Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mr.Csizmás Topikgazda 
- 

Moleman addikt Kérdés, hogy mennyire jó az indukciós lap, én is most tapasztalom ki az enyémet (elég régi). 
 Nálam csak öntöttvas és rozsdamentes acél edényekkel működik jól, az alumíniumban egyáltalán nem pirul semmi, az überprémium Tefal indukciós talpúban sem. A rozsdamentes Tefal Duettoban viszont szinte bármennyi húst le lehet pirítani egy menetben.#13129 tibbike01 
 Köszi a wok tippet, pont ilyet kerestem, mert a bevonatos alumínium wokjaimat se tudom már használni.
 A vékony szénacél wokok jól működnek az indukción is, de nem tapadásmentes, kb csak gomba pirítására használom.
- 

tibbike01 őstag Tefal Excellene vagy Unlimited széria. 
 Ingenio (fül nélküli) kialakítást is ajánlom a Tefaltól, könnyebb mosogatni, tárolni, sütőbe rakható...stb. Ez a top széria a Tefaltól. Esetleg Ikea 365+ széria, de az gyengébb, mint a Tefal. Teflonosban király a Tefal.Ez most egész jó szett 30k-ért, bár én 26ért vettem nem olyan régen. Wokból nekünk a Gorenje 32cm wokja bevált és tök jó áron lehet kapni. Jó a fogása és a mérete ellenére könnyű, szeretjük használni. 
- 

lotTóni tag A legjobb ha veszel tortabevonót,vajat vagy tejszínt és friss epret. Vízgőz felett egy fémtálban megolvasztod a csokit (nem mikróban!) hozzáadsz egy kevés vajat/tejszínt ezzel belőve a sűrűségét. 
 Fogsz egy darab sütőpapírt,tölcsért formázol belőle,a sarkát levágod (ezzel a csokiív vastagságát lövöd be)
 Beletöltöd a megolvasztott csokit,és rányomod a megtisztított eperre,
 Ha van kézügyességed teáskanállal is meg tudod oldani.
 Szvsz sokkal szebb ha rajtahagyod a csumáját...és mondjuk saslikpálcára húzod. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fentebb van link. meg persze megfelelően kavargatni, mert az indukciós ciklikusan melegít nagy Tj-vel, és ha nincs eloszlatva az ételben, akkor nem csoda hogy leég. (amit el lehet kerülni teflonossal,
 fentebb van link. meg persze megfelelően kavargatni, mert az indukciós ciklikusan melegít nagy Tj-vel, és ha nincs eloszlatva az ételben, akkor nem csoda hogy leég. (amit el lehet kerülni teflonossal,  

A hőt jól vezeti
 A hőt jól vezeti  Mr.Csizmás
 Mr.Csizmás krizmo_
 krizmo_