Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Én úgy gondolom nem sikerült megegyezni a William Bell-t játszó színésszel vagy nem tudott elmenni a forgatásra, ugyanis akkor voltak ezek a rajzfilmszerű betétek, amikor ő szerepelt. Érdekes módon amikor csak Peter és Olivia voltak benn a házban, akkor visszaváltott IRL-be.
Egyébként voltak jobb részek is már ez való igaz, de a beszívott Broyles mindent vitt

-
The DJ
addikt
Na hát nekem is sikerült végre megnéznem az 14-es epizódot és hát a vége az tényleg ütött. Alig várom a következő részeket.
Spoiler
Először nem esett le mit akar Walter az írógéppel és miért pötyögte be, hogy Ability, de aztán megvilágosodtam. A kéziratban minden "Y" egy kicsit feljebb van, mint a többi betű, aztán gondolom bevillant neki valami és megnézte a saját gépén is és minő meglepetés...ott is feljebb van, tehát valószínű ő írta. Nem semmi

-
The DJ
addikt
Az S14 nekem még várat magára, de most már még nagyobb izgalommal várom.
Viszont most olvasom, hogy a következő rész csak április 8.-án fog megjelenni.
Ráadásul nem is egy sorozatnál vannak ilyen kaliberű szünetek. De nem szeretem én ezeket, és persze az is természetes, hogy egy óriási cliffhangerrel fejezik be, hogy halálra izgulhasd magad a következő részig. Szemetek 
Spoilerszerűség:
Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy az Observer (megfigyelő) karaktere kinézetben és úgy kb. szinte mindenben hasonlít a Half-Life első és második részében fel-feltűnő G-manhez? Az ő szerepe is a megfigyelés és nem szabad beavatkoznia, ellenben rejtélyes módon mindig ott van és les bennünket
-
The DJ
addikt
Itt a helyem nekem is. Sok sorozatot nézek, sokat szeretek, de a Dollhouse-on kívül ez volt az, amit a legjobban vártam és nem is csalódtam benne, az első 10 részt egyben húztam le, és alig bírtam kivárni, hogy érkezzen a többi.

Tetszik maga az alaptörténet (bár azt hiszem, hogy a jelenleg ismert "fő"-nek mondható szál nagyban fog még komplikálódni). Viszont ami igazán üt azok a karakterek. A dilis doki szerintem hihetetlen jól játssza a szerepét, valamint olyan beszólásai vannak, hogy néha szabályosan kitört belőlem a nevetés a monitor előtt 1-2 kijelentésén.
A különálló részek kis sztorijai is jól el lettek találva, egyenként is kellően izgalmasak, olykor ijesztőek és kellően fantáziadúsak, ugyanakkor ha egy kicsit nyitottabb vagy az ilyesmikre talán még hihetőek is.Lényeg a lényeg: Akinek tetszett anno az X-Akták és szereti a kicsit fantasztikusabb hangvételű és összeesküvés elméletektől sem mentes sorozatokat, akkor a Fringe kihagyhatatlan számukra

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS routerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ubuntu Linux
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul nem is egy sorozatnál vannak ilyen kaliberű szünetek. De nem szeretem én ezeket, és persze az is természetes, hogy egy óriási cliffhangerrel fejezik be, hogy halálra izgulhasd magad a következő részig. Szemetek