Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
perempe
üzenetére
Köszönöm a bátorítást.
A klasszikus zenét én is szeretem, noha a kocsiban a cd-n Mike Oldfield szól...
Igen, én is sok videóját megnéztem, holnapra épp a cigánypecsenye lett kitűzve, mivel apukám kérte, bár ezt az ételt párom bevállalta, én csak a "zöld aranyat" vettem meg hozzá (petrezselyemzöldje), ez ugye inkább díszítés ezen az ételen, de szerintem elengedhetetlen.Én épp ma adtam le egy netes rendelést ilyen sütőformákhoz, mert a párom a sajtos roládot kérte szülinapjára (megjegyzem, az is Szoky-recept alapján fog készülni általam).
Az a jó a csatornában, hogy a tojásrántottától a tatárbeefsteakig elég sok minden fent van és szerintem (ez érezhető a stílusból) ő nem "youtuber" (és ezzel sem lenne semmi baj), hanem szeretettel és szeretetből főz.
Ma túrós csuszát készítettem, bár csuszatésztát nem kaptam sehol, így kénytelen voltam lasagne tésztával helyettesíteni.
Azért ez sem fog megmaradni, remélem.
Viszont, hogy egy tészta ennyire kiadós és laktató legyen, ezt soha nem gondoltam volna...(L:https://prohardver.hu/dl/upc/2020-05/02/369778_d4y6ogby23lx12p8_20200502_114427.jpg)(L:https://prohardver.hu/dl/upc/2020-05/02/369778_h4ug2g1qkpy2rzri_20200502_114416.jpg)[kép](/L)(/L)
[kép]
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mr.Csizmás
krizmo_