- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
perempe
veterán
válasz
Weareus #3992 üzenetére
régen sokat hallgattam (Tubular bells 1 & 2), a Moonlight shadow az egyik első szám, amire emlékszem.
egyszer kértem vendéglőben harcsapaprikást túrós csuszával, de a ZS-kategóriás tészta megölte. ha rutinos vagy, akkor már csak a vizet teszed fel forrni, közben el tudsz készíteni pl. egy sztrapacskát. (azért sztrapacska, mert a tésztával többet kell vacakolni.) egy miskolci túratársam mondta, hogy botmixerrel nekiesnek, nem kézzel reszelik a krumplit. Szokytól annyit tanultam most, hogy a reszelt krumplira érdemes egyből lisztet szórni, hogy ne barnuljon. mindig tojás nélkül csinálom.
gyerekkoromban nagymamám a tésztát is maga csinálta[link] , azért volt sokkal finomabb, mint otthon...
-
perempe
veterán
válasz
Weareus #3988 üzenetére
Így tovább!
Véletlenül akadtam rá ugyanerre a csatornára a hét elején. Két nap alatt megnéztem ezeket tőle, pedig általában Brahms harmadikját vagy Csajkovszkij ötödikjét szoktam fogyasztani a főzős videók helyett:
resztelt máj
sztrapacska
mátrai borzaska (nem is hallottam róla)
cigánypecsenye (kipróbálom)
kakaós csiga
tökéletes rántott hús
hagyományos fasírt
csülök pékné módra
túrógombóc
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest