Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
semmi kreativitás nincs benned... szeretem én simán rizzsel is az édes-savanyú mártást, mégis megsütöttem hozzá a csirkemellet. amit leírsz, az se rossz, de én valami különlegeset akarok csinálni. és én szeretem elengedni a fantáziámat, ha már egyszer a munkám során is el kell. a hús mellé nem szeretem a kompótot. a savanyúságot se. a salátát se. utána esetleg. sósan ''bárki'' meg tudja sütni a húst. de édesen... na az más, az nem szokványos íz. ha lehet, inkább nem ennék feleslegesen na-glutamátot... nekem az íz kell, nem az ízfokozó.
a télapótól meg inkább nem kérek kaját, magamban jobban bízok
ja, és a bontott csirkében igen kevés bél van... legalábbis mifelénk. de én valahogy jobban szeretem az általam bontott csirkét. vagy legalábbis a bontás több mozzanatában tevőlegesen részt vettem. -
ladybug
őstag
A krumplistésztára én is kitaláltam egy tuti receptet.
Elkészítem a krumplistésztát, aztán pirítok egy marék bacont, majd összekeverem a tésztával. Beleöntöm egy tepsibe, és a tetejére készítek egy adag besamel mártást. Jól megszórom sajttal, és be a sütőbe. Kb fél órát kll sütni.
Friss salátával az igazi. -
paramparya
őstag
főtt krumpli
Még ekkora ökörséget, mint a főtt krumpli
Sztem valaki olyan találta ki krumplipürékészítés közben, aki lusta volt összetörni, és bekeverni tejföllel... 
paprika tényleg nem kell bele, de fokhagymát rakj bele a végefelé is, különben nem lesz rendesen íze, a fokhagyma hamar elveszti főzéskor -
Amoonre
tag
Olivaolaj??? Csak salátákhoz meg öntetekhez használom mert én nem vagyok annyira odáig az ízéért viszont ezekhez kitűnően illik. De ez az én véleményem, de az is lehet hogy már nagyon megszoktam a sima napraforgó olajat, a kukoricaolajat pedig még nem próbáltam.
Zsírt pedig csak az igazi magyaros kajákhoz használok mint például a pörkölt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még ekkora ökörséget, mint a főtt krumpli
Sztem valaki olyan találta ki krumplipürékészítés közben, aki lusta volt összetörni, és bekeverni tejföllel... 

Mr.Csizmás
krizmo_