Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zoli03
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Rebecca Mader-re gondolsz szerintem, a No Ordinary Family-ben egész sokat lehetett látni.
-
-
-
doc
nagyúr
válasz
Apollyon
üzenetére
kb annyi hogy 'majd meglatjuk'
amugy nem hiszem hogy hiba lenne, ennel sokkal meredekebb helyzetekbol is kijottek mar
meg eleg konnyen meg lehet magyarazni, pl. hogy a masik vilagbeli, hozzajuk nagyon hasonlo enuktol valami 'athallas' miatt voltak latomasaik (mindkettejuknek nagyon fontos volt Peter), stb. -
-
doc
nagyúr
válasz
Apollyon
üzenetére
szerintem Walternativ csunyabacsiva valasaban eros szerepet jatszott P elrablasa, szoval nem hinnem (bar az 'itteni' Walter P-enek elvesztese lehet hogy ugyanoda vezetett volna)
S03E18 spoiler
mi a francert kellett ennyire tulbonyolitani? esetleg W valamiert nem akarja hogy kitudodjon hogy van gyogymod? es miert nyulta le a vermintat? ha van benne valami amit el akar titkolni, akkor sokaig nem csinalhatja, elobb-utobb ugyis vesznek vert a kissractol...
eszembe jutott az a regi resz, ahol baromi gyorsan oregedtek az ujszulottek, ha ezt a technikat itt is bevetnek, akkor nehany napon belul lehet Walternek egy 'fel-Peterje' a gepehez

-
attisx
addikt
-
-
-
Tim82
félisten
SPOILER
Francis azért elég stabil és megbízható mellékszereplő volt... és lesz is még, ha jól sejtem.
Egyszerűen csak csipázom az ilyen "kőegyszerű-megbízható-a-hős-támasza-vagyok" karaktereket. 
Az X-aktákos easter egg szvsz zseniális poén volt. Az a bizonyíték nekem egy kicsit kevésnek tűnik, de ki tudja? Walter pedig leginkább nem akarja tudomásul venni, hogy a fia, amelyik a másik dimenzióból lett áthozva, nem szereti a pudingot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SPOILER OFF
Újragondolva, kicsit összecsapott volt az új évad első epizódja, ezt jobban is meg lehetett volna csinálni. De ígéretes kezdet, van miből elindulni.
-
Bibby
addikt
Spoiler
Végignéztük, megmondom őszintén kicsit többet vártam.
Tulajdonképpen az összes rejtélyt Jones nyakába varrták, aki meg is halt. Ami megmaradt kérdésnek az az Observer figurája meg Bell, de ugye róla is kiderült hogy nem gonosz. Majd kiderül milyen csavarral folyatják.
Ettől függetlenül még mindig a legjobb sorozat amit láttam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh)
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nah. Mindegy. Jövő sorozatai ilyenek lesznek szerintem. Költséghatékony. Félévente leadnak majd egy részt és izgulhatsz mi lesz a következőben, ezért ha jól siikerül, sokáig beszélnek róla. Vagy nem, de az tuti!