RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- [Re:] [Mr. Y:] Vajon mit keresek? Segítsetek!
- [Re:] Irány Japán!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
#75501312
törölt tag
Sikerült! Vigyorgok, mint hülyegyerek.
Csináltam egy kis 20 dekás cipót, kevesebb élesztővel, kicsit hosszabb kelesztéssel.
Átszámolva (és ha jó a mérlegem) 50 dkg liszthez ment 2.5g száraz élesztő, tettem bele száraz metélőhagymát is.
Az elején kb. 5-7 percig kézzel dagasztottam és kb. 3 óra alatt kelt meg a duplájára fóliával légmentesen lefedve.
Utána még egyszer jól átgyúrtam kb. 5 percig és áthajtogattam a tésztát.
A második kelesztés kb. 50 perc volt, még sztem egy kicsi kellett volna neki, de időhiány miatt kénytelen voltam lerövidíteni.
Kívül most ropog, belül jó puha és nem tömény.
Köszi szépen a sok segítséget és infót mindenkinek.