- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
perempe #3991 üzenetére
Köszönöm a bátorítást.
A klasszikus zenét én is szeretem, noha a kocsiban a cd-n Mike Oldfield szól...
Igen, én is sok videóját megnéztem, holnapra épp a cigánypecsenye lett kitűzve, mivel apukám kérte, bár ezt az ételt párom bevállalta, én csak a "zöld aranyat" vettem meg hozzá (petrezselyemzöldje), ez ugye inkább díszítés ezen az ételen, de szerintem elengedhetetlen.Én épp ma adtam le egy netes rendelést ilyen sütőformákhoz, mert a párom a sajtos roládot kérte szülinapjára (megjegyzem, az is Szoky-recept alapján fog készülni általam).
Az a jó a csatornában, hogy a tojásrántottától a tatárbeefsteakig elég sok minden fent van és szerintem (ez érezhető a stílusból) ő nem "youtuber" (és ezzel sem lenne semmi baj), hanem szeretettel és szeretetből főz.
Ma túrós csuszát készítettem, bár csuszatésztát nem kaptam sehol, így kénytelen voltam lasagne tésztával helyettesíteni.
Azért ez sem fog megmaradni, remélem.
Viszont, hogy egy tészta ennyire kiadós és laktató legyen, ezt soha nem gondoltam volna...(L:https://prohardver.hu/dl/upc/2020-05/02/369778_d4y6ogby23lx12p8_20200502_114427.jpg)(L:https://prohardver.hu/dl/upc/2020-05/02/369778_h4ug2g1qkpy2rzri_20200502_114416.jpg)[kép](/L)(/L)
[kép]
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest