Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-az hogy neked eltűnik egy darab foxpost csomagod, az nem veti fel bűncselekmény gyanúját
-az ha egy futárnál sorozatban eltűnnek a csomagok, az egy egész más dolog
NINCS GYANÚ a te esetedben (illetve értelemszerűen ha nem lett volna meg a csomag, akkor sem lett volna, mivel meglett ezért csak hipotézis) -
én nem mondtam hogy nem tehetsz feljelentést
csak annyit hogy el fogják utasítani, mert ez egy polgárjogi ügy
kapsz egy formalevelet hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel és punktum
az autós példa teljesen rossz erre az esetre, nem releváns
tudom hogy nagyon sokan szeretnék polgárjogi ügyeiket a rendőrséggel megoldatni, de ez sosem működött, előbb utóbb mindenki rájön ha nem a más , akkor a saját ügye kapcsán -
-
a futár úgy üríti, hogy kinyitja neki a gép a csomagajtót és kinyomtatja a matricát amit rá kell ragasztania
na ezt a műveletet ronthatta el
tényleg nem bonyolult, csakhát amikor ezredjére csinálod aznap gondolom előfordul hogy véletlenül nem arra a csomagra ragasztja fel
ha van rendőrségi dolgokra rálátásod, akkor nem is értem miért nem hiszed el nekem hogy ez nem rendőrségi ügy, ezt bárki megmondja neked minimális tapasztalattal is
na de lényeg a lényeg hogy megoldódott a dolog
ha visszaolvasol itt a topikban, még az utánvételekkel szuokott gond lennia foxpostnál, időről időre megvárakoztatnak mielőtt átutalják
személyes tapasztalatom szerint az mpl automatás megoldása sokkal megbízhatóbb és gyorsabb, annyi hogy a felületük kevésbé felhasználóbarát mint a foxé -
csak az nem hibázik, aki nem dolgozik
valószínűleg a futár rossz csomagra ragasztotta a matricát amit kinyom az automata nekimost ez nem bizonyosodott be számodra, mert nem került rá sor, de ez akkor sem rendőrségi ügy és biztos lehetsz benne hogy a rendőrség nem fog neked semmiféle működésbe belenézni egy iylen ügyben
-
törölt tag
Arra tudok gondolni, hogy manapság már felvesznek ilyen futárnak mindenféle jöttmentet, akire alapból egy rozsdás szöget se bíznánk rá. Amilyen alakok rohangálnak a Netpincéres táskával is, inkább maradok éhen. Tisztelet a kivételnek. Láttam én már olyat, hogy a lépcsőházban elejtett pizzásdobozból kiesett a pizza az amúgy is okádék lépcsőre, visszarakta az arc, és loholt tovább felfelé vele.
-
-
törölt tag
Nyomorék tróger banda ez a Foxpost. Még mindig semmi a csomagommal. Eladó srácnak se tudtak konkrétumot mondani a Foxpostnál. Bebizonyosodott, hogy a Foxpost értetlenkedik, kavar. Szégyen, hogy 2021-ben ilyen cégek fent tudnak maradni. Jobb lett volna postával intézni a dolgot… srác korrekt volt, visszautalta a pénzem, de a processzora az éterbe ragadt valahol.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Külpolitika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest