszerűsége töretlennek tűnik.
Szigorú szemmel nézve az alaphelyzet nem túl eredeti: vegyél egy kis X-aktákat és egy kis Alias-t (J. J. Abrams az egyik alkotója). Tegyél bele egy csini FBI-ügynöknőt, a társát, akivel persze kavar (és aki nyomozás közben megfertőződik egy titokzatos, gyorsan ölő kórtól, majd a pilot végére kiderül, hogy áruló), egy briliáns, ám morálisan nem túl szilárd tudóst, aki tisztázatlan és emberhalállal végződő kísérletek miatt élete legutóbbi két évtizedét elmegyógyintézetben töltötte (és ez némi nyomot hagy a gondolkodásmódján), az említett tudós magas IQ-jú, ám kétes múltú fiát, valamint keverj bele olyan eseteket részről-részre, amelyek a tudomány határmezsgyéjén mozognak, valamint egy gigantikus összeesküvés-elméletet, ami alapján senkiről sem gyanítható teljes bizonyossággal, hogy akár a "jó", akár a "rossz" oldalon áll. Ezt rázd össze (rázva, nem keverve), és fogyaszd két jégkockával.

[ Módosította: Kalandor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okos Otthon / Smart Home
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen széket vegyek?
- Napelem
- Samsung kuponkunyeráló
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- AKTIVÁLATLAN iPhone 16e 128GB Fehér -12 hónap Apple Gar - Kártya független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem idáig a legjobb rész az évadban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem nagyon jó, a 16 és 17-es rész is izgalmas volt, utóbbiban megint kicsit haladt előre a történet. Határozottan egyre jobban élvezem.

Nincs túlerőltetve, belefér.

Meg az angol után jóval gyengébbek a magyar hangok is, de aki először látta biztos jól mulatott.