Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fügike
senior tag
Kösz! Kerülgettem egy ideig, mint macska a forró kását, de semmit sem tudtam vele kezdeni. Nem engedett be, aztán még meg is támadtak - miután mérgemben szétlőttem a kaput védő ágyúbólyákat.
Pedig azt hittem, lesz majd valami jó kis titok ott! Na mindegy, már minden létező kutyagumit megtaláltam, akár le is törölhetem. Megvan az 5. hajó roncsa is, meg a robotos bolygó, meg a majmos bolygó, meg a mittoménmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Lenovo Thinkpad T460S laptop (14FHDTouch/i5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Dell Optiplex 3050 SFF PC i5-7500
Üzleti előfizetők hirdetései
- S22 Ultra 512/12
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig azt hittem, lesz majd valami jó kis titok ott! Na mindegy, már minden létező kutyagumit megtaláltam, akár le is törölhetem. Megvan az 5. hajó roncsa is, meg a robotos bolygó, meg a majmos bolygó, meg a mittoménmi.