- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egy kis tanács kéne nekem. Core 3000-es házam van már egy ideje, de igazából mindig csodálkoztam azon, nem foglalkoztam vele, hogy a HDD keret az normális, hogy lötyög? Be van csúsztatva a fiókba, a helyére, meg két oldalon be is van csavarozva, de mégis van egy kis holtjátéka úgymond, és előlre-hátra picit mozgatható. Ráadásul néha búgó, zörgő hangot ad gondolom a HDD, mert ha picit megnyomom a ház oldalát (jobb oldalit), akkor abbahagyja. Gondolom a kábelezés miatt, nyomhatja a ház oldalát? El vannak vezetve a kábelek, csak hát nem volt egyszerű, gondolom kicsit kinyomhatja a házat. Szóval ez még nem vészes, inkább a keret mozgása, amire kíváncsi lennék. HOgy normális-e a lötyögés, vagy én vagyok b.f....sz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Lian Li Unifan SL 9 darabos szett.
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz +Samsung 990 PRO 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest