Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imation
csendes tag
A következő eset történt a foxposttal, feladtam egy csomagot és a címzett egy teljesen másikat kapott valaki mástól, aminél azaz érdekes, hogy a csomag ami tévesen került kiküldésre nyomtatva felragasztásra került a feladó/átvevő és a csomagazonosító, ami megegyezik azzal amit én is feladtam. Az átvevő jelezte az automatánál a hibát és elindította ezt a 15 napos kivizsgálást. Mit várhatunk ilyenkor, volt már valakinek hasonló? Meglett a csomagja végül vagy kártérítést fizetett a foxpost?
-
törölt tag
válasz
mucsgyver70 #912 üzenetére
Nálad is van baj ha egyből beleállsz a másikba. Segítséget kértem nem azt hogy oltogassatok.
-
törölt tag
Sziasztok!
Jött egy csomagom Foxpost automatába, kaptam egy kódot. De nem kaptam infót arról, melyik rekeszben van. Ha beírom a kódot megmondja az automata, vagy hogy működik ez?
-
Mauzes
addikt
válasz
mucsgyver70 #906 üzenetére
Khm, karácsony.
-
mucsgyver70
aktív tag
Miért van ennyire belassulva a foxpost?
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ha automatából küldök csomagot házhoz, és kérek plusz címkenyomtatást, akkor nekem ugye nem kell a csomagra semmit ragasztanom? -
Tressy
senior tag
válasz
David888 #902 üzenetére
Mivel nem utánvétes volt csak a postaköltséget kaptam vissza ezzel le is tudták.Csak a reggeli át nem vett email értesités megnézésekor derült ki hogy mégiscsak előkerült.Azt hittem elöször hogy valami automatikus rendszer üzenet.Persze a visszaküldés díjat is ki kell fizetni.De legalább nullába leszek és még a cumót is visszakapom (USB-s hangkártya) elvileg
-
Tressy
senior tag
köszi foxpost... persze semmi infó hogy meg miért de legalább nem veszett el.Persze kérdés tényleg visszajön e
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #898 üzenetére
Targytalan, most rakták be
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Van egy csomagom karácsonyi ajándékkal, amit max jövőhét kedden tudok legkésőbb átvenni az automatából, azonban tegnap, a kézbesítés napján ezt az üzenetet kaptam:Xy számú csomagodat a célautomata túltelítettsége miatt egyelőre nem tudjuk kézbesíteni.
Ez általában mennyi csúszás ? Hétvégén nagy eséllyel már beteszik? Mert ha nem akkor még ma teleofnalnom kell, mivel hétfőn napközben már húzós lenne másik automataba kérni
-
Mauzes
addikt
válasz
motoflug #895 üzenetére
Csak azt a részét nem értem, hogy a visszaküldés ilyen esetben hogyan lenne egyáltalán lehetséges. Én mint feladó már betettem a feladási automatába (tehát így vagy úgy befért, de ezt most hagyjuk is, nem ez a lényeg). Majd a futár kiveszi, autóval elviszi a központba. Ott pedig azt mondják, hogy túl nagy, nem kézbesítik a célautomatába, hanem megy vissza a feladónak. Így akkor visszaszállítják a feladási automatába (ahová szerintük nem fér be), és oda meg beteszik?
Vagy majd kapok egy telefont, hogy mehetek érte egy random raktárba pl. Maglódra?
Ezt a speciális esetet most lehet, hogy túlbeszéljük, de tényleg kíváncsi lennék, mi az eljárás.
-
motoflug
őstag
Eléggé ki van centizve, szerintem nem fog beférni. De ha mégis, simán lehet, hogy visszaküldik a központi raktárból, ha ránéznek. Fentebb leírtam a történetem. Mondjuk ott annyiban más, hogy a lengyelektől jött, meg se próbálták betenni automatába itt a Foxnál, hanem egyből ment vissza.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, tudja esetleg valaki, hogy tényleg nagyon max 61 cm csomaghosszt tud-e befogadni az XL-es doboz? Vagy esetleg pici tolerancia van benne? Van egy 63 centis dobozom és nem tudom, be tudnám-e nyomni - ha meg nem, bukom a feladási díjat.
-
Legyen itt pozitív példa is a Foxpostról:
Péntek este fél 8-kor feladott csomag hétfő reggel fél 9-kor már átvehető
Oldman2: Ez nálam általában így van
-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Csütörtökön kaptam egy e-mailt hogy telítettség miatt egyelőre nem tudják ebben a boxban hagyni a csomagom.
Felszabaduló helyre várakozik.
Ilyenkor ezt naponta megpróbálják újra? Csak mert ma még e-mailt se kaptam róla. Szombaton is próbálkoznak? 1 kiló kávé van benne egyébként,csak a mérete miatt írom. -
Postas99
senior tag
válasz
motoflug #884 üzenetére
Mindkét csomagom Vinted rendelés volt Lengyelországból. Cipősdoboz méretű csomagban.
Az elsőt feladták November 11-én a másikat November 14-én...
Mindkettő elérte a Poxpost raktárat feladásuk után 3 nappal, majd ott csücsültek és amit Nov14-én adtak fel az érkezett meg előbb.
A másik pedig ezen a héten. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Vinted-es rendelés Foxposttal Lengyelországból:
Az eladó nagy méretű dobozba rakta bele, így egyből visszaküldték. Ez volt egy hónapja kb. Azóta semmit nem tudunk a csomagról, a csomagszám szerint a raktárban van, ügyfélszolgálat szerint már a lengyel szállítócégnél (de csak tippeltek). Szerencsétlen eladó nem tud semmit, ahogyan én sem. Járt már valaki így? Olvasva a rossz tapasztalatokat itt és FB csoportban, félek, hogy valaki benyúlta a csomagot. -
David888
tag
Ahogy olvasom nem csak az én, előre kifizetett csomagomat tűntették el November végén. Kárigényt csütörtökön tudok beadni
Egyébként van akinek utólag megtalálták az elveszett csomagját? -
SkyLine3000
addikt
Azért volt nem egyszer, amikor 2 nap alatt a foxpost is meghozta a cuccot. De én régóta nem is preferálom őket pont a lassuságuk miatt. Ráadásul ahol lakom, mindegyik fox a város szélén van és mindhez el kell autózni. A többi futár automata bent van a városban és gyalog sincsenek messze. Egyébként a fox is elég rendesen megdrágult.
Egyébként meg:És ilyenkor 3-4 nap az örökkévalóságig tart.
-
válasz
SkyLine3000 #877 üzenetére
mindig is ennyi idő volt, a foxpost ezt tudja évek óta
mpl/gls gyorsabb, de az mplnél körülményesebb a feladás, a gls pedig valamiért nem ad versenyképes árat magánszemélyeknek
ha viszont van céges fiókod, akkor olyan árat kapsz ami jobb mint a fox, és tényleg ottvan 1 nap alatt bármikor (automatában viszont nem tudod feladni a céges csomagot, házhoz megy érte a futár, és kell legalább havi 50-60 csomag a normális tarifához) -
SkyLine3000
addikt
Nekem hétfőn kb 13 órakor adtak fel egy csomagot. Persze a napi egyszeri ürítés lezajlott féldél és fél1 között.
Így egy napot pihizett a cucc az automatában. Aztán 1 napig "utazott", mire raktárba került, ahol további 1 napot pihent a csomag.Hiába, na, kemény távolság az a 150 km, amit le kellett küzdeni. Végül tegnap (csütörtökön) 13 körül vehettem ki az automatából. Tehát 3 nap kellett a "futár" cégnek a lebonyolításhoz. Ezt egy gls, dpd, akármi 1 nap alatt lezongorázta volna. Mármint a szállítást. Sok sok tapasztalat mondja ezt.
Ok, nem olyan sok az a 3 nap, de van amikor mégis az.A lényeg. A foxpost nem a leggyorsabb futárcég. Ha a gyorsaság számít, el kell őket felejteni.
-
Postas99
senior tag
válasz
Gedeon31 #870 üzenetére
Nekem külföldről jön csomagom már 4 napja a raktárban kering valahol. Ez a foxpost is egy rakás sz@r lett.
