- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem is az első két évad volt a nagyon jó, X-aktás szerű (volt egy easter egg is) részekkel.
Aztán 3. évadtól kezdve épül lefelé a sorozat, és valóban elég gyenge volt a befejezés. Kicsit több látványt vártam volna el, "Fringesebb" befejezést. De a sci-fik közül akkor is az egyik legjobb, főleg hogy még kis humor is volt benne.
"Because it's cool"
-
Apollyon
Korrektor
Ezt érdemes megnézni: [link] Most már csak egyszer lesz egy kéthetes szünet, azt leszámítva hetente új rész, és úgy tűnik az utolsó rész dupla lesz!
Jah és ezt november 30-án posztolták, csak elfelejtettem ide beszúrni:
-
Apollyon
Korrektor
A legújabb rész túlnyomórészt passzív eseményekkel telt, de
-
Apollyon
Korrektor
Az új rész S05E05 már kicsit jobb volt mint az előző, de egyre reményvesztettebb és kilátástalanabb a végkimenetel. Egészen a rész végéig amikor is...
Vazze Motion megelőztél -
-
Apollyon
Korrektor
Ez úgyis csak fél évad lesz, másrészt meg januárig tuti elhúzzák, de minimum december végéig. Én pl a Californication-t ugyanígy várom, az is csak 12 rész \ évad, és az januárban kezdődik, és májusban vége. Aztán megint lehet várni januárig. Sajna ez a sorozatnézés ilyen.
Amúgy meg meg kell várni, amíg lefut a sorozat összes része, és egyben megnézni az összes évadot
És akkor nincs az hogy jajj, várni kell a következő részre. Én a House 7 évadját egyben néztem meg, mert nem volt más dolgom... (8. évad akkor még nem volt) Az pedig elég sok rész és idő is...
-
Apollyon
Korrektor
Ezen a héten nem lesz új rész, mert baseballt közvetítenek a FOX-on.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Motion_Blur #727 üzenetére
Viszont a legvégén az utolsó néhány mp-ben amikor elhajtanak az autóval tök jó volt az a lerombolt városkép a kék éggel meg felhőkkel, meg az a zeneszerűség is nagyon jó volt. Az ilyen konkrét Fringe zene vagy kivették valamiből? Mert érdekelne hogy mi az.
-
Apollyon
Korrektor
Az a pislogó fej odatett.
-
Apollyon
Korrektor
Biza nekem ez az Observeres vonal nem igazán tetszik, túl korlátozott az egész – az ellenség hatalma miatt a szereplők is azok.
Sokkal jobban tetszettek az X-aktákra hajazó részek. (1. évad) -
Apollyon
Korrektor
A 4. évadnak is vége.. Nem semmi, szerintem egy kicsit már néhol túlzásba estek ezzel a kortexifanos dologgal, de végülis nem baj. A vége meg persze megint olyan hogy durván várjuk a köv. évadot...
-
Apollyon
Korrektor
Az a vörös hajú hölgyezet nem volt semmi, a british akcentusa valami ultraszexi volt
Remélem látjuk még, egyszerűen nem tudok betelni vele, már csomószor újranéztem a jelenteket amikben ő beszél
-
Apollyon
Korrektor
SPOILER
Szerintem Peter maradt a helyén, elég nagy szopkó lenne ha egy csomót szenvednek Walterrel a gépen, aztán egyszer csak random hazakerül
Szerintem ahogy az elején is taglalva volt a téma a szeretkezős résszel, meg az epizód közepén is rájött hogy mást érzett a fejében, Olivia módosult át barátnővé
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Oliverda #589 üzenetére
A kép amit beszúrtam csak azt szemlélteti hogy a sárga ahol vagyunk az egy más hely mint a piros és a kék.. Az observer története meg valszeg az, hogy amikor megállt a sárga Walter (akinek látomásai/illúziói voltak Peterről) háza előtt akkor volt nála egy kütyü amit nem aktivált mégsem, hanem elrakta és lelépett. Valszeg az Observer vezetőség próbálta likvidálni őt mert nem törölte ki Petert teljesen és vissza tudta hozni Walter és Olivia. Csak épp egy másik páros dimenzióba.. De én sem vagyok benne biztos 100% csak próbálok logikusan következtetni, hogy kb ez lehet
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Oliverda #583 üzenetére
Az a piros világi Broyles, aki több részbe vágva került át a kék (vagyis a mi) világunkba.
Most sárga világot látunk, meg alternatív sárga világot aminek most nincs külön színe. Igen, ez egy másik hely, még korábban ezt is beszéltük Doc kollégával.
De Peter is egész végig ezt mondja hogy szeretne hazajutni az ő világába.. Ami a kék és a piros... Mert most a sárgában vagyunk, aminek a normál világában a Walter egy köcsög, az alternatívban, ahol ő a védelmi miniszter meg jófej..
Nem tűnt fel senkinek hogy mindkét sárga világi Peter meghalt? Mert ebben a dimenzióban létezett, mondták is hogy Walter elrabolta Walternatívtól, de nem tudta megmenteni, meghalt mindkettő, viszont a "mi" Peterünket a kék és pirosból törölték ki. Nah remélem érthető... -
Apollyon
Korrektor
SPOILER
az a csóka még az első vagy második évadból volt, aki el akarta kapni Olive-t és a másik oldalra nyitogatott kapukat, továbbá ő is egy hibrid, amiből következik hogy a "sárga világi" alter Broyles is hibrid. Tehát sárgavilági Walternatív nem gonosz, tényleg csak a kékvilági (aki piros világi) fiában bízhat. Remélem érthetőek ezek a színek
-
Apollyon
Korrektor
Királyság volt az "újévi" rész, X-akták szerű sztori nem volt, viszont ahogyan az eleje WTF, úgy a vége sokszorosan az
-
Apollyon
Korrektor
Már csak pár nap...
BTW:
Fringe dimenziók: -
Apollyon
Korrektor
S04E07
Kissé X-akták szerű rész volt, erre az évre jó befejezésnek :)
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Motion_Blur #554 üzenetére
SPOILER S04E06
Van egy pár dolog ami nekem most nem világos. Azt mondta Peter nem abba a világba való. Az Observerek azt mondták a 3. évad utolsó részében hogy Peter sohasem létezett. Viszont Walter ebben a világban is elrabolta az ifjú Peter-t, csak épp belefulladt a tóba – mert ugye az Observer nem húzta ki. Tehát akkor mégis létezett ebben a világban, de ha nem ebbe való, hanem abba amelyikben létezett és kitörölték > tehát ott már nem létezik, akkor ebben a világban miért álmodott Olivia és vizionált Walter ha mégsem ide való? Abban a világban kellett volna vizionálniuk, ahol kitörölték Petert, csak nem teljesen mert az Observer nem fejezte be a munkát a kütyüjével. Itt valamit nagyon elszúrtak az írók, vagy valami csattanó lesz.
-
Apollyon
Korrektor
Hát elég rideg volt hogy Peter USB-vel kötött össze két számítógépet
-
Apollyon
Korrektor
Majdnem 2GB az új HD rész, de sajna csak 42 perc..
Jó lett volna ha bepótolják az elmaradt két részt....... -
Apollyon
Korrektor
A másik Oliviának nem áll olyan jól a barna haj, és szerintem ő egy troll. Nem szimpi.
De végre valóban egy tuti rész volt
Valaki amúgy meg tudná mondani hogy hol találom a FRINGE jel gyűjteményeket? A virág, félbevágott alma stb. Nem csak az ABC-je kéne, hanem a részekben található szavak.
-
Apollyon
Korrektor
Bár Fringeben nem kémhajók vannak, de akkor is ez jutott eszembe amikor megláttam
-
Apollyon
Korrektor
Azonkívül Boliviának (a másik oldalon lévőnek) is eltűnt a gyereke aki Petertől van, pedig előző évadban egy egész részt áldoztak rá.
Továbbá a sztori is érdekes lehet hogy akkor hiába hozta át Walter a másik világból Petert, itt is meghalt. Vagy sosem létezett? Mert ha majd mégis visszajön az életbe egyszer, akkor mi lesz alter Broyles-szal, meg a már nem létező gyerekkel? FFFFUUUU -
Apollyon
Korrektor
Megvolt az új 4. évad, első rész! Nem hasított nagyot, de sztoriban abszolút előreléptünk. Lincoln-t alakító csávó nekem nem szimpatikus, olyan hülye feje van.. Anna Torv szokás szerint gyönyörűszép!
Obik meg úgy kavarják a kakit, mint boszorkány a főztjét! -
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
spoiler 3x22
Nah most Peter eltűnt... A géppel kapcsolatban, Olivia is tudta "kezelni" a dolgot, róla is készült rajz... Tehát ebben az új felállásban nem biztos hogy szükség van Peterre a gép kezeléséhez. Vagy nem tom... Az observer-ek írják a jövőt, vagyis alakítják a sorsot, vagy ilyesmi.. Javítsatok ki
Más: A Fringe eredetileg az X-akták nyomdokain halad, paranormal dolgokban.. Tehát az is lehet, hogy bár van most párhuzamos univerzumosdi, lehet átmegy abba ami még az S01-ben sok volt, különálló sztorikkal is.
Aztán az is lehet, hogy Peter szerkezete instabil lett, és visszakerült a másik világba (mint ahogy ugye Olivia sem tudott teljesen ittmaradni, amikor haza akart szökni a túloldalról), az observerek meg kavarják itt nekünk a szart
Ha belegondolunk, a másik világban nem találkozhattunk obikkal.. (legalábbis én nem emlékszem) Meg még eszembejutott egy pár dolog... Vááá
Hja és Peter-től függetlenül, Walter amúgy is kísérletezett gyerekkorában Oliviával... Tehát Walter elhozta Petert a túloldalról, de ettől FÜGGETLENÜL amikor Olivia erős érzelmi válságba került, a tudta nélkül átment a másik világba... Tehát az univerzumok közötti utazgatás Oliviaval elvileg megy (ment volna) anélkül is, hogy Walter lyukat ütött volna a két univerzum közé, hogy áthozhassa Petert...
-
Apollyon
Korrektor
Facebook-os képek a 3. évad utolsó részéről:
[link]Nincs spoiler!
-
Apollyon
Korrektor
S03E18
Ez komoly volt! Enyhe SPOILERÉrdekelne, hogy ha a "mi" Walterünknek nem vágták volna ki az agyát, akkor se lenne-e olyan csúnya bácsi, mint Walternatív...
-
Apollyon
Korrektor
Hát azért nem hinném hogy Anna Torv szőke vagy akár barna verzióját is kirugdosnád az ágyadból ((:
Az elmúlt két részről:
Egész jó volt, beleértve az utóbbit is, volt egy kis "Fringe történet" is, a vége meg hát... Reméljük nem az lesz amire gondolok.. De majd januárban kiderül... -
Apollyon
Korrektor
válasz
Motion_Blur #284 üzenetére
Azta ez mekkora tuti lesz!
Amúgy nem úgy volt, hogy az egyik világ (oldal/dimenzió) mindenképpen elpusztul?
-
Apollyon
Korrektor
Jááj miért nincs Fringe ezen a héten sem?
Én is nézni akarom, egyetlen sorozat amit nézek.. IdáigMert most már van The Walking Dead, az is jó témát dolgoz fel.
Infót tud valaki mikor lesz majd új Fringe? (S03E05)
-
Apollyon
Korrektor
Konkrétan az X-aktákon nőttem fel, láttam az összes részt, meg is van mind
Tudom hogy nem végig ufos a téma, de az alap fonal az volt. Mint ahogy itt is van alap sztori de nem az összes részben van benne..
"Olivat nem karmolja senki..."
Lehet Te igen, de én nem a hősökért nézem a sorozatot hanem inkább a sztori miatt...
Nekem igazság szerint jobban tetszik ez, hogy nem a karakterek vannak jobban kiemelve hanem a történet. -
Apollyon
Korrektor
Az a különbség, hogy az X-akták egy afféle krimi volt minimális sci-fivel ami abban merült ki hogy földönkívüliek körül keringtek a dolgok. Az X-akták egy klasszikus már és szerintem nem akarják lenyomni mert nem sok értelme lenne, másrészt az is egy más mentalitású és témájú cselekményt dolgoz fel.
A Fringe meg lazább, és inkább tudományos szempontból közelíti a dolgot, meg van benne kis emberi történet is, nem úgy mint az X-aktákban ahol nem nagyon mutatták az érzelmeket meg a magánéletet. Továbbá a Fringe nem UFO-kra, hanem a földtől sokkal jobban elszállt és direktebb fantasztikus elemekre épül ellentétben "elődjével".
-
Apollyon
Korrektor
"miért kellett ennyire "sietni"."
Szerintem jó volt ez így.. Kell azért a változatosság, néha jól jön egy kis tömény sztori a csepegtetés után. Meg tetszett hogy mivel most úgy alter világ volt, alter színű lett az intro is..
Meg valszeg az is benne van hogy évad vége felé járunk, és a köv után nem lesz egy fél évig semmi, valszeg jó nagy "csattanás" lesz majd a vége, hogy alig bírjam kivárni a köv. évadot, feltéve hogy lesz..
-
Apollyon
Korrektor
Nagyon überkomoly volt a legutóbbi rész
Viszont pár dolgot nem értek....
SPOILER
Walternative most akkor gonosz lenne? A végén ott volt hogy látta azt a papírt vagy mit amin a fia meghalni látszik.. meg elvitt valami cuccot is.. Az mi és mibe való (tudom abba a nagy kütyübe de az mi)? Meg ez a Bell is fura.. Nem ért oda időben... Ehh... Most akkor melyik oldalon áll? Egyáltalán hány Bell van? Mert mindig csak az evilági Bellről van szó, a másikról nem tudni mi lett ha volt egyáltalán...
-
Apollyon
Korrektor
Walterego
Hát igen ez jó szarul sült el. De megint ez is ilyen tipikus amerikai filmes baromság. Ahogy Oliviának úgy Peter-nek is ugyanúgy el lehetett volna mesélni a sztorit.. itt meg hagyjál magamra, azt kimegy. Áááhh...
A következő rész már azért remélem izgibb lesz..
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem sem volt egy erős rész, de még mindig jobb volt mint az első évadban az a rész amikor ilyen elektromos volt a srác
(...éééés igen X-aktákban ilyen is volt)
De legalább 1-et léptünk előre a történetben. Érdekes lehet, hogy Francis-t akkor most kiírják végleg, vagy esetleg átjön egy másik (a másik?) univerzumból. Mert most nem tiszta hogy két adott univerumból ugrálgatnak, vagy már egy sokadikból? Pl hogy Walter fia ugyanabból a világból való e amiben Olivia járt, és az írógépes banda is onnan valóak e vagy sem.
Vagy csak én bonyolítom túl, de Walter akkor is azt mondta hogy végtelen számú univerzum van.
-
Apollyon
Korrektor
SPOILER
Ebben az Observeres dologban lehet valami, de nekem meg az tűnik fel hogy úgy viselkedik Walter mintha mindig előtte lebegne hogy valójában ez nem az ő fia, hanem akit áthozott onnan... Francis meg nem volt egy nagy szereplő, mármint elég keveset volt benne a többiekhez képest. Ez a tárgyi bizonyíték meg akkor elég lesz ahhoz hogy ne zárják be az osztályukat?
Hja és vicces volt az az X-aktás rész
-
Apollyon
Korrektor
Spoiler
Pedig sztem a WTC-es jelenettel azt is akarták sugározni hogy az egy jobb világ.
Amúgy nyújtani sztem nem nagyon lehet, mert csak van egy alap sztori hogy úgy egyben legyen de mégis különálló részek. Mondjuk sokkal összefüggőbb mint mondjuk az X-akták, de sztem kevés olyan komolyabb témájú sorozat van amibe ennél jobban bele lehetne kötni.
-
Apollyon
Korrektor
Na látom nem csak én nézem szerencsére, elég "ritkás" a topik
Sztem is jó lezárás volt, de csak hogy írtátok meg néztem előbb a fringehungary.hu-t tudtam meg hogy évadzáró rész volt. (TTSCC-ből kiindulva 22 részre számítottam.)
SPOILER
Amikor Walter mesélt vmit Peter-nek a kocsiban és mondta h "..amikor haldokoltál" és kérdezte Petertől hogy emlékszel-e, de ő nem emlékszik ilyenre aztán a rész vége felé Walt ott áll a 7 éves Peter sírjánál, akkor ez azt jelenti hogy a Peter egy klón?
-
Apollyon
Korrektor
Látta valaki a 20. részt? Odavágott, Star Trek rajongók előnyben és igen, World Trade Center
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest