Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Itt a helyem nekem is. Sok sorozatot nézek, sokat szeretek, de a Dollhouse-on kívül ez volt az, amit a legjobban vártam és nem is csalódtam benne, az első 10 részt egyben húztam le, és alig bírtam kivárni, hogy érkezzen a többi.

Tetszik maga az alaptörténet (bár azt hiszem, hogy a jelenleg ismert "fő"-nek mondható szál nagyban fog még komplikálódni). Viszont ami igazán üt azok a karakterek. A dilis doki szerintem hihetetlen jól játssza a szerepét, valamint olyan beszólásai vannak, hogy néha szabályosan kitört belőlem a nevetés a monitor előtt 1-2 kijelentésén.
A különálló részek kis sztorijai is jól el lettek találva, egyenként is kellően izgalmasak, olykor ijesztőek és kellően fantáziadúsak, ugyanakkor ha egy kicsit nyitottabb vagy az ilyesmikre talán még hihetőek is.Lényeg a lényeg: Akinek tetszett anno az X-Akták és szereti a kicsit fantasztikusabb hangvételű és összeesküvés elméletektől sem mentes sorozatokat, akkor a Fringe kihagyhatatlan számukra

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Robotporszívók
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Borderlands 4
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A különálló részek kis sztorijai is jól el lettek találva, egyenként is kellően izgalmasak, olykor ijesztőek és kellően fantáziadúsak, ugyanakkor ha egy kicsit nyitottabb vagy az ilyesmikre talán még hihetőek is.