Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mi alapján teszi, de mindenképp meg kell várni, míg végez. (el tudom képzelni, hogy súly alapján kalkulál egy időt, vagy van benne valami tábla, ami súlyhoz időt rendel, ez párosítva a főző leírásában szereplő, fajtánkénti rizs-víz aránnyal adhatja azt az eredményt, amit a gyártó gondolt)
Az enyém (Tristar RK-6126) az olyan, hogy amikor kész a főzéssel, akkor kattan egyet és átvált melegítésre, ekkor szoktam lekapcsolni.
Példa az arányra: Tristar leírása szerint jázmin és basmati 1,5x, sima hosszúszemű 1,75x, meg van még tán másféle is.
szerk: látom a Sencorhoz más a leírás, pdf 7. oldal, fajtákról nem beszél, csak mennyiségekről. Kövesd az itt leirtakat, akkor fogja azt az eredményt adni, amit kell, a gyártó ismeri a saját főzőjét.

Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Suzuki topik
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mr.Csizmás
krizmo_