- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
MrSealRD #10308 üzenetére
Kicsit túl vásároltam magunkat csülökkel húsvétra. Ezért tegnap készült füstölt csülök pékné módra. Főztem a csülköt kuktában 1 óra 20 percet, majd leengedtem a gőzt és kiraktam a csülköt egy paraszttálba, hogy hűljön. Megpucoltam 1,2 kg sütnivaló krumplit és 3 nagyobb vöröshagymát, feldaraboltam őket. Öntöttem rá kb 0,5 dl olajat ízlés szerint só, és frissen őrölt 4 színű bors ment rá , tepsiben eligazgatva, lefóliáztam (alu) ment a forró sütőbe 20 percre. Közben a csülkből kivettem a csontokat, és lebőröztem feldaraboltam, a bőrét is felvágtam csíkokra. Amikor letelt a 20 perc, levettem a tepsiről a fóliát, és hagytam még pirulni a krumplit 5 percig. Akkor kivettem a tepsit a sütőből és rápakoltam a krumplira a hús és bőr darabokat, és ment vissza a sütőbe 5 percre.
Lenyomattuk egy jó pohár behűtött Balatoni édes Rosé-val (Lidl), aztán már csak kényelmes hely kellett.😃
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest