- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Nekem tetszett. Lehetett volna ütősebb is, de így több patron marad a második évadra.
SPOILER
Ha New York a helyszín, azt, hogy alternatív világban vagy, a legjobban valamilyen drasztikus különbséggel tudod érzékeltetni a városképben. A legkézenfekvőbb a WTC, szóval, oké, hogy hatásvadász, de nagyon logikus megoldás is. (Esetleg még ajánlanék egy lerombolt Szabadság-szobrot is.
)
Peter nem csak hogy egy alternatív világból került át, hanem volt egy korábbi részben hint arról, hogy Walter-ék rajta is kísérleteztek (esetleg szintén Kortexifan-nal?). Kíváncsi vagyok, ezt a szálat folytatják-e...
Khm, tuti, hogy Mr. Jones meghalt? Értsd, egy emberkének, akinek a teste kilöki a belelőtt golyókat, az sem okozhat túl nagy sokkot, hogy egy interdimenzionális kapu bezáródása által okozott testfelezésből regenerálódjon...
(Barátnőm szárazon hozzátette, hogy ha így van, akkor tulajdonképpen Jones átjutott, sőt, most már kettő lesz belőle.
)
Különben meg attól még, mert Bell nem tűnik jelenleg gonosznak (és ezt mondjuk lehetett tudni, amikor egy-két résszel korábban Walter annak a kéziratnak az "etikai fejezetét" kereste), később még lehet ellenfél. Jones sem volt egyértelműen gonosz a korábbi részek folyamán, csak céljai elérése érdekében eléggé szabadon bánt a humán erőforrásokkal...
Az még mindig homályos egyébként, hogy a szervezett ellenség kicsoda, mit akar elérni és honnan tör a mi valóságunkra. De maradjon valami az elkövetkezendő évadokra.
-
Apollyon
Korrektor
Spoiler
Pedig sztem a WTC-es jelenettel azt is akarták sugározni hogy az egy jobb világ.
Amúgy nyújtani sztem nem nagyon lehet, mert csak van egy alap sztori hogy úgy egyben legyen de mégis különálló részek. Mondjuk sokkal összefüggőbb mint mondjuk az X-akták, de sztem kevés olyan komolyabb témájú sorozat van amibe ennél jobban bele lehetne kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kézilabda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Windows 11
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest