Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fügike
senior tag
Kösz! Kerülgettem egy ideig, mint macska a forró kását, de semmit sem tudtam vele kezdeni. Nem engedett be, aztán még meg is támadtak - miután mérgemben szétlőttem a kaput védő ágyúbólyákat.
Pedig azt hittem, lesz majd valami jó kis titok ott! Na mindegy, már minden létező kutyagumit megtaláltam, akár le is törölhetem. Megvan az 5. hajó roncsa is, meg a robotos bolygó, meg a majmos bolygó, meg a mittoménmi. -
fügike
senior tag
Egy UP, ha meg nem sértek vele valakit!

-
fügike
senior tag
Hadd ne olvassam el mind a 453 hozzászólást! Nem tudja valaki, hogy mi a ''21. szektor''. és hogyan lehet bemenni?
-
fügike
senior tag
Nem beszélsz hülyéket! Lehet, hogy majd kipróbálom... államvizsga után...

Most jut eszembe, mindig amikor a rajtnál bekapcsoltam a CRUISE-t, elugrott balra, így állandóan kerülgetnem kellett a kaput! Lehet, hogy emiatt.
-
fügike
senior tag
Köszi, kipróbáltam. Nem értem el semmit, aállandóan újraindult a CRUISE. Mellesleg nem amiatt, hogy valami nagy tárgyhoz közeledetem, mert néha akár neki is mehettem, akkor sem állt le, máskor meg nem volt semmi a közelben, mégis leállt.
Na mindegy, MURA úr szíves közreműködésével és lementett állásaival most már én is jól szórakozom. Köszönet Néki!
-
fügike
senior tag
Előre is köszönöm. Te leszel a megmentőm. Legalábbis remélem!

-
fügike
senior tag
Öhöhö, meg brühühü! Neimgazhogysenkinincsittakitudnanekemsegíteniekkicsitnaléccinehogymárígyhagyjatokszívniezzelavacakkalagutamegüttőle...plíííííz

-
fügike
senior tag
Up!
Léccilécci! Naa, csak ekkicsíííííít!
-
fügike
senior tag
Valaki tudna küldeni nekem eegy kimentett játékállást a verseny utáni részből??? Már kezd elegem lenni, mert vagy 50x próbáltam, de mindig leáll a hajtómű valamiért. Lécci, ha tudtok, segítsetek!

(Közvetlen a verseny utáni állsá kéne! Köszi!
-
fügike
senior tag
Lécci segítsetek, ha tudtok!
A California jumpgate-nél, (még a legelején), amikor belépek ugrani, ugrás közben a gép újraindul, egy szó nélkül. Viszont utána találok Autosave-et, ami az ugrás utáni helyzetet menti.
A gép: WinXPprof, 512 pc2700, MSI KT3V, 1800XP, Abit GF3Ti200, 43.45-ös driver, plusz a Freelancer felrakta a DX9-et. Mitől lehet, és vajon tudok-e tovább játszani?
Előre is köszi! -
fügike
senior tag
Ha valaki elárulná, honnan lehet lehúzni, vagy dobna egy mélt, roppant hálás lennék. Rég játszottam már egy jó kis űrlövöldözős játékkal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Metal topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD IRIS Xe
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig azt hittem, lesz majd valami jó kis titok ott! Na mindegy, már minden létező kutyagumit megtaláltam, akár le is törölhetem. Megvan az 5. hajó roncsa is, meg a robotos bolygó, meg a majmos bolygó, meg a mittoménmi.