A cég pedig csak annyit ír hogy ha Dec5-ig nem érkezik be a csomagom akkor majd nyújtsak be kérelmet hogy kegyesek legyenek visszafizetni 5 nap után a már kifizetett pénzemet. Mindezt úgy hogy 2 hete már kifizettem előre a terméket. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Gedeon31 #872 üzenetére
Nekem mondjuk nincs benne pénzem. Attól sem félek, hogy eltűnik, mert látom, hogy valamelyik raktárban van, csak egy futár már rég meghozta volna. Így is azt írják tervezett kézbesítésnek, hogy dec. 1. bebszna, ha még két napig dekkolna a cucc raktárban. Bízom benne, hogy holnap már kézbesítik; ha ma délelőtt 11 óta raktárban csücsül.
-
Gedeon31
addikt
válasz
SkyLine3000 #871 üzenetére
Nekem boldogság lett volna ennyi napot várni rá, a múlt hétfő óta nincs meg a csomagom. 280000 Ft értékben és 6.-a után tudok csak kárbejelentést benyújtani ,amire 15 napjuk van elbírálni .
-
SkyLine3000
addikt
Azért ez a foxpost sem a leggyorsabb csomagküldési mód. Már nem először van, hogy 4-5 nap, mire megkapom a cuccot. Ráadásul, ha nem adják fel a motyót időben, akkor akár 1 napot is áll az automatában. Épp várok egy cuccot. 1 napig volt automatában, 1 napig tartott, mire elkerült valamelyik raktárba és lassan közel 1 napja ott van. Kissé nevetségesnek tartom, hogy kemény 150km-hez 4-5 nap szállítási, kézbesítési idő kell. Egy sima futárszolgálat (gls és tsa-i) már rég meghozták volna a motyót.
-
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Jártatok már úgy feladtak egy csomagot nektek és nem érkezett be a csomag a Foxpost raktárába és keresniük kellett hol a csomag?
-
válasz
Fitzgerald #867 üzenetére
Nem tudod ingyen elküldeni. Ennek egyszerű oka van, így működik más szolgáltatónál is: Ha ők elviszik a csomagot, és a címzett nem veszi át, ők bukták a szállítás költséget, és akkor még valahogy vissza is kell juttatni a csomagot hozzád.
Egyébként helyes az, amit leírás, annyi, hogy a feladás költségét neked kell fizetni, az UV összegét pedig a fiókodban megadott számlaszámra utalják az átvétel után 2-3 munkanappal.
-
Fitzgerald
veterán
Sziasztok,
Jól értem, hogy ha a csomagfeladás költségét a vevőre akarom terhelni, akkor csak beírom az utánvét költségéhez a kezelési költséggel együtt, elviszem az automatához a csomagot, a csomagfeladási kóddal kinyitom, ingyen feladom, és a címzett amikor átveszi a csomagot, akkor fizeti ki kártyával?
-
bozont
veterán
Valami még mindig nem oké akkor, délben a szervert sem érte el. Most munkából hazafelé meg fizetni nem tudtam, sikertelen tranzakció hibával.
-
Gurej
csendes tag
Nah betelefonáltam az ügyfélszolgálatra. Mondták, hogy ma volt egy kis fennakadás.
-
Mano66
senior tag
Létezik, hogy így is megkapom? Mert én csak regisztrált felhasználóként adtam fel csomagokat eddig. Ott minden adatot meg kell adni. Név, email, telefonszám, csomagautómata. Ott már a feladás előtt is látom, hogy össze készítettek csomagot nekem. Megkapom a csomag számot és kapok értesítést is. A feladó azt mondja majd csak sms-t kapok az érkezésről.
-
Mano66
senior tag
Sziasztok! Létezik, hogy ha feladtak egy csomagot a számomra terminálba. Ott elvileg be is került. Nyugta fényképezve elküldve nekem. Csak a feladási pont látszik (melyik terminálba adták fel), a feladó telefonszáma , az én telefon számom és a átvevő terminál ahol majd átvehetem. Se név, se email cím nem szerepel rajta. Nem is kaptam értesítést a feladásról. Előre nem fizettem semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- TCL LCD és LED TV-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest