- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
(Bundás) #858 üzenetére
Gázsütőm van, és közepes lángon szoktam sütni kb 45 percet. De ha a sajtra figyelsz a tetején, az jelezni fog.
Párol trizzsel szoktuk enni egyébként.
De bundás () halat is csinálhatsz. Bepanírozod, és kisütöd. Ebben mondjuk semmi extra. Viszont a köret lehet majonézes alma. Ez is rém egyszerű. Most úgyis almaszezon van. Megpucolsz 3-4 nagyobb almát, kockákra vágod, és megfőzöd úgy, hogy egy kicsit roppanós maradjon (kis cukrot a vízbe, és forrás után már le is veheted a tűzről). Aztán lecsepegteted, és majonézzel elkevered. Nagyon finom ízt ad a panírozott halnak.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz
(Bundás) #698 üzenetére
Darált hús? 3 féle vadast szoktam készíteni, attól függően, milyen húshoz van kedve a családnak. Szoktam marhából, sertésből (tarja vagy karaj) és csirkemellből készíteni. Mindegyiket ugyanúgy teszem fel főni. Megdinsztelek egy kis vöröshagymát, aztán beleteszem a szelet húsokat. Felöntöm annyi vízzel, amennyi ellepi, majd fűszerezem: só, bors, babérlevél, kis vegeta, és teszek hozzá sárgarépát és petrezselyemgyökeret. Néha belóditok egy kis bort is, csirkéhez, sertéshez fehéret, marhához vöröset. Addig főzöm, amíg a hús megpuhul. A húsokat kiemelem a főzőléből, a sárgarépát és petrezselyemgyökeret üsszeturmixolom a húslével, majd behabarom tejfölös habarással, és ízesítem még mustárral. Aztán visszateszem bele a húsokat.
Főtt tésztát, zsemlegombócot vagy krumpligombócot eszünk hozzá. -
csirkemano
csendes tag
válasz
(Bundás) #660 üzenetére
Carbonara esetleg? Egy változat:
A mártáshoz: felcsíkozok jó kis húsos, füstölt szalonnát, ezt olvasztott vajon megpirítom. Ehhez fokhagymát reszelek, fél perc alatt illatozni kezd, ekkor egy kevés száraz fehérbort öntök. Ha elpárolgott az alkohol, lehúzom a tűzről, és beledobom a megfőzött, lecsöpögtetett spagettit.
1 tojást plusz két sárgáját 1 dl tejszínnel összekeverek, sózom, borsozom, kicsi szerecsendió, parmezán, ezt ráöntöm a szalonnás tésztára, visszamegy a tűzre, és összemelegítem.
Tálaláskor (frissen jó) szórok még rá parmezánt, ízlés szerint petrezselymet. -
Nimda
addikt
válasz
(Bundás) #437 üzenetére
Az étolajat és a tojássárgáját alaposan ki kell keverni,mint a piskóta tésztáját...(géppel még jobb)...mondjuk két tojássárgához másfél deci olajat kell folyamatosan csepegtetni...bor helyett citromlevet ajánlanék,olyan két evökanálnyit (miután kikeverted a majonézt) és a végén lehet adni hozzá mustárt,sót meg amit még bevesz a gyomrod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